Întreținere Corporală și Masaj – Next Door Fitness- sala fitness sector 3
Întreținere Corporală și Masaj 2019-04-11T13:59:41+00:00

Project Description

Masajul Anticelulitic este un adevărat adjuvant în combaterea celulitei. Combinat cu orele de antrenament, rezultatele sunt incredibile, iar aspectul de „coajă de portocala” este vizibil diminuat după primele ședințe.

Benefic pentru stimularea circulației sanguine, masajul anticelulitic ajută și la eliminarea toxinelor din corp, diminuarea stratului adipos, îmbunătățirea oxigenării țesuturilor. Se reduce celulita și aspectul pielii se îmbunătățește.

Dupa numai o lună de masaj efectuat cu o regularitate de 1-2 ori pe săptămână vei remarca vizibile rezultate, iar dacă vei combina cu ședințe de sport, rezultatele sunt mult mai rapide.

Contraindicat în cazuri de: răni deschise, eczeme, arsuri, afecțiuni ale sistemului circulator, varice, vene sparte!

Reflexoterapia se poate defini ca tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate a fi sensibile. Acest tip de masaj este util în tratarea unei largi varietăți de afecțiuni.

Masajul Reflexoterapeutic este extrem de benefic în tratarea bolilor aparatului respirator, cardio-vascular, digestiv, ficat, pancreas, renal, endocrin, reumatic, nevroze, nevralgii, ginecologic.

Prin reflexoterapie se deblochează și se elimină acumulările de toxine din organism, cel mai important efect fiind relaxarea musculară și nervoasă. Vei simti cum se ameliorează circulația sanguină și limfatică și cum se îmbunătățește funcționarea sistemului nervos (după prima ședința de reflexoterapie te vei putea odihni linistit în cazul în care sufereai de tulburări de somn).

Masajul reflexoterapeutic este contraindicat persoanelor cu: boli infecțioase, sarcini cu risc, ulcere varicoase, hemoragii interne, tumori maligne!

Extrem de important daca stai multe ore la birou, masajul terapeutic este cel care te va ajuta să îți corectezi eventuala postură greșită a spatelui, vei putea să depistezi și să eliberezi contracturile musculare nedorite și corpul tău se va relaxa și revitaliza.

Masajul Terapeutic este extrem de benefic pentru activarea sistemului nervos, cu efect calmant. O oră de masaj terapeutic va reuși să combată stresul și să elimine toxinele din organism.

Contraindicat în cazuri de: astm și bronșită, tuberculoză, în perioada menstruației, în unele cazuri de cancer!

Masajul de relaxare este recomandat celor care se simt obosiți, tensionați și care simt nevoia să se relaxeze.

Masajul de relaxare, făcut regulat, te va ajuta să obții o stare de relaxare optimă, vei putea să te concentrezi mai ușor și vei simti cum nevralgiile vor dispărea.

Masajul de relaxare conferă  o elasticitate crescută a pielii, însă ajută foarte mult la buna funcționare a întregului organism și a sistemelor sale, cu precădere circulația sanguină și limfatică. Întreaga musculatură se va relaxa, iar tu te vei simți mult mai energic!

Masajul de relaxare este contraindicat persoanelor care suferă de boli infecto – contagioase ale pielii, hemoragii cerebrale , infarct miocardic, hipertensiune arterială, tuberculoză și fracturi recente.
 • Tarife masaj

Masaj

lei60
 • 1 ședință 50′

Masaj

lei165
 • 3 ședințe 50′

Masaj

lei310
 • 6 ședințe 50′

Masaj

lei430
 • 9 ședințe 50′

Masaj

lei540
 • 12 ședințe 50′

Masaj

lei40
 • 1 ședință 30′

Masaj

lei105
 • 3 ședințe 30′

Masaj

lei190
 • 6 ședințe 30′

Masaj

lei250
 • 9 ședințe 30′

Masaj

lei300
 • 12 ședințe 30′

Îți dorești să achiziționezi un pachet la masaj? E simplu, îl  poți achita și online, direct pe site, economisești timp la recepția clubului.

Termocuverta cu 3 zone de încălzire cu infraroșu te ajută să lucrezi total sau zonal, în funcție de gradul de suportabilitate al căldurii. Încălzirea profundă  a țesuturilor se face  prin căldura de iradiere care folosește radiațiile infraroșu, deloc periculoasă pentru organism.

Beneficii și rezultate:
– arderea țesutului adipos
– diminuarea celulitei, chiar și a celulitei avansate
– pielea capătă elasticitate și fermitate
– eliminarea toxinelor și a apei din țesuturi
– are efect hidratant asupra pielii, cu efect anti age
– musculatura se tonifică
– îmbunătățirea circulației limfatice
– reglarea circulației
– activarea metabolismului
– centimetri în minus
– pierderea în greutate
– ameliorează aspectul vergeturilor și previne apariția unora noi
– activează circulația periferică
– ameliorează eventualele dureri de articulații
– ameliorează dureri musculare

Contraindicații:
– varice pronunțate, vase sparte, boli dermatologice
– boli cardiace grave
– sarcina, în perioada de menstruație
– epilepsie
– spasmofilie
– cancer
– hipertiroidie
– boli autoimune, diabet
– boli respiratorii, claustrofobie
– steriletul (dacă este confecționat din material metalic, cele din plastic neavând nici o contraindicație)

Pentru cei care nu au voie împachetările la cald, putem face împachetări la rece, fără termocuvertă, care urmăresc aceiași pași ai tratamentului, diferă însă produsele folosite – crema pentru împachetările la rece este una specială care îngheață țesutul, nu încălzește.

 • Tarife împachetări

Termocuvertă

lei70
 • 1 ședință

Termocuvertă

lei190
 • 3 ședințe

Termocuvertă

lei380
 • 6 ședințe

Termocuvertă

lei500
 • 9 ședințe

Termocuvertă

lei630
 • 12 ședințe

Îți dorești să achiziționezi un pachet de întreținere corporală? E simplu, îl  poți achita și online, direct pe site, economisești timp la recepția clubului.

Top