Articol scris de Andreea Stănișor – fondator Next Door Fitness
Diet Coach și creator program Diet Plan
Instructor Group Fitness și Pilates

Mai e puțin și vin sărbătorile de iarnă! De fapt, au și venit! Vedem brăduți, globulețe, iar magia sărbătorilor se simte chiar și în condiții de pandemie. Anul acesta, deși mai putin activ social, parcă ne-a unit și ne-a adus sufletește mai aproape de cei dragi.

Pentru că mai e așa puțin până la Crăciun, vreau să îți ofer un cadou în avans, cadou care te va ajuta să dai jos până la 3 kilograme în primele 2 săptămâni. Știu că îți dorești să fii în cea mai bună formă a ta, iar lucrul acesta îl poți obține mai ușor decât îți imaginezi, dacă urmezi 5 pași simpli.

Corpul are nevoie de somn ca să se refacă. În plus, În somn se secretă hormoni care te ajută să mentii senzația de falsă foame sub control. Ai remarcat că în zilele în care ești obosit ai nevoie să mănânci mai mult?

Ca să slăbești trebuie să arzi mai multe calorii decat mănânci. Sportul te ajută! În plus, îți dă și o stare de bine, datorită hormonilor pe care ii eliberezi atunci când faci sport. Intră pe pagina Program și alege-ți clasele online preferate: faci sport din confortul clasei tale, live sau pe înregistrările antrenamentelor. How cool is that?

De multe ori confundăm setea cu foame și din acest motiv ajungem să mâncăm mult mai mult decât avem nevoie. În plus, apa te ajută să ai o piele mai luminoasă, să scapi de celulită și să eviți probleme de coloană.

Deși sunt cele mai puțin băgate în seamă, micul dejun și gustările te ajută să ai energie pe timpul zilei și să ajungi seara fără să ai nevoia de a sparge frigiderul. În plus, creierul înregistrează activitatea de “ronțăit” la gustări și este satisfăcut din punctul ăsta de vedere. hehe

Stiu, e greu! …Însă doar în teorie, în practică e foarte simplu, mai alea că există variante de dulce foarte sănătoase! Să renunți la zahăr nu implică să renunți la dulce, ci doar la zahărul procesat care este extrem de nociv pentru sănătate și are efect inflamator în corp.

Vrei pe cineva alături de tine? Noi te putem ajuta!

Intră în comunitatea Next Door Fitness – intră în prima paltformă online cu servicii complete:
✔antrenamente de grup online, live și on demand
✔antrenamente personale online, live
✔nutriție online

Articol scris de Andreea Stănișor
Fondator Next Door Fitness
Diet Coach – creator program Diet Plan
Instructor clase de grup – specializare Pilates si Aerobic