Project Description

Antrenamente de grup

1 ședință

30lei

4 ședințe

30 zile100lei

10 ședințe

30 zile120 lei

12 ședințe

30 zile140lei

Nelimitat

30 zile180lei

Îți dorești să achiziționezi un abonament? E simplu, îl  poți achita și online, direct pe site, economisești timp la recepția clubului.

Zumba

cardio, intensitate medie, dans

Zumba este programul de aerobic care reușește să spargă tiparele. După doar câteva ședințe vei observa o schimbare în viața ta, deoarece după fiecare ora de Zumba Aerobic la care participi te încarci cu energie și poftă de viață.
Cu Zumba te vei încarca cu energie, vei elimina kilogramele în plus și vei învăța coregrafii distractive la cele mai în vogă melodii.

Kilogramele vor dispărea – la fiecare ședință se ard până la 600 de calorii – iar tu nici nu vei simți cum trec cele 50 de minute alocate fiecărei ședințe de Zumba Aerobic: distracția, mișcările intense de dans și ritmul alert nu îți vor da ocazia să te plictisești. Mai mult, vei deprinde mișcări specifice unor diverse stiluri de dans: salsa, cumbia, merengue, bachata, reggaeton, rock’n’roll și chiar hip-hop!

Fitball

cardio, tonifiere, intensitate ridicată

Fitball reprezintă un nou program de aerobic, foarte distractiv, care te ajută în lupta cu kilogramele și să capeți un tonus excelent. Cu ajutorul programului de Fitball îți vei antrena toate grupele musculare și vei obține rezultate remarcabile: îți vei tonifia corpul, vei elimina kilogramele în plus și vei căpăta un tonus excelent.

Beneficiile Fitball-ului sunt numeroase și le vei resimți și tu chiar după prima lună: arderea rapidă a grăsimilor, tonifierea abdominală, tonifierea mușchilor spatelui, îmbunătățirea echilibrului și coordonării, creșterea fexibilității, creșterea tonusului muscular, combaterea celulitei.

Mingea specială folosită la programul de Fitball te va ajuta să adopți o postură corectă în efectuarea mișcărilor specifice acestui antrenament fizic.

Yogalates Next Door Fitness

Yogalates

tonifiere, stretching, postural, intensitate medie

Yogalates reprezintă un concept revoluționar în materie de mișcare, însumând exerciții combinate din antrenamentele deja celebre: Yoga și Pilates. La clasa de Yogalates vei găsi echilibrul perfect intre exercițiile de meditație, respirație, echilibru, control și tonifiere.

Beneficiile antrenamentului de Yogalates: Te eliberează de stres, îți creşte forța şi flexibilitatea corpului, îți dezvoltă echilibrul, te scapă de unele forme de dureri de spate sau articulare, creşte nivelul de energie, este foarte relaxant, tonifiază corpul armonios.

Yogalates Next Door Fitness
Antrebament PUMP Bucuresti

PUMP

tonifiere, forță, intensitate medie spre ridicată

PUMP este un antrenament la care se lucrează exerciții de tonifiere cu greutăți medii și repetări mai multe. În urma antrenamentului PUMP scapi de grăsime și câștigi forță și condiție fizică.

Exercițiile de la clasa de PUMP sunt structurate astfel încât vei lucra intens toate grupele musculare. Muzica antrenantă, exercițiile combinate și intensitățile diferite,care alternează te vor ajuta să lucrezi pe tot parcursul clasei și să obții rezultatele dorite.

Step and Tone - antrenament de slabit

Butt Workout

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Butt Workout este un antrenament intensitate medie spre ridicată la care se lucrează intensiv coapse și fesier. Antrenamentul are la bază exerciții de tonifiere, la care se folosesc bara de greutăți, benzile elastice, gantere, mingea medicinală și altele.

La Butt Workout pui accent mai mult trenul inferior: picioare, coapse, fesieri.

Step and Tone - antrenament de slabit
Pilates antrenament de tonifiere

Pilates

tonifiere, postural, intensitate medie

Pilates reprezintă un sistem de exercitii fizice dezvoltat la începutul secolului XX de către Joseph Pilates în Germania. Pilates este un mod revoluționar de a face exerciții pentru minte și trup, cu el vei reuși să ajungi la rezultatele dorite în cel mai scurt timp. Pilates te va ajuta să adopți o postură corectă și elegantă datorită mișcărilor grațioase, care nu necesită un efort susținut ca în cazul exercițiilor cardio.

Pilates lucrează cu trupul și sufletul! Vei observa că devii conștient de modul în care corpul tău se mișcă și funcționează. Cu Pilates reușești să îți controlezi respirația, astfel încât vei putea executa mișcările la capacitate maximă. Controlul asupra propriului corp și respirația corectă te vor ajuta să faci fața stresului cotidian cu zâmbetul pe buze!

Antrenament de grup - Group Workout

Group Workout

cardio, tonifiere, intensitate ridicată

Group Workout este un antrenament la care lucrezi toate grupele musculare, cu accesorii precum: gantere, bara de greutăți, stepper. Instructorul este atent la fiecare cursant în parte, exercițiile fiind intense și foarte eficiente. Lucrezi intens pe exercitii de tip cardio, HIT ( High Intensity) și combini cu exercitii la sol. Rezultatul: slăbești, tonifici musculatura, îmbunătățești condiția fizică generală.

Antrenament de grup - Group Workout

JUMP – trambuline

cardio, tonifiere, intensitate ridicată

JUMP – trambuline este un antrenament cardio, de intensitate medie spre ridicată, la care se lucrează pe trambuline special concepute pentru acest tip de antrenament.

Antrenamentul JUMP pe trambuline este recomandat tuturor persoanelor, trambulina este foarte sigură și susține până la 150 de kilograme. Antrenamentul este foarte eficient și poate fi executat de toată lumea, săriturile sunt foarte sigure, iar trambulina amortizează impactul de contact, lucru ce aduce un plus de siguranță pentru articulații.

ABT - abdomen, coapse, fesier

ABT – Abs, Butt, Thighs

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

ABT este un antrenament care lucrează intens zona coapselor, fesieri și abdomen. Exercițiile de tonifiere, alternate cu exercițiile cardio, special concepute și combinate, te vor ajuta să obții cea mai bună formă a ta!

ABT te ajută să scapi de celulită, să obții un fesier tonifiat și să elimini de grăsimea de pe abdomen. De asemenea, vei lucra și brațele și spatele. Exercițiile se execută cu greutatea proprie dar și cu greutăți, gantere, elastice și alte accesorii pe care le găsești în sala Next Door Fitness.

ABT - abdomen, coapse, fesier

MixWorkout

cardio, tonifiere, intensitate ridicată

MixWorkout este un antrenament intens, potrivit pentru cei care își doresc să se auto-depășească! La Mix Workout alternezi exercițiile de tip cardio cu exercițiile de tonifiere, lucrezi cu greutăți, bara de greutăți, gantere și alte accesorii, combini exerciții de tip funcțional, exerciții de tip HIT (high Intensity) cu exerciții la sol.

Acest antrenament este potrivit dacă îți dorești să slăbești și să îți îmbunătățești condiția fizică. Vino cu consecvență și vei observa rezultatele în cel mai scurt timp.

Pilates FIT

Pilates FIT

tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Pilates FIT este un antrenament de pilates la care se lucrează cu accent pe exercițiile de tonifiere. Antrenamentul este de intensitate medie spre ridicată, se lucrează cu accesorii precum gantere, inel, mingea și bara. Pilatea FIT este un antrenament pe care il poate face toată lumea, beneficiile se resimt la nivel fizic:corp tonifiat, abdomen plat, postură imbunătățită și la nivel psihic: o stare generală bună, relaxată.

Pilates FIT
Step Athletic - antrenament

Step Athletic

cardio, intensitate ridicată

Step Athletic este un antrenament intens la care lucrezi toate grupele musculare, cu accent pe picioare, fesier și abdomen. Exercițiile executate la stepper, la care se adaugă și greutăți, bara sau gantere, te ajută să îți atingi obiectivele: un corp tonifiat, kilograme în minus.

Step Workout

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Antrenamentul de Step Workout este antrenament de tip aerob, la care se lucrează intens exerciții de cardio în prima parte a clasei, urmate de exerciții de tonifiere pentru abdomen și fesier, în a doua parte a clasei. Accesoriile folosite sunt stepper, gantere sau bara de greutăți, pentru un antrenament intens.

Step Workout pune accent în primul rând pe coapse, abdomen, fesier dar și brate, exercitiile sunt intense și cu rezultate la nivel de: kilograme în minus, eliminarea celulitei, tonifiere musculară.

Step and Tone - antrenament de slabit

Functional Step

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Functional Step este un antrenament de step în care se adaugă elemente de tip funcțional, exerciții care se lucrează pe diferite nivele de înălțime, în picioare, fandare, la sol. Intensitatea crescută este dată și de exercițiile de coordonare.

La Functional Step se lucrează exerciții cardio și de tonifiere, se pune accent pe: fesier, core, abdomen, coapse.

Abs Intensiv - abdomen tonifiat

Abs Intensiv

tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Antrenamentul Abs Intensiv este un antrenament de intensitate medie spre ridicată, adresat celor care îți doresc un abdomen plat, tonifiat, fără burtică.

La atrenamentul Abs Intensiv exercitiile sunt intense și cu rezultate la nivel de: kilograme în minus, eliminarea celulitei, tonifiere musculară.

Abs Intensiv - abdomen tonifiat

Te invităm să ne cunoști

Știm că sunt zile în care parcă timpul nu este suficient să realizezi ce ți-ai propus.
Completează datele de mai jos și te ajutăm cu orice informație ai nevoie!

Îți dorești să achiziționezi un abonament? E simplu, îl  poți achita și online, direct pe site, economisești timp la recepția clubului.