Project Description

ON DEMAND

Intră în comunitatea Next Door Fitness și antrenează-te online,  alături de instructorii tăi preferați. Cu pachetul ON DEMAND ai acces nelimitat la antrenamente preînregistrate și la înregistrările claselor LIVE.

TESTEAZĂ NOUA PLATFORMĂ

Facem cinste cu 3 zile GRATUITE, fără să fii nevoit să plătești nimic! Trebuie doar să îți faci cont pe site și să ne trimți un mail să îți activăm accesul. Vei putea testa timp de 3 zile: GO LIVE, ON DEMAND, NUTRIȚIE ONLINE

TESTEAZĂ NOUA PLATFORMĂ

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail pe [email protected] cu subiect – VREAU SĂ TESTEZ. Ne vedem online!

Mai jos sunt câteva din multele antrenamente la care vei avea acces nelimitat cu pachetul ON DEMAND!

VREAU DETALII

Antrenamentele ON DEMAND au durată de la 10 minute la 50 minute și sunt împărțite în funcție de nivel de intensitate (începători, intermediari, avasanți), tip de antrenament (cardio, tonifiere, HIIT, pilates) și grupe musculare (abdomen, fesier, brațe, full body, etc).  

Cu pachetul ON DEMAND ai acces și la înregistrările claselor live și la clasele LIVE săptămânale!

GO LIVE – antrenamente LIVE NEXT DOOR FITNESS – program Iunie

14 Iunie 22 Iunie 30 Iunie Workshop
Marți Miercuri Joi în fiecare sâmbătă
19:00 20:00

19:00

11:00

HIIT FULL BODY
(HIIT, intens)
Ana Rus
ABT
(mediu – tonifiere)
Ema Popa
FULL BODY WORKOUT
(mediu-intens, HIIT)
Andrei Musat
ACCOUNTABILITY
Andreea Stănișor

Dacă vrei să testezi și serviciile GO LIVE, îți oferim 3 zile gratuite în care poți participa și la antrenamentele LIVE. Detalii aici!

VREAU DETALII

REZULTATE CLIENȚI NEXT DOOR FITNESS

Alege abonamentul preferat și ai acces nelimitat la toate antrenamentele LIVE și ON DEMAND de pe platformă 

ON DEMAND - BASIC

100leipe lună
 • include acces ON DEMAND
 • NU include acces NUTRIȚIE
 • 100 lei suma totală de plată la fiecare lună
 • beneficii membri

ON DEMAND

200leipe lună
 • include acces ON DEMAND
 • include acces NUTRIȚIE
 • 200 lei suma totală de plată la fiecare lună
 • beneficii membri

ON DEMAND 3 luni

180leipe lună
 • include acces ON DEMAND
 • include acces NUTRIȚIE
 • 540 lei suma totală de plată la fiecare 3 luni
 • beneficii membri

ON DEMAND 6 luni

150leipe lună
 • include acces ON DEMAND
 • include acces NUTRIȚIE
 • 900 lei suma totală de plată la fiecare 6 luni
 • beneficii membri
VREAU DETALII

Meet The Team! Ei sunt colegii noștri antrenori, responsabili cu antrenamente eficiente și buna dispoziție!

Andreea
AndreeaFondator
Instructor Group Fitness, Diet Coach – Diet Plan
Andrei
AndreiInstructor rezident
Instructor Group Fitness și Personal Trainer
Ana
AnaInstructor
Instructor Group Fitness și Personal Trainer
Roxana
RoxanaInstructor
Instructor Group Fitness

Ce părere au clienții On Demand despre servicii?

Îmi plac extrem de mult antrenamentele de pe platforma Next Door Fitness – antrenamentele sunt intense, simt mereu că lucrez. Accesibilitatea e un avantaj, ma pot conecta la orice ora – antrenorii mă așteaptă:)

Alexandra R.

De când am descoperit Next Door Fitness nu m-am mai lăsat de sport!:) Mă antrenez cu această frumoasă echipă de când exista sala fizică în Popa An, dar mă bucur enorm că am reușit să ne întâlnim online. Clasele sunt foarte dinamice, se pot face chiar și în cele mai puțin generoase spații, iar meniurile sunt de maxim ajutor dacă ai nevoie de inspirație.

Carmen T.

Eu sunt omul care nu are timp, însă cu antrenamentele ON DEMAND – scurte și eficiente, nu a mai trecut nicio săptămână fără mișcare.

Cristi L.

Mai jos am adunat o serie din cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de la clienții noștri

Din secțiunea „Contul meu” – antrenamente ON DEMAND – vei găsi toate antrenamentele preînregistrate, pe care le poți accesa de oricâte ori dorești:)

Nu ai nevoie de echipament special, dar își recomandăm să ai o saltea, o pereche de gantere (sau sticle cu apă)  și o bandă elastică. Exercițiile se pot face și fără aceste echipamente.

Simplu, direct pe site, cu cardul bancar. Plățile sunt procesate de platforma Raiffesen plationline.ro și se fac în maximă siguranță.

Este foarte simplu să renunți la abonament. Din secțiunea “Contul meu-My Membership -Detalii Membership” poți solicita anularea abonamentului, fără nicio explicație suplimentară (doar dacă dorești să ne lasi un feedback, ne ajuta mult:) ). Următoarea plată nu se va mai procesa, iar abonamentul tău va fi activ doar până la terminarea perioadei deja achitate sau perioadei de probă, după caz.

Este foarte simplu să renunți la abonament. Din secțiunea “Contul meu-Me memebership-Detalii memebrship” poți solicita anularea abonamentului, fără nicio explicație suplimentară (doar dacă dorești să ne lasi un feedback, ne ajuta mult:) ). Următoarea plată nu se va mai procesa, iar abonamentul tău va fi activ doar până la terminarea perioadei deja achitate. Nu se rambursează abonamentele deja achitate.

Plățile se pot face doar online, cu cardul bancar. Procesarea plăților se face în deplinătate siguranță, urmând cele mai exigente protocoale, iar noi nu stocăm nicio informție legată de cardul tău bancar. În plus, nici măcar nu suntem noi cei care operează plata, ci procesatorul de plaăti:) Mai multe detalii găsesti pe site-ul procesatorului de plăți: plationline.ro

Meniurile pe care le propunem sunt calculate pe 3 necesare calorice: 1200 calorii, 1400 calorii, 1900 calorii. În funcție de necesarul tău caloric vei alege cantitățile recomandate pentru slăbit sau menținere. Necesarul caloric îl vei afla din secțiunea “Contul meu – My Membership – Nutriție”. În cazul în care ai nevoie de ajutoir, îți stăm la dispoziție pentru orice nelămurire.

Pentru a oferi invitațiile prietenilor tăi trebuie doar să ne trimiți un mail cu numele lor și adresa de mail, iar noi ne vom ocupa să le emitem accesul în platformă. Îți poți invita toți prietenii, singura condiție este ca aceștia să nu fi participat la antrenamentele noastre în ultimele 6 luni.

Te invităm să ne cunoști

Știm că sunt zile în care parcă timpul nu este suficient să realizezi ce ți-ai propus.
Completează datele de mai jos și te ajutăm cu orice informație ai nevoie!

  Îți dorești să achiziționezi un abonament? E simplu, îl  poți achita online, direct pe site, cu cardul.