Echipamente noi

Îți punem la dispoziție accesorii ți echipamente pentru ca tu să te antrenezi în siguranță, în cele mai bune condiții

Instructori cu atestat

Vei beneficia de cele mai bune servicii oferite de personal calificat, instructorii Next Door Fitness au experiență și sunt pregătiți să îți ofere cele mai bune antrenamente, sfaturi și informații

Program variat

Îți punem la dispoziție acces la toate antrenamentele Next Door Fitness, astfel încât să îți satisfacă toate nevoile 

ALEGE PACHETUL

Pachete lunare

 • abonamentele au valabilitate 30 zile
 • abonamentele nu se pot prelungi decât în situații medicale, pe baza adeverinței de la medic
 • primești 5% reducere la pachetele de masaj și împachetări dacă ai abonament activ la sport

Pachete nelimitate

Nelimitat x 3

600lei/ 3 luni
 • nelimitat + 3 invitații All Day
 • 5% reducere la pachetele de masaj și impachetări
 • abonamentul se poate prelungi cu 7 zile, daca ne anunți în prealabil

Nelimitat x 6

1050lei/ 6 luni
 • nelimitat + 6 invitații All Day
 • 5% reducere la pachetele de masaj și impachetări
 • abonamentul se poate prelungi cu 14 zile, daca ne anunți în prealabil

Nelimitat x 12

1800lei/12 luni
 • nelimitat + 12 invitatii All Day
 • 5% reducere la pachetele de masaj si impachetari
 • abonamentul se poate prelungi cu 30 zile, dacă ne anunți în prealabil

Ashtanga Yoga

 • Bucură-te de antrenamentele de Ashtanga Yoga si simte beneficiile pe care ți le oferă acest antrenament. Clasele dureaza 90 minute iar pachetele au valabilitate de până la 3 luni.

Ashtanga Yoga

150lei/ 4 ședințe
 • valabilitate 60 zile

Ashtanga Yoga

250lei/ 8 ședințe
 • valabilitate 90 zile

5% reducere la pachetele de intreținere corporală și masaj

Pachete Personal Trainer

Personal Trainer Next Door Fitness

Pilates Reformer – private

Antrenamentul Pilates Reformer, realizat în mod constant, garantează rezultate foarte bune, vizibile într-un timp relativ scurt, motiv pentru care este alegerea mai multor vedete din Romania și din străinătate. Reformerul Pilates îți conferă susținere, te obligă să lucrezi la capacitate maximă și să antrenezi simultan mai multe grupe musculare.

Pilates Reformer – antrenament particular cu durata 50 de minute.

Ședințe Individuale

Ședință Grup

35leiședință
 • 1 ședință de grup
 • antrenamente grup adulți, streetdance și breakdance pentru copii

Personal Trainer

135leiședință
 • 1 ședință Personal Trainer
 • Instructor cu experienta si atestat, Sedință particulară, Personal Trainer

Ședință Masaj

70leiședință
 • 1 ședință masaj 50 minute
 • poti alege urmatoarele: relaxare, anticelulitic, reflexoterapie

Termocuverta

80leiședință
 • împachetare termocuvertă
 • Include: peeling, masaj zonal, impachetare termocuvertă infrarosu

Pachete pentru copii

Abonamentele de 4 ședințe și cele de 8 ședințe vă permit accesul la un singur tip de activitate: StreetDance, BreakDance sau Zumba Kids. Abonamentul nelimitat vă permite accesul la oricare activitate din cele trei.

 • StreetDance, BreakDance, Zumba – pentru copii ; Vei beneficia de 5% reducere la pachetele de întreținere corporală și masaj pentru părinți

Ședințe Masaj 50 min

Masajul Anticelulitic este un adevărat adjuvant în combaterea celulitei. Combinat cu orele de antrenament, rezultatele sunt incredibile, iar aspectul de „coajă de portocala” este vizibil diminuat după primele ședințe. Benefic pentru stimularea circulației sanguine, masajul anticelulitic ajută și la eliminarea toxinelor din corp, diminuarea stratului adipos, îmbunătățirea oxigenării țesuturilor. Se reduce celulita și aspectul pielii se îmbunătățește. Dupa numai o lună de masaj efectuat cu o regularitate de 1-2 ori pe săptămână vei remarca vizibile rezultate, iar dacă vei combina cu ședințe de sport, rezultatele sunt mult mai rapide.

