Project Description

Antrenamente de grup

În această perioadă #StamAcasa și ne antrenăm online! Alege să ni te alături la antrenamentele online de grup, care se desfășoară în direct, live, pe aplicația ZOOM. În plus, vei interacționa cu instructorii și membrii Next Door Fitness în timp real. #COVID19

Programul antrenamentelor de grup ONLINE 

Accesul se face doar pe bază de programare, accesând rubrica Servicii ONLINE


Mai multe informații despre serviciile ONLINE poți afla:

Invită-ți prietenii la o clasă online gratuită! Dacă ești membru activ Next Door Fitness, le poți oferi prietenilor tăi câte o invitație pentru a testa antrenamentele ONLINE! Trimite-ne un mail la [email protected] cu numele invitaților tăi și le vom emite codurile de acces!

Program săptămâna 25 Mai – 31 Mai – Next Door Fitness

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
ONLINE ONLINE ONLINE ONLINE ONLINE ONLINE ONLINE
09:00

UPPER BODY
30 minute
Ana Rus

BOOTY UP
30 minute
Andreea Stănișor

CARDIO TONE
Andreea Stănișor

ABS BURNER
30 minute
Ana Rus

11:00

BEACH READY 
Roxana

12:00

ENDORPHIN RUSH
Andrei Mușat

16:00

PILATES
Andreea Stănișor

18:30

BRAZILIAN BUTT
Andreea Stănișor

PILATES
PROPS 
Andreea Stănișor

18:30

ZUMBA
Paul Borchescu

SILHUETTE
Ana Rus

STRETCHING ROUTINE
Andrei Mușat

19:40

ABT
Andreea Baicu

Îți mulțumim dacă decizi să fii alături de noi în această perioadă dificilă. Contează foarte mult participarea ta la serviciile noastre ONLINE, ne ajută să supraviețuim într-o perioadă extrem de grea din punct de vedere economic. #SustinemAfacerileMici

Îți dorești să achiziționezi un abonament? E simplu, îl  poți achita și online, direct pe site, economisești timp la recepția clubului.

Zumba

cardio, intensitate medie, dans

Zumba este programul de aerobic care reușește să spargă tiparele. După doar câteva ședințe vei observa o schimbare în viața ta, deoarece după fiecare ora de Zumba Aerobic la care participi te încarci cu energie și poftă de viață.
Cu Zumba te vei încarca cu energie, vei elimina kilogramele în plus și vei învăța coregrafii distractive la cele mai în vogă melodii.

Kilogramele vor dispărea – la fiecare ședință se ard până la 600 de calorii – iar tu nici nu vei simți cum trec cele 50 de minute alocate fiecărei ședințe de Zumba Aerobic: distracția, mișcările intense de dans și ritmul alert nu îți vor da ocazia să te plictisești. Mai mult, vei deprinde mișcări specifice unor diverse stiluri de dans: salsa, cumbia, merengue, bachata, reggaeton, rock’n’roll și chiar hip-hop!

Fitball

cardio, tonifiere, intensitate ridicată

Fitball reprezintă un nou program de aerobic, foarte distractiv, care te ajută în lupta cu kilogramele și să capeți un tonus excelent. Cu ajutorul programului de Fitball îți vei antrena toate grupele musculare și vei obține rezultate remarcabile: îți vei tonifia corpul, vei elimina kilogramele în plus și vei căpăta un tonus excelent.

Beneficiile Fitball-ului sunt numeroase și le vei resimți și tu chiar după prima lună: arderea rapidă a grăsimilor, tonifierea abdominală, tonifierea mușchilor spatelui, îmbunătățirea echilibrului și coordonării, creșterea fexibilității, creșterea tonusului muscular, combaterea celulitei.

Mingea specială folosită la programul de Fitball te va ajuta să adopți o postură corectă în efectuarea mișcărilor specifice acestui antrenament fizic.

Yogalates Next Door Fitness

Yogalates

tonifiere, stretching, postural, intensitate medie

Yogalates reprezintă un concept revoluționar în materie de mișcare, însumând exerciții combinate din antrenamentele deja celebre: Yoga și Pilates. La clasa de Yogalates vei găsi echilibrul perfect intre exercițiile de meditație, respirație, echilibru, control și tonifiere.

Beneficiile antrenamentului de Yogalates: Te eliberează de stres, îți creşte forța şi flexibilitatea corpului, îți dezvoltă echilibrul, te scapă de unele forme de dureri de spate sau articulare, creşte nivelul de energie, este foarte relaxant, tonifiază corpul armonios.

Yogalates Next Door Fitness
Antrebament PUMP Bucuresti

PUMP

tonifiere, forță, intensitate medie spre ridicată

PUMP este un antrenament la care se lucrează exerciții de tonifiere cu greutăți medii și repetări mai multe. În urma antrenamentului PUMP scapi de grăsime și câștigi forță și condiție fizică.

Exercițiile de la clasa de PUMP sunt structurate astfel încât vei lucra intens toate grupele musculare. Muzica antrenantă, exercițiile combinate și intensitățile diferite,care alternează te vor ajuta să lucrezi pe tot parcursul clasei și să obții rezultatele dorite.

Step and Tone - antrenament de slabit

Butt Workout

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Butt Workout este un antrenament intensitate medie spre ridicată la care se lucrează intensiv coapse și fesier. Antrenamentul are la bază exerciții de tonifiere, la care se folosesc bara de greutăți, benzile elastice, gantere, mingea medicinală și altele.

La Butt Workout pui accent mai mult trenul inferior: picioare, coapse, fesieri.

