Project Description

Personal Training

În această perioadă, #StămAcasă si ne antrenăm online! Antrenamentele Personale ONLINE reprezintă cea mai bună variantă dacă vrei să obții rezultate rapid, să lucrezi la intensitatea corectă, adaptată organismului tău și obiectivelor personale. Sesiune de online Personal Training se desfășoară prin aplicația ZOOM și sunt private, doar tu și instructorul tău personal.

Vei avea suport și consiliere din partea instructorului, ți se vor monitoriza progresele periodic, iar antrenamentele vor fi gândite și personalizate pentru tine.

Vei beneficia de ședințe particulare și suport din partea antrenorului tău personal, un plan de antrenament în concordanță cu nivelul tău de pregătire  și program alimentar care să te ajute să îți atingi obiectivele.

  • Evaluarea nivelului de efort fizic

  • Evidență măsurători: greutate, dimensiuni

  • Setarea obiectivelor de atins

  • Analiza obiceiurilor nutrițonale

  • Consiliere de nutriție

  • Antrenamente personalizate care urmăresc obiectivele setate

  • Monitorizare permanentă a progreselor înregistrate


Prețuri Personal Trainer ONLINE


Vei lucra cu antrenori specializati pe antrenamente personale, pregătiți să îți ofere cele mai bune planuri de antrenament, consiliere de nutriție, suport și coaching pentru ca tu să îți atingi obiectivele.

Andrei Mușat
Andrei MușatPersonal Trainer
Ana Maria Rus
Ana Maria RusPersonal Trainer
Roxana Butnaru
Roxana ButnaruPersonal Trainer
Mihai Kovacs
Mihai KovacsPersonal Trainer

PROGRAMEAZĂ ANTRENAMENT

Modalități de a face o rezervare la Online Personal Training

Dacă întâmpini probleme cu programarea ta, scrie-ne pe mail [email protected] sau dă-ne un sms/wapp la 0787.327.196 și revenim cu o soluție cât de repede putem.


Abonamentele au valabilitate 30 zile de la prima ședintă efectuată. Abonamentul  se activează în maxim 7 zile de la achiziție.

Îți mulțumim dacă decizi să fii alături de noi în această perioadă dificilă. Contează foarte mult participarea ta la serviciile noastre ONLINE, ne ajută să supraviețuim într-o perioadă extrem de grea din punct de vedere economic. #SustinemAfacerileMici

Te invităm să ne cunoști

Știm că sunt zile în care parcă timpul nu este suficient să realizezi ce ți-ai propus.
Completează datele de mai jos și te ajutăm cu orice informație ai nevoie!