Next Door Fitness a devenit prima platforma online cu servicii online complete pentru tine: antrenamente de grup, antrenamente personale, consiliere de nutriție.

#RamanemOnline și TE antrenăm online! Suntem alături de tine și îți pregătim antrenamente de grup LIVE, online, prin aplicația ZOOM. Faci sport din confortul casei tale, participi la clase online LIVE sau înregistrate, alături de intructorii și membrii Next Door Fitness.

Program săptămâna 21-24 Iunie  Next Door Fitness

Luni Marți Miercuri Joi Vineri
ONLINE ONLINE ONLINE ONLINE ON DEMAND
19:00 BEACH BODY
(intens)
Roxana

PILATES SWEAT
(mediu-intens)
Ana Rus

BOOTY UP
(mediu-intens)
Ana Rus

CARDIO KOMBAT
(mediu-intens)
Andrei Mușat

PROGRAMEAZĂ ANTRENAMENT

Suntem alături de tine să îți atingi obiectivele!

Programează-te la clasa preferată și ești mai aproape cu un pas de obiectivul tău! Alege Next Door Fitness, vei găsi toate motivele să reușești!

  • Antrenamente eficiente, pentru începători și pentru avansați, pentru rezultate maxime

  • Antrenamente LIVE, online - clase diversificate, program dimineața și seara

  • Acces la înregistrare 72 ore

⇒ Programare obligatorie cu minim 30 minute înainte

⇒ Programările se fac doar online - pe site - formular înscriere

⇒ Anulările se fac pe e-mail cu minim 30 minute înainte, ziua în curs, altfel ședința se consideră efectuată. În cazul în care nu ai reusit să te loghezi ședința se consideră efectuată, toate persoanele înscrise primesc înregistrarea pe mail

⇒ Antrenamentele se țin online, prin intermediul aplicației zoom. Îți recomandăm să ne dai acces la cameră, pentru a putea primi indicații de la instructor.

⇒ Participarea la clase se face pe proprie răspundere, Next Door Fitness nu este responsabil pentru eventuale accidentări care pot apărea.

⇒ Ne rezervăm dreptul de a schimba programul fără a anunța în prealabil, în cazul în care este necesar

⇒ Antrenamentele live se țin cu minim 5 persoane înscrise. În cazul în care nu se atinge minimul, antrenamentul se anulează, iar ședința nu se consideră efectuată.

În cazul în care antrenamentul se anulează și dorești să te antrenezi, îți putem trimite un antrenament online – înregistrat, iar ședința se consideră efectuată.

⇒ Antrenamentele înregistrate sunt înregistrate în prelabil. Antrenamentele înregistrate nu se țin cu un număr limitat de persoane, însă trebuie să îți faci programarea ca să primești înregistrarea, iar ședința se consideră efectuată.

TARIFE

Te invităm să ne cunoști

Știm că sunt zile în care parcă timpul nu este suficient să realizezi ce ți-ai propus.
Completează datele de mai jos și te ajutăm cu orice informație ai nevoie!