GALERIE FOTO

Next Door Fitness

Super Team Next Door Fitness! Ei sunt antrenorii tăi: Andreea, Andrei, Ema și Ana!

Next Door Fitness

Explozie de culoare! Echipa Next Door Fitness s-a jucat cu culori la cea mai recentă sesiune foto! Ne-am distrat și ne bucurăm să îți arătăm ce a ieșit!  Antrenamentele Next Door Fitness te încarcă cu energie, vino să te antrenezi alături de noi, aducem culoare în viața ta!

Echipa Next Door Fitness

Vino să te antrenezi alături de cei mai buni instructori! Antrenori cu experiență, pasionați, dedicați, care au ca obiectiv reușitele tale!

Antrenamentele Next Door Fitness: aerobic, step, pilates, zumba, group workout, yogalates sunt doar câteva din cele peste 20 de antrenamente. La Next Door Fitness avem și antrenamente pentru copii, copilul tău se va îndrăgosti de mișcare!

Personal Training

Personal Training este cea mai bună alegere dacă îți dorești rezultate rapide și antrenamente eficiente, dezvoltate personalizat pe nevoile tale de antrenament.

Vei beneficia de ședințe particulare și suport din partea antrenorului tău personal, un plan de antrenament în concordanță cu nivelul tău de pregătire  și program alimentar care să te ajute să îți atingi obiectivele.

Pilates Reformer

Pilates Reformer reprezintă un echipament inovator cu ajutorul căruia se execută un antrenament complex, inedit și, mai ales, foarte eficient. Ședințele sunt particulare, antrenamentul fiind creat special pentru fiecare persoană și susținut în permanență de un instructor certificat.

Antrenamentul pe Reformer a câștigat tot mai multă popilaritate în România, deoarece acest tip de antrenament este foarte bun, extrem de sigur pentru cel care îl execută și foarte eficient: obții un abdomen puternic, picioare suple, brate tonifiate.

Next Door Fitness – since 2012

Ne place să ne antrenăm online, însă organizăm evenimente super faine și offline! Hai și tu în comunitate!

Atinge-ți obiectivele

Alege pachetul care ți se potrivește! Clase antrenante, personal cu experiență! Noi suntem pregătiți! Te așteptăm!

INSCRIE-TE