Next Door Fitness a susținut workshop-uri de Zumba Aerobic și Fitball Aerobic, în incinta magazinului Decathlon Pallady, participanți : angajații și clienții magazinului. Orele de Zumba Aerobic și Fitball Aerobic s-au desfășurat în departamentul de fitness și au avut ca scop promovarea activităților sportive și a unui stil de viață sănătos.

Fiecare antrenament s-a ținut pe parcursul unei ore, timp în care am învățat pași noi de dans și exerciții noi ce pot fi executate cu mingea de fitball. Ne-am distrat, am făcut mișcare intensă și am demonstrat că sportul poate fi distractiv.

  • Fitball  este un program de aerobic nou, foarte distractiv, care se efectuează cu ajutoul mingii de fitness. Programul de Fitball Aerobic se bazează pe exerciții executate cu ajutorul unei mingi speciale. Fiecare ședință are o durată medie de 50 de minute, însă nu vei simți când trece timpul, nici rutina specifica orelor de aerobic clasic .
  • Zumba  este un program de aerobic ce îmbină mișcările de dans (din cele mai variate stiluri: salsa, bachata, reggaeton, indian, rock’n’roll) cu mișcările de aerobic și cele de tonifiere.