Project Description

ON DEMAND

Intră în comunitatea Next Door Fitness și antrenează-te online,  alături de instructorii tăi preferați. Cu pachetul ON DEMAND ai acces nelimitat la antrenamente preînregistrate și la înregistrările claselor LIVE.

TESTEAZĂ NOUA PLATFORMĂ

Facem cinste cu 3 zile GRATUITE, fără să fii nevoit să plătești nimic! Trebuie doar să îți faci cont pe site și să ne trimți un mail să îți activăm accesul. Vei putea testa timp de 3 zile: GO LIVE, ON DEMAND, NUTRIȚIE ONLINE

TESTEAZĂ NOUA PLATFORMĂ

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail pe [email protected] cu subiect – VREAU SĂ TESTEZ. Ne vedem online!

Mai jos sunt câteva din multele antrenamente la care vei avea acces nelimitat cu pachetul ON DEMAND!

VREAU DETALII

Antrenamentele ON DEMAND au durată de la 10 minute la 50 minute și sunt împărțite în funcție de nivel de intensitate (începători, intermediari, avasanți), tip de antrenament (cardio, tonifiere, HIIT, pilates) și grupe musculare (abdomen, fesier, brațe, full body, etc).  

Cu pachetul ON DEMAND ai acces și la înregistrările claselor live!

Dacă vrei să testezi și serviciile GO LIVE, îți oferim 3 zile gratuite în care poți participa și la antrenamentele LIVE. Detalii aici!

VREAU DETALII

REZULTATE CLIENȚI NEXT DOOR FITNESS

Alege abonamentul preferat și ai acces nelimitat la toate antrenamentele LIVE și ON DEMAND de pe platformă 

ON DEMAND - BASIC

100leipe lună
 • include acces ON DEMAND
 • NU include acces NUTRIȚIE
 • 100 lei suma totală de plată la fiecare lună
 • beneficii membri

ON DEMAND

200leipe lună
 • include acces ON DEMAND
 • include acces NUTRIȚIE
 • 200 lei suma totală de plată la fiecare lună
 • beneficii membri

ON DEMAND 3 luni

180leipe lună
 • include acces ON DEMAND
 • include acces NUTRIȚIE
 • 540 lei suma totală de plată la fiecare 3 luni
 • beneficii membri

ON DEMAND 6 luni

150leipe lună
 • include acces ON DEMAND
 • include acces NUTRIȚIE
 • 900 lei suma totală de plată la fiecare 6 luni
 • beneficii membri
VREAU DETALII

Meet The Team! Ei sunt colegii noștri antrenori, responsabili cu antrenamente eficiente și buna dispoziție!

Andreea
AndreeaFondator
Instructor Group Fitness, Diet Coach – Diet Plan
Andrei
AndreiInstructor rezident
Instructor Group Fitness și Personal Trainer
Ana
AnaInstructor
Instructor Group Fitness și Personal Trainer
Roxana
RoxanaInstructor
Instructor Group Fitness

Ce părere au clienții On Demand despre servicii?

Îmi plac extrem de mult antrenamentele de pe platforma Next Door Fitness – antrenamentele sunt intense, simt mereu că lucrez. Accesibilitatea e un avantaj, ma pot conecta la orice ora – antrenorii mă așteaptă:)

Alexandra R.

De când am descoperit Next Door Fitness nu m-am mai lăsat de sport!:) Mă antrenez cu această frumoasă echipă de când exista sala fizică în Popa An, dar mă bucur enorm că am reușit să ne întâlnim online. Clasele sunt foarte dinamice, se pot face chiar și în cele mai puțin generoase spații, iar meniurile sunt de maxim ajutor dacă ai nevoie de inspirație.

Carmen T.

Eu sunt omul care nu are timp, însă cu antrenamentele ON DEMAND – scurte și eficiente, nu a mai trecut nicio săptămână fără mișcare.

Cristi L.

Mai jos am adunat o serie din cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de la clienții noștri

Din secțiunea „Contul meu” – antrenamente ON DEMAND – vei găsi toate antrenamentele preînregistrate, pe care le poți accesa de oricâte ori dorești:)

Nu ai nevoie de echipament special, dar își recomandăm să ai o saltea, o pereche de gantere (sau sticle cu apă)  și o bandă elastică. Exercițiile se pot face și fără aceste echipamente.

