Cu siguranță sărbătorile de iarnă, care tocmai au trecut, ți-au adus în dar, pe lângă timp de calitate petrecut în compania celor dragi, câteva kilograme în plus de care ai vrea să scapi cât mai repede. Gata cu excesele culinare! Este timpul sa adopți o dietă echilibrată și un stil de viață activ, care să-ți permită să arzi în timp record caloriile acumulate în ultima lună.

Pe lângă cura de detoxifiere, din care nu trebuie sub nicio formă să lipsească fructele și legumele specifice acestui sezon, este important să dedici câteva minute prețioase sportului, fără de care nu poți obține un corp 100 % sănătos și tonifiat. Propune-ți să adopți un stil de viață echilibrat și energic, din care să nu lipsească antrenamentele fizice al căror scop nu este numai acela de a-ți garanta un corp de invidiat, ci și de a-ți reda pofta de viață și un tonus ridicat.

Antrenamente personale alături de un Antrenor Personal

Personal Training este cea mai bună alegere dacă îți dorești rezultate rapide și antrenamente eficiente, dezvoltate personalizat pe nevoile tale de antrenament. Vei beneficia de ședințe particulare și suport din partea antrenorului tău personal, un plan de antrenament în concordanță cu nivelul tău de pregătire  și program alimentar care să te ajute să îți atingi obiectivele.

Cu programul de Personal Training avem rezultate extraordinare, toti clienții Next Door Fitness își ating obiectivele setate împreună cu antrenorii lor personali.

În plus, în programul de Personal Training vei beneficia de
• Evaluarea nivelului de efort fizic
• Efectuare măsurători: greutate, indicatori corporali, dimensiuni
• Setarea obiectivelor de atins
• Analiza obiceiurilor nutrițonale
• Consiliere de nutriție
• Antrenamente personalizate care urmăresc obiectivele setate și monitorizarea rezultatelor
• Monitorizare permanentă a progreselor înregistrate

 

Află mai multe despre programul de Personal Training accesând rubrica Servicii – Personal Training

Ședințe de aerobic și group fitness

La Next Door Fitness este imposibil să nu găsești programul de aerobic care să te încânte și care să îți permită să arzi caloriile acumulate în ultima perioadă, într-o manieră cât mai plăcută, sub atenta supraveghere a antrenorilor extrem de bine pregătiți. Next Door Fitness îți oferă posibilitatea de a alege programul de aerobic care tți se potrivește: de la Group Workout, Strong, Pilates, Fitball, Kettlebell Workout, pănă la programele care îmbină exercițiile fizice cu dansul : Zumba, Dance Time,  etc.

Află mai multe despre programul de Group Workout accesând rubrica Servicii – Antrenamente de grup

Întreținere corporală și masaj

De asemenea, nu ignora importanța masajului relaxant! Ședințele de masaj combinate cu antrenamentele fizice au efecte imediate și garantate: slăbești rapid și sigur! Un masaj efectuat impecabil reglează circulația sanguină și limfatică, ajută la eliminarea celulitei, la modelarea corporală prin stimularea zonelor cu probleme, permițându-ți totodată să te și relaxezi. La sala Next Door Fitness, poți alege între: masaj anticelulitic, masaj terapeutic, masaj de relaxare, drenaj limfatic, reflexoterapie și maderoterapie.

 

 

Află mai multe despre programul de masaj accesând rubrica Servicii – Întreținere corporală și masaj

Echipa Next Door Fitness este formată din antrenori cu experiență, mereu la dispoziția ta! De asemenea, specialiștii Next Door Fitness sunt pregătiți să ofere și sfaturi alimentare legate de un regim sănătos, care este complementar oricărui sport practicat!

Next Door Fitness este sala de aerobic situată în centrul capitalei (zona Foișor, Piața Unirii, Traian, Piața Muncii), spațioasă, nouă, salon de masaj, dotată cu vestiare separate pentru fete și băieți, astfel încât tu să ai parte de tot confortul de care ai nevoie.

Așadar, nu mai ai nicio scuză! Studiaza programul și  optează pentru clasa care ți se potrivește.