Am lansat noua platformă Next Door Fitness

Intră în comunitatea Next Door Fitness și antrenează-te online alături de instructorii tăi preferați. În plus, ai acces 24/24 la antrenamentele înregistrate, nutriție online și informații prețioase, direct de la profesioniști!

TESTEAZĂ SERVICIILE GO LIVE

Facem cinste cu 3 zile GRATUITE, fără să fii nevoit să plătești nimic.Trebuie doar să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail să îți activăm accesul. Vei avea acces la secțiunile GO LIVE; ON DEMAND, NUTRIȚIE ONLINE

TESTEAZĂ SERVICIILE GO LIVE

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail pe [email protected] cu subiect – VREAU SĂ TESTEZ. Ne vedem online!

ON DEMAND

de la 85lei

NUTRIȚIE ONLINE

de la 100lei

DIET PLAN

de la 250lei
Descoperă oferta completă!

Din secțiunea “Contul meu” – GO LIVE – vei găsi toate clasele din săptămâna în curs. Accesul se poate face oricând pe durata antrenamentului, cu maxim 5 minute înainte de începerea clasei.

Nu, nu ești obligat să dai drumul la camera și microfon, deși este recomandat 🙂 În felul acesta, instructorul te poate vedea și îți poate oferi indicații suplimentare dacă este nevoie.

Nu ai nevoie de echipament special, dar îți recomandăm să ai o saltea, o pereche de gantere (sau sticle cu apă)  și o bandă elastică. Exercițiile se pot face și fără aceste echipamente.

Nu este nicio problemă, vei avea acces din “Contul meu” la toate înregistrările, plus acces la antrenamentele ON DEMAND – înregistrări studio

Simplu, direct pe site, cu cardul bancar. Plățile sunt procesate de platforma Raiffesen plationline.ro și se fac în maximă siguranță.

Este foarte simplu să renunți la abonament. Din secțiunea “Contul meu-Detalii cont” poți solicita anularea abonamentului, fără nicio explicație suplimentară (doar dacă dorești să ne lasi un feedback, ne ajuta mult:) ). Următoarea plata nu se va mai procesa, iar abonamentul tău va fi activ doar până la terminarea perioadei deja achitate sau perioadei de probă, după caz.

Este foarte simplu să renunți la abonament. Din secțiunea “Contul meu-Detalii cont” poți solicita anularea abonamentului, fără nicio explicație suplimentară (doar dacă dorești să ne lasi un feedback, ne ajuta mult:) ). Următoarea plata nu se va mai procesa, iar abonamentul tău va fi activ doar până la terminarea perioadei deja achitate

Plățile se pot face doar online, cu cardul bancar. Procesarea plăților se face în deplinătate siguranță, urmând cele mai exigente protocoale, iar noi nu stocăm nicio informție legată de cardul tău bancar. Mai multe detalii găsesti pe site-ul procesatorului de plăți: plationline.ro

Meniurile pe care le propunem sunt calculate pe 4 necesare calorice. În funcție de necesarul tău caloric vei alege cantitățile recomandate pentru slăbit sau menținere. Necesarul caloric îl vei afla din secțiunea “Contul meu – Calculator necesar caloric”