Cu pachetul GO LIVE ai acces la clasele LIVE,la înregistrările acestora și la antrenamentele ON DEMAND. Cu pachetul ON DEMAND ai acces doar la antrenamentele preînregistrate. AMbele pachete îți oferă acces la secțiunea NUTRIȚIE și WORKSHOPS

Simplu, direct pe site, cu cardul bancar. Plățile sunt procesate de platforma Raiffesen plationline.ro și se fac în maximă siguranță.

Este foarte simplu să renunți la abonament. Din secțiunea “Contul meu-My Membership -Detalii Membership” poți solicita anularea abonamentului, fără nicio explicație suplimentară (doar dacă dorești să ne lasi un feedback, ne ajuta mult:) ). Următoarea plată nu se va mai procesa, iar abonamentul tău va fi activ doar până la terminarea perioadei deja achitate sau perioadei de probă, după caz.

Este foarte simplu să renunți la abonament. Din secțiunea “Contul meu-Me memebership-Detalii memebrship” poți solicita anularea abonamentului, fără nicio explicație suplimentară (doar dacă dorești să ne lasi un feedback, ne ajuta mult:) ). Următoarea plată nu se va mai procesa, iar abonamentul tău va fi activ doar până la terminarea perioadei deja achitate. Nu se rambursează abonamentele deja achitate.

Plățile se pot face doar online, cu cardul bancar. Procesarea plăților se face în deplinătate siguranță, urmând cele mai exigente protocoale, iar noi nu stocăm nicio informție legată de cardul tău bancar. În plus, nici măcar nu suntem noi cei care operează plata, ci procesatorul de plaăti:) Mai multe detalii găsesti pe site-ul procesatorului de plăți: plationline.ro

Meniurile pe care le propunem sunt calculate pe 3 necesare calorice: 1200 calorii, 1400 calorii, 1900 calorii. În funcție de necesarul tău caloric vei alege cantitățile recomandate pentru slăbit sau menținere. Necesarul caloric îl vei afla din secțiunea “Contul meu – My Membership – Nutriție”. În cazul în care ai nevoie de ajutoir, îți stăm la dispoziție pentru orice nelămurire.

Pentru a oferi invitațiile prietenilor tăi trebuie doar să ne trimiți un mail cu numele lor și adresa de mail, iar noi ne vom ocupa să le emitem accesul în platformă. Îți poți invita toți prietenii, singura condiție este ca aceștia să nu fi participat la antrenamentele noastre în ultimele 6 luni.

În fiecare lună avem cel putin 10 antrenamente noi, care se adaugă la antrenamentele deja existente. Mai jos ai descrierea celor mai uzuale antrenamente

Pilates

tonifiere, postural, intensitate medie

Pilates este un mod revoluționar de a face exerciții pentru minte și trup, cu el vei reuși să ajungi la rezultatele dorite în cel mai scurt timp. Pilates te va ajuta să adopți o postură corectă și elegantă datorită mișcărilor grațioase, care nu necesită un efort susținut ca în cazul exercițiilor cardio.

Pilates lucrează cu trupul și sufletul! Vei observa că devii conștient de modul în care corpul tău se mișcă și funcționează. Cu Pilates reușești să îți controlezi respirația, astfel încât vei putea executa mișcările la capacitate maximă. Controlul asupra propriului corp și respirația corectă te vor ajuta să faci fața stresului cotidian cu zâmbetul pe buze!

Beach Ready

tonifiere, cardio, intensitate medie spre ridicată

Beach Ready este un antrenament la care se lucrează exerciții de tonifiere și cardio și se pune accent pe abdomen, talie și coapse. În urma antrenamentului Beach Ready scapi de grăsime și câștigi forță și condiție fizică.

Exercițiile de la clasa de Beach Ready sunt structurate astfel încât vei lucra intens grupele targetate, pentru rezultate rapide.

