Chiar dacă la prima vedere meniul personalizat pare un element banal, în realitate lucrurile sunt diferite. Dacă până acum această sintagmă te-a dus cu gândul doar la legume, carne slabă în grăsimi și fructe sau diete extreme, citește în continuare!

Ți-am pregătit un articol în care îți prezentăm tot ceea ce trebuie să știi despre un meniu personalizat.

Meniu personalizat – ajutorul necesar

Știm cu toții că primii pași spre un stil de viață sănătos sunt sportul și alimentația echilibrată. Mai mult decât atât, în procente vorbim despre 80% alimentație și 20% sport. Te așteptai la aceste procente? Așadar felul în care îți alegi mesele zilnice sunt cheia spre succes, iar meniul personalizat reprezintă ajutorul de care ai nevoie.

Știm că alegerea meselor nu este deloc ușoară și de cele mai multe ori rezultatele duc spre situații extreme. Fie că vorbim despre diete stricte, înfometare, alegerea unui astfel de stil alimentar este distructivă și temporară. În plus, o serie de astfel de alegeri poate aduce cu sine mari probleme grave de sănătate.

Ce este meniul personalizat?

Meniul personalizat este o variantă de alimentație creată fix după nevoile și preferințele tale în urma unei sesiuni online. Acesta este creat de către un coach de nutriție, atent, răbdător și nu în ultimul rând, experimentat. Meniul personalizat este compus în funcție de ceea ce îți place, dar și ceea ce ai nevoie pentru 7, 30 sau 90 de zile.

De ce? Pentru că alegerea unei astfel de variante nu trebuie să fie o perioadă de care abia aștepți să scapi. Un meniu personalizat conține alimente de bază recunoscute pentru beneficii în alimentație, precum avocado, pește și cereale. Astfel, vei obține zi de zi necesarul optim de nutrienți și fibre. 

Meniul personalizat este o dietă? 

Meniul personalizat este o alternativă sănătoasă a alimentației care treptat devine un stil de viață, nicidecum o dietă. Acesta include toate elementele necesare organismul tău de care, poate, nu ai ținut cont până acum. Fie că vorbim de fibre, carbohidrați, nutrienți sau număr redus de kilocalorii, toate sunt incluse într-un meniu personalizat delicios. Da, am zis delicios. Te gândeai că alimentele incluse într-o astfel de variantă sunt fade, iar desertul rămâne o amintire? Ei bine, vrem să îți spunem sincer… Vei crea o serie de alimente atât de bune și delicioase, încât un simplu meniu personalizat va deveni stil de viață.

  • Unde găsești un meniu personalizat?

    Next Door Fitness îți pune la dispoziție un program complet de consiliere în nutriție. Acesta include: meniuri personalizate, consiliere online în nutriție, monitorizare, acces workshops și blog. Așadar, pe lângă un meniu personalizat creat special pentru tine vei obține multe alte beneficii. Am inclus în pachet consilierea online pentru ca tu să afli tot ceea ce ai nevoie și monitorizarea pentru a urmări cu grijă evoluția. În plus, am adăugat accesul la workshops și blogul pentru a afla tot ceea ce e nou în materie de nutriție.

Dacă vrei să încerci programul nostru de consiliere în nutriție, intră aici.

Testează noua platformă!

Facem cinste cu 3 zile GRATUITE la achiziționarea oricărui pachet GO LIVE, timp în care te poți decide dacă este potrivit pentru tine, fără niciun cost 🙂

Testează serviciile GO LIVE

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail pe [email protected] cu subiect – VREAU SĂ TESTEZ. Ne vedem online!

Vrei pe cineva alături de tine? Noi te putem ajuta!

Intră în comunitatea Next Door Fitness – intră în prima paltformă online cu servicii complete:
✔antrenamente de grup online, live și on demand
✔antrenamente personale online, live
✔nutriție online