Project Description

Servicii ONLINE

#StamAcasa și ne antrenăm online! Alege să ni te alături la antrenamentele online de grup, care se desfășoară în direct, live, pe aplicația ZOOM. În plus, vei interacționa cu instructorii și membrii Next Door Fitness în timp real.

Antrenamentele Personale te vor ajuta să îți atingi obiectivele și să ai suport 100% din partea antrenorului tău personal. Vei lucra sub îndrumarea antrenorului personal, în sesiuni  online private, live, chiar din confortul casei tale.

Nutriția este primul aspect pe care trebuie să îl iei în calcul dacă îți dorești să slăbești sau sa obții rezultatele dorite când faci sport. Apelează la un specialist în nutriție Next Door Fitness, care te va consilia și îți va oferi informații personalizate online, live.

#StaIAcasa și TE antrenăm online! Suntem alături de tine și îți pregătim antrenamente de grup LIVE, online, prin aplicația ZOOM. Faci sport din confortul casei tale, participi la clase de grup în timp real, alături de intructor și membrii Next Door Fitness.

Invită-ți prietenii la o clasă online gratuită! Dacă ești membru activ Next Door Fitness, le poți oferi prietenilor tăi câte o invitație pentru a testa antrenamentele ONLINE! Trimite-ne un mail la [email protected] cu numele invitaților tăi și le vom emite codurile de acces!

Program săptămâna 3 August – 9 August  Next Door Fitness

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sâmbătă
ONLINE ONLINE ONLINE ONLINE ONLINE ONLINE

10:00

TOTAL BODY
Andreea Stănișor
înregistrare

12:00

PILATES FUSION 
Andreea Stănișor
înregistrare

19:00

BOOTY UP
Roxana

PILATES PROPS
Andreea Stănișor

ARMS & ABS
Andreea Stănișor

LOWER BODY
Andrei Mușat

6PACK CHALLENGE
Andreea Stănișor

19:30

ZUMBA
Paul Borchescu

Pași pentru programare:

  • selectează DATA și ORA (trebuie sa dați click pe oră – până se face verde ora)
  • introduci datele, după care bifezi caseta GDPR
  • programările se fac cu minim 30 minute înainte de începerea cursului, link-urile de conectare le veti primi pe mail cu 30 minute înainte de începerea cursului
  • te rugăm să aștepți mail-ul de confirmare, verifică și SPAM
  • Dacă ești abonat Fitpass, te rugăm să menționezi când faci programarea și să scanezi înainte de antrenament codul QR pe care ți-l vom trimite odată cu link-ul de conectare.

Abonamentele au valabilitate 30 zile de la prima ședință efectuată. Abonamentul  se activează în maxim 7 zile de la achiziție.


În caz ca ai plătit ședința și te-ai înregistrat, însă nu te-ai putut conecta,nu este nicio problemă – toate persoanele programate la antrenament vor primi înregistrarea pe mail.


Antrenamentele live se țin cu minim 5 persoane înscrise. În cazul în care nu se atinge minimul, antrenamentul se anulează, iar ședința nu se consideră efectuată.

În cazul în care antrenamentul se anulează și dorești să te antrenezi, îți putem trimite un antrenament online – înregistrat, iar ședința se consideră efectuată.


Dacă întâmpini probleme cu programarea ta, scrie-ne pe mail [email protected] sau dă-ne un sms/wapp la 0787.327.196 și revenim cu o soluție cât de repede putem.

PROGRAMEAZĂ ANTRENAMENT

Antrenamentele Personale ONLINE reprezintă cea mai bună variantă dacă vrei să obții rezultate rapid, să lucrezi la intensitatea corectă, adaptată organismului tău și obiectivelor personale. Sesiune de online Personal Training se desfășoară prin aplicația ZOOM și sunt private, doar tu și instructorul tău personal.

Vei avea suport și consiliere din partea instructorului, ți se vor monitoriza progresele periodic iar antrenamentele vor fi gândite și personalizate pentru tine.

Cunoaște echipa de Personal Trainer

Andrei Mușat
Andrei MușatPersonal Trainer
Ana Maria Rus
Ana Maria RusPersonal Trainer
Roxana Butnaru
Roxana ButnaruPersonal Trainer
Mihai Kovacs
Mihai KovacsPersonal Trainer

PROGRAMEAZĂ ANTRENAMENT

Modalități de a face o rezervare la Online Personal Training

Dacă întâmpini probleme cu programarea ta, scrie-ne pe mail [email protected] sau dă-ne un sms/wapp la 0787.327.196 și revenim cu o soluție cât de repede putem.


Abonamentele au valabilitate 30 zile de la prima ședintă efectuată. Abonamentul  se activează în maxim 14 zile de la achiziție.

Nutriția este primul aspect pe care trebuie să îl iei în calcul dacă îți dorești să slăbești sau să obții rezultatele dorite când faci sport. Apelează la un specialist în nutriție Next Door Fitness, care te va consilia și îți va oferi informații personalizate online, live.

CUM SE DESFĂȘOARĂ CONSILIEREA DE NUTRIȚIE

  • Iți vom trimite pe mail un formular pe care să îl completezi, despre obiceiurile tale alimentare, situația medicală, stil de viață și alte informații
  • După ce ne-ai trimis completat formularul, vom face analiza și vom alcătui o serie de meniuri pe care ți le vom trimite pe mail
  • Te vei întâlni online cu specialistul în nutriție, vom stabili o oră la care poți avea acces la internet și îți trimitem link-ul de conectare. Ședința durează până la 50 minute, timp în care veți discuta despre meniul trimis, sfaturi, iar tu vei putea să afli toate informațiile de care ai nevoie
  • În funcție de varianta aleasă de tine, ne revedem săptămânal, la două săptămâni sau lunar

Pachetul de 4 ședimțe de consiliere pe nutriție are valabilitate 60 zile de la prima ședință efectuată. Pachetul  se activează în maxim 14 zile de la achiziție.

AFLĂ MAI MULTE

Suntem alături de tine virtual, în confortul casei tale, când ești între întâlniri sau poate în delegație. Întânirea ta cu profesioniștii Next Door Fitness este la un click distanță.

Te invităm să ne cunoști

Știm că sunt zile în care parcă timpul nu este suficient să realizezi ce ți-ai propus.
Completează datele de mai jos și te ajutăm cu orice informație ai nevoie!