Step and Tone - antrenament de slabit

Pilates

tonifiere, postural, intensitate medie

Pilates reprezintă un sistem de exercitii fizice dezvoltat la începutul secolului XX de către Joseph Pilates în Germania. Pilates este un mod revoluționar de a face exerciții pentru minte și trup, cu el vei reuși să ajungi la rezultatele dorite în cel mai scurt timp. Pilates te va ajuta să adopți o postură corectă și elegantă datorită mișcărilor grațioase, care nu necesită un efort susținut ca în cazul exercițiilor cardio.

Pilates lucrează cu trupul și sufletul! Vei observa că devii conștient de modul în care corpul tău se mișcă și funcționează. Cu Pilates reușești să îți controlezi respirația, astfel încât vei putea executa mișcările la capacitate maximă. Controlul asupra propriului corp și respirația corectă te vor ajuta să faci fața stresului cotidian cu zâmbetul pe buze!

Antrenament de grup - Group Workout

RTP – Resistance Training Program

tonifiere, intensitate medie spre ridicată

RTP – Resistance Training Program este un antrenament unde explorăm diferite metode pentru a crea un antrenament intens folosind greutati mici și greutatea corpului. Antrenamentul va avea o temă în fiecare săptămână, astfel încât vei parcurge mai multe tehnici de execuție. Este un antrenament Total Body de tonifiere. Rezultatul: elimini grăsimea suplimentară din corp, vei construi fibră musculară nouă, îmbunătățești echilibrul și rezistența pe termen lung.

JUMP – trambuline

cardio, tonifiere, intensitate ridicată

JUMP – trambuline este un antrenament cardio, de intensitate medie spre ridicată, la care se lucrează pe trambuline special concepute pentru acest tip de antrenament.

Antrenamentul JUMP pe trambuline este recomandat tuturor persoanelor, trambulina este foarte sigură și susține până la 150 de kilograme. Antrenamentul este foarte eficient și poate fi executat de toată lumea, săriturile sunt foarte sigure, iar trambulina amortizează impactul de contact, lucru ce aduce un plus de siguranță pentru articulații.

ABT - abdomen, coapse, fesier

ABT – Abs, Butt, Thighs

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

ABT este un antrenament care lucrează intens zona coapselor, fesieri și abdomen. Exercițiile de tonifiere, alternate cu exercițiile cardio, special concepute și combinate, te vor ajuta să obții cea mai bună formă a ta!

ABT te ajută să scapi de celulită, să obții un fesier tonifiat și să elimini de grăsimea de pe abdomen. De asemenea, vei lucra și brațele și spatele. Exercițiile se execută cu greutatea proprie dar și cu greutăți, gantere, elastice și alte accesorii pe care le găsești în sala Next Door Fitness.

ABT - abdomen, coapse, fesier

MixWorkout

cardio, tonifiere, intensitate ridicată

MixWorkout este un antrenament intens, potrivit pentru cei care își doresc să se auto-depășească! La Mix Workout alternezi exercițiile de tip cardio cu exercițiile de tonifiere, lucrezi cu greutăți, bara de greutăți, gantere și alte accesorii, combini exerciții de tip funcțional, exerciții de tip HIT (high Intensity) cu exerciții la sol.

Acest antrenament este potrivit dacă îți dorești să slăbești și să îți îmbunătățești condiția fizică. Vino cu consecvență și vei observa rezultatele în cel mai scurt timp.

Pilates FIT

Brazilian Butt

tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Brazilian Butt este un antrenament la care lucrezi intens coapse și fesier. Exercițiile sunt combinate astfel încât să obții cele mai bune rezultate pe termen lung. Lucrăm cu accesorii precum bara de greutati, kettlebell, gantere, bezni elastice. Rezultatul: scapi de celulită, scazi centimetri în plus și obții un posterior tonifiat.

Step Athletic

cardio, intensitate ridicată

Step Athletic este un antrenament intens la care lucrezi toate grupele musculare, cu accent pe picioare, fesier și abdomen. Exercițiile executate la stepper, la care se adaugă și greutăți, bara sau gantere, te ajută să îți atingi obiectivele: un corp tonifiat, kilograme în minus.

Resistance Bands TTW

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Antrenamentul de Resistance Bands  este antrenament de tip Total Body Workout, la care se lucrează intens exerciții de cardio, combinate cu exerciții de tonifiere, folosindu-ne de benzile elastice, dar și de alte accesorii, precum sunt stepper, gantere sau bara de greutăți.

La Resistance Bands TTW, exercitiile sunt intense și cu rezultate la nivel de: kilograme în minus, eliminarea celulitei, tonifiere musculară.

Step and Tone - antrenament de slabit

Functional Step

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Functional Step este un antrenament de step în care se adaugă elemente de tip funcțional, exerciții care se lucrează pe diferite nivele de înălțime, în picioare, fandare, la sol. Intensitatea crescută este dată și de exercițiile de coordonare.

La Functional Step se lucrează exerciții cardio și de tonifiere, se pune accent pe: fesier, core, abdomen, coapse.

Abs Intensiv - abdomen tonifiat

Abs Intensiv

tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Antrenamentul Abs Intensiv este un antrenament de intensitate medie spre ridicată, adresat celor care îți doresc un abdomen plat, tonifiat, fără burtică.

La atrenamentul Abs Intensiv exercitiile sunt intense și cu rezultate la nivel de: kilograme în minus, eliminarea celulitei, tonifiere musculară.

Abs Intensiv - abdomen tonifiat

Te invităm să ne cunoști

Știm că sunt zile în care parcă timpul nu este suficient să realizezi ce ți-ai propus.
Completează datele de mai jos și te ajutăm cu orice informație ai nevoie!

Îți dorești să achiziționezi un abonament? E simplu, îl  poți achita și online, direct pe site, economisești timp la recepția clubului.