 • Accesorii necesare: saltea, gantere (sau sticle cu apa) și un kettlebell (sau bidon de 5 Litri). Antrenamentul se poate face și fără accesoriile menționate.

Arms & Abs

tonifiere, postural, intensitate medie

Arms & Abs este antrenament de intensitate medie, super eficient, care pune accent pe partea superioara a corpului: abdomen, spate și brațe.  Scopul antrenamentului este acela de a întări musculatura spatelui, de a defini abdomenul și de a sculpta brațele armonios. Exercițiile sunt combinate astfel încât să simți beneficiile estetice (definire musculară) dar și fizice (întărire musculaturii și detensionarea spatelui).

 • Accesorii necesare: saltea și gantere (sticle cu apă)

Lower Body

tonifiere, cardio, intensitate medie spre ridicată

Lower Body este un antrenament intensitate medie spre ridicată la care se lucrează intensiv coapse, fesier, talie și abdomen. Antrenamentul are la bază exerciții de tonifiere și exerciții HIT, cu accesorii.

 • Accesorii necesare: bara de greutăți (coada de mătură), benzile elastice, gantere (sticle cu apă) și saltea.

Sweat – Shape

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Sweat – Shape este un antrenament minunat dacă scopul tău este să dai kilograme jos sau să tonifiezi zonele cu probleme: coapse, talie, fesier, brațe. Exercițiile sun de tip cardio (High Impact), combinate cu exerciții tonifiere. Rezultatul: calorii arse, tonus ridicat.

 • Accesorii necesare: gantere (sa sticle cu apă), banda elastică, saltea. Exercițiile se pot face și fără accesoriile menționate,

Zumba

cardio, intensitate medie

Zumba este programul de aerobic care reușește să spargă tiparele. După doar câteva ședințe vei observa o schimbare în viața ta, deoarece după fiecare ora de Zumba Aerobic la care participi te încarci cu energie și poftă de viață.
Cu Zumba te vei încarca cu energie, vei elimina kilogramele în plus și vei învăța coregrafii distractive la cele mai în vogă melodii.

Kilogramele vor dispărea – la fiecare ședință se ard până la 600 de calorii – iar tu nici nu vei simți cum trec cele 50 de minute alocate fiecărei ședințe de Zumba Aerobic: distracția, mișcările intense de dans și ritmul alert nu îți vor da ocazia să te plictisești. Mai mult, vei deprinde mișcări specifice unor diverse stiluri de dans: salsa, cumbia, merengue, bachata, reggaeton, rock’n’roll și chiar hip-hop!

Stretching Routine

stretching, postural, intensitate medie

Stretching Routine este un antrenament de tip postural, cu exercitii de stretching. Beneficiile participării la acest antrenament sunt numeroase, printre care: îmbunătățirea posturii, detensionarea musculară și prevenirea accidentărilor.

 • Accesorii necesare: saltea

Brazilian Butt

tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Brazilian Butt este un antrenament la care lucrezi intens coapse și fesier. Exercițiile sunt combinate astfel încât să obții cele mai bune rezultate: să definești musculatura și să scapi de celulită.

 • Accesorii necesare: banda elastică, gantere (sau sticle cu apă), saltea

Silhouette

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Silhouette este un antrenament special gândit pentru a obtine un corp armonios. Lucrăm full body, cu exerciții cardio și de tonifiere. Zonele pe care ne concentrăm sunt: abdomen, talie, fesier și brațe, exercițiile se fac în picioare, dar și la saltea.

 • Accesorii necesare: bara (coada de mătură), gantere (sticle cu apă), elastice și saltea. Exercițiile se pot face și fără accesorii.

Mix Workout

tonifiere, HIT, intensitate medie spre ridicată

Mix Workout este un antrenament full body, lucrezi toate grupele musculare cu exerciții combinate în intervale.

 • Accesorii necesare:  gantere (sau sticle cu apă), saltea

Te invităm să ne cunoști

Știm că sunt zile în care parcă timpul nu este suficient să realizezi ce ți-ai propus.
Completează datele de mai jos și te ajutăm cu orice informație ai nevoie!

  Îți dorești să achiziționezi un abonament? E simplu, îl  poți achita online, direct pe site, cu cardul.