Project Description

DIET PLAN

Un specialist în nutriție Next Door Fitness te va consilia și îți va oferi informații personalizate online, live. În urma sesiunii online, îți vom alcătui un meniu pe 7 zile 100% personalizat pe care il vei primi pe mail, iar pe tot parcursul programului  ales (7 zile, 30 zile sau 90 zile) vei avea suport zilnic pe whatsapp.

CUM SE DESFĂȘOARĂ CONSILIEREA DE NUTRIȚIE

 • Iți vom trimite pe mail un formular despre obiceiurile tale alimentare, situatia medicală, stil de viata și alte informații

 • Te vei întâlni online cu specialistul în nutriție, vom stabili o oră la care poți avea acces la internet si îți trimitem link-ul de conectare pe zoom. Ședința durează până la 30 minute, timp în care veti discuta pe formularul trimis, vei primi sfaturi, iar tu vei putea să afli toate informatiile de care ai nevoie

 • Dupa sesiunea online, iti vom alcătui un meniu 100% personalizat pe care il vei primi pe mail. Pe tot parcursul programului, vei avea suport zilnic pe whatsapp

 • În funcție de varianta aleasă de tine, ne revedem săptamanal, la două săptămâni sau lunar. Pentru cele mai bune rezultate, recomandam să ai sesiuni online cu specialistul Next Door cel puțin la 2 săptămâni (săptămânal este optim)

 • Reusitele tale sunt și ale noastre

Testimoniale clienți

Sunt foarte încântată de rezultatele pe care le-am avut cu DIET PLAN. Am slăbit 4 kilograme într-o lună, deși nu aveam nicio speranță – încercasem toate dietele posibile. Cu DIET PLAN nu mi-a fost foame deloc, am avut mese echilibrate și am primit în meniu mâncarea pe care o preferam.

Anca D., DIET PLAN 30 zile

Wow, Wow, Wow! Nu pot spune altceva despre DIET PLAN decât WOW. Mi-a placut mult că meniul a fost făcut pe ce îmi plăcea mie să mănânc, dacă era ceva care nu îmi plăcea, vorbeam cu Andreea pe whatsapp și îmi oferea variante. Am slabit 5 kilograme în 30 zile și sunt super happy că intru din nou în măsura S.

Andreea E., DIET PLAN 30 zile

Am urmat DIET PLAN 3 luni și pot spune că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-0. Cu ajutorul Andreei am reușit să renunț la zahăr și  să am un stil de viață mai organizat. Am ținut mereu legătura pe whatsapp și chiar dacă mai greșeam și nu respetctam meniul întocmai, Andreea mereu mă sprijinea să nu renunț. Am și slăbit 7 kilograme. Recomand DIET PLAN.

Andrei S., DIET PLAN 90 zile

Prețuri DIET PLAN – Nutriție ONLINE

DIET PLAN 7 zile

150leiședință
 • Sesiune consiliere online + meniu pe 7 zile, 100% personalizat, pe care il vei primi pe mail
 • pe tot parcursul programului vei avea suport zilnic (Luni-Vineri) pe whatsapp

DIET PLAN 30 zile

500leiluna
 • Sesiune consiliere online + 4 x meniu pe 7 zile, 100% personalizat, pe care il vei primi pe mail
 • pe tot parcursul programului vei avea suport zilnic (Luni-Vineri) pe whatsapp

DIET PLAN 90 zile

1200lei3 luni
 • Sesiune consiliere online + 12 x meniu pe 7 zile, 100% personalizat, pe care il vei primi pe mail
 • pe tot parcursul programului vei avea suport zilnic (Luni-Vineri) pe whatsapp

DIET PLAN  se activează în maxim 7 zile de la achiziție, indiferent de pachetul ales.

AFLĂ MAI MULTE

Suntem alături de tine virtual, în confortul casei tale, când ești între întâlniri sau poate în delegație. Întânirea ta cu profesioniștii Next Door Fitness este la un click distanță.

Află tot ce ai nevoie să știi despre DIET PLAN

Suntem alături de tine în atingerea obiectivelor tale.
Completează datele de mai jos și un coleg te va contacta să îți ofere mai multe detalii!