Masaj de relaxare, anticelulitic, reflexoterapie, maderoterapie durata 50 de minute.

Masaj de relaxare, terapeutic, reflexoterapie pentru barbati – durata 50 minute

Ședințe Masaj 30 min

Masajul Anticelulitic este un adevărat adjuvant în combaterea celulitei. Combinat cu orele de antrenament, rezultatele sunt incredibile, iar aspectul de „coajă de portocala” este vizibil diminuat după primele ședințe. Benefic pentru stimularea circulației sanguine, masajul anticelulitic ajută și la eliminarea toxinelor din corp, diminuarea stratului adipos, îmbunătățirea oxigenării țesuturilor. Se reduce celulita și aspectul pielii se îmbunătățește. Dupa numai o lună de masaj efectuat cu o regularitate de 1-2 ori pe săptămână vei remarca vizibile rezultate, iar dacă vei combina cu ședințe de sport, rezultatele sunt mult mai rapide.

Masaj de relaxare, anticelulitic, reflexoterapie, maderoterapie durata 30 de minute.

Masaj de relaxare, terapeutic, reflexoterapie pentru barbati – durata 30 minute

Include: peeling, masaj zonal, împachetare termocuvertă infraroșu

Maderoterapia la Next Door Fitness

Maderoterapie – tehnică de masaj care se execută cu ajutorul unor echipamente speciale, efect anticelulitic și de remodelare, durata 50′

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Da, cu abonamentul Next Door Fitness ai acces la toate antrenamentele, denumite generic “aerobic”. Așadar, cu abonamentul tău poți participa la oricare clasa dorești, cardio sau de tonifiere.

Nu trebuie să îți faci programare decât dacă dorești să îți asiguri locul, prioritate vor avea persoanele programate. Totuși, există antrenamente la care este nevoie de programare, ele sunt menționate in program. Programarile se fac până în ora 16:00, ziua in curs.

Nu este nevoie să achiți abonamentul înainte, decât dacă iți dorești (economisești timp la recepție). Totuși, iți recomandăm să vii cu 30 minute înainte pentru formalitățile de început : completare fișă înscriere, prezentare servicii, prezentare club, plată abonament.

Se poate plăti cu cardul, cash, transfer bancar sau online. Avem toate variantele pregătite pentru ca tu să te bucuri de experiența Next Door Fitness.

Este important să ai ceva comod, în care să te poți mișca in voie. Îți recomandăm echipament sport: colanți, tricou, bustieră și este important să ai incălțăminte de sală, alături de un prosop.

Da, avem dușuri și vestiare, plus dulap cu cheie. La Next Door Fitness, sala de aerobic din Bucuresti, vei găsi toate condițiile pentru ca tu să te antrenezi.

Abonamentul lunar are valabilitate o luna de la efectuarea primei ședințe. Da, se poate prelungi abonamentul daca anunti inainte (în cazul concediilor sau deplasărilor prelungite) sau cu adeverință medicală (în cazul problemelor de sănătate). Nu se pot îngheța abonamentele achiziționate la ofertă.

Da, le poți anula cu minim o zi înainte, altfel se vor considera efectuate.

Da, poți veni cu prietenii, vor beneficia de o intrare gratuită, singura conditie este ca aceștia să fie pentru prima oară la sala Next Door Fitness. Totusi, la abonamentele nelimitate ai o intrare gratuita All Day, indiferent daca invitatul tău a mai testat serviciile noastre sau nu.

Abonamentul este nominal, ședințele nu pot fi transferate unei alte persoane. Însă, vestea bună este că îți poți prelungi abonamentul dacă ne anunți cu două săptămâni înainte.

Organizări evenimente

Vrei să organizezi un eveniment și ai nevoie de ajutorul nostru? Contactează-ne și îți oferim serviciile cele mai bune în materie de sport, recreere și entertainment!

Iți  punem la dispoziție spațiul, echipa de traineri, animatori petreceri, DJ și Mc!

Te invităm să ne cunoști

Știm că sunt zile în care parcă timpul nu este suficient să realizezi ce ți-ai propus.
Completează datele de mai jos și te ajutăm cu orice informație ai nevoie!