Este deja cunoscut faptul că antrenamentele repetate și prezența la sala de sport de cel puțin 2-3 ori pe săptămână, te vor ajuta să fii în formă, să pierzi kilogramele în plus și să obții corpul la care ai visat. Este adevarat, sportul făcut în mod regulat te ajută! Te ajută să slăbești, să ajungi la greutatea ideală și să îți placă de tine în oglindă.

Ce te faci însă dacă antrenamentele devin monotone, dacă nu mai există factorul “noutate”, dacă știi deja prea bine ce urmează după fiecare exercițiu executat și dacă entuziasmul scade după fiecare antrenament? Ei bine, atunci ai nevoie de o schimbare! Ai nevoie de noi forme de mișcare, de antrenamente diversificate și interactive, genul de clase la sfârșitul cărora te regăsești cu un mare zâmbet pe față și cu un sentiment de satisfacție, care să te facă să exprimi: “DA!”

Tocmai de aceea, îți prezentăm alternativa orelor clasice de aerobic, antrenamente noi care aduc un plus de energie și o diversitate care este antidotul monotoniei. Iată câteva exemple de astfel de antrenamente pe care trebuie să le încerci măcar o data:

Pilates

Pilates este un antrenament ce trebuie menționat în toate listele antrenamentelor ‘ to do’! Pilates este antrenamentul care te ajută să te relaxezi dupa o zi stresantă, să îți corectezi postura corporală și să obții un corp armonios, tonifiat și un abdomen plat.

Muzica liniștitoare va acompania armonios mișcările, iar tu nu vei simți cum trece timpul. Lucrezi pe musculatură, toate grupele musculare, întărești musculatura spatelui, pilates fiind un antrenament care te ajută să ameliorezi durerile de coloană.

Kettlebell workout

Ketllebell Workout este un super antrenament, care te va ține în priza întreaga oră. Kettlebell Workout