Project Description

Antrenamente de grup

Ne antrenăm online! Ai parte de antrenamente  de grup LIVE și sesiuni înregistrate susținute de instructorii Next Door Fitness, tot ce trebuie să faci este să ai acces la internet și un telefon smart, tabletă sau laptop.

Când te poți antrena ONLINE

 • zilnic – vezi program accesând pagina Servicii ONLINE sau PROGRAM
 • în plus, ai acces la înregistrarea antrenamentului timp de 72 de ore

Accesul la antrenament LIVE sau înregistrare se face doar pe bază de programare, accesând rubrica Servicii ONLINE sau PROGRAM


Mai multe informații despre serviciile ONLINE poți afla:

Invită-ți prietenii la o clasă online gratuită! Dacă ești membru activ Next Door Fitness, le poți oferi prietenilor tăi câte o invitație pentru a testa antrenamentele ONLINE! Trimite-ne un mail la [email protected] cu numele invitaților tăi și le vom emite codurile de acces!

Îți dorești să achiziționezi un abonament? E simplu, îl  poți achita online, direct pe site, cu cardul.


Pilates tonifiere, postural, intensitate medie
Beach Ready tonifiere, cardio, intensitate medie spre ridicată
Arms & Abs tonifiere, postural, intensitate medie
Lower Body tonifiere, cardio, intensitate medie spre ridicată
Sweat Shape cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată
Zumba cardio, intensitate medie
Stretching Routine stretching, postural, intensitate medie
Brazilian Butt  tonifiere, HIT, intensitate ridicată
Silhouette cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată
MixWorkout tonifiere, HIT, intensitate medie spre ridicată

Pilates

tonifiere, postural, intensitate medie

Pilates este un mod revoluționar de a face exerciții pentru minte și trup, cu el vei reuși să ajungi la rezultatele dorite în cel mai scurt timp. Pilates te va ajuta să adopți o postură corectă și elegantă datorită mișcărilor grațioase, care nu necesită un efort susținut ca în cazul exercițiilor cardio.

Pilates lucrează cu trupul și sufletul! Vei observa că devii conștient de modul în care corpul tău se mișcă și funcționează. Cu Pilates reușești să îți controlezi respirația, astfel încât vei putea executa mișcările la capacitate maximă. Controlul asupra propriului corp și respirația corectă te vor ajuta să faci fața stresului cotidian cu zâmbetul pe buze!

Beach Ready

tonifiere, cardio, intensitate medie spre ridicată

Beach Ready este un antrenament la care se lucrează exerciții de tonifiere și cardio și se pune accent pe abdomen, talie și coapse. În urma antrenamentului Beach Ready scapi de grăsime și câștigi forță și condiție fizică.

Exercițiile de la clasa de Beach Ready sunt structurate astfel încât vei lucra intens grupele targetate, pentru rezultate rapide.

 • Accesorii necesare: saltea, gantere (sau sticle cu apa) și un kettlebell (sau bidon de 5 Litri). Antrenamentul se poate face și fără accesoriile menționate.

Arms & Abs

tonifiere, postural, intensitate medie

Arms & Abs este antrenament de intensitate medie, super eficient, care pune accent pe partea superioara a corpului: abdomen, spate și brațe.  Scopul antrenamentului este acela de a întări musculatura spatelui, de a defini abdomenul și de a sculpta brațele armonios. Exercițiile sunt combinate astfel încât să simți beneficiile estetice (definire musculară) dar și fizice (întărire musculaturii și detensionarea spatelui).

 • Accesorii necesare: saltea și gantere (sticle cu apă)

Lower Body

tonifiere, cardio, intensitate medie spre ridicată

Lower Body este un antrenament intensitate medie spre ridicată la care se lucrează intensiv coapse, fesier, talie și abdomen. Antrenamentul are la bază exerciții de tonifiere și exerciții HIT, cu accesorii.

 • Accesorii necesare: bara de greutăți (coada de mătură), benzile elastice, gantere (sticle cu apă) și saltea.

Sweat – Shape

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Sweat – Shape este un antrenament minunat dacă scopul tău este să dai kilograme jos sau să tonifiezi zonele cu probleme: coapse, talie, fesier, brațe. Exercițiile sun de tip cardio (High Impact), combinate cu exerciții tonifiere. Rezultatul: calorii arse, tonus ridicat.

 • Accesorii necesare: gantere (sa sticle cu apă), banda elastică, saltea. Exercițiile se pot face și fără accesoriile menționate,

Zumba

cardio, intensitate medie

Zumba este programul de aerobic care reușește să spargă tiparele. După doar câteva ședințe vei observa o schimbare în viața ta, deoarece după fiecare ora de Zumba Aerobic la care participi te încarci cu energie și poftă de viață.
Cu Zumba te vei încarca cu energie, vei elimina kilogramele în plus și vei învăța coregrafii distractive la cele mai în vogă melodii.

Kilogramele vor dispărea – la fiecare ședință se ard până la 600 de calorii – iar tu nici nu vei simți cum trec cele 50 de minute alocate fiecărei ședințe de Zumba Aerobic: distracția, mișcările intense de dans și ritmul alert nu îți vor da ocazia să te plictisești. Mai mult, vei deprinde mișcări specifice unor diverse stiluri de dans: salsa, cumbia, merengue, bachata, reggaeton, rock’n’roll și chiar hip-hop!

Stretching Routine

stretching, postural, intensitate medie

Stretching Routine este un antrenament de tip postural, cu exercitii de stretching. Beneficiile participării la acest antrenament sunt numeroase, printre care: îmbunătățirea posturii, detensionarea musculară și prevenirea accidentărilor.

 • Accesorii necesare: saltea

Brazilian Butt

tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Brazilian Butt este un antrenament la care lucrezi intens coapse și fesier. Exercițiile sunt combinate astfel încât să obții cele mai bune rezultate: să definești musculatura și să scapi de celulită.

 • Accesorii necesare: banda elastică, gantere (sau sticle cu apă), saltea

Silhouette

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Silhouette este un antrenament special gândit pentru a obtine un corp armonios. Lucrăm full body, cu exerciții cardio și de tonifiere. Zonele pe care ne concentrăm sunt: abdomen, talie, fesier și brațe, exercițiile se fac în picioare, dar și la saltea.

 • Accesorii necesare: bara (coada de mătură), gantere (sticle cu apă), elastice și saltea. Exercițiile se pot face și fără accesorii.

Mix Workout

tonifiere, HIT, intensitate medie spre ridicată

Mix Workout este un antrenament full body, lucrezi toate grupele musculare cu exerciții combinate în intervale.

 • Accesorii necesare:  gantere (sau sticle cu apă), saltea

Te invităm să ne cunoști

Știm că sunt zile în care parcă timpul nu este suficient să realizezi ce ți-ai propus.
Completează datele de mai jos și te ajutăm cu orice informație ai nevoie!

  Îți dorești să achiziționezi un abonament? E simplu, îl  poți achita online, direct pe site, cu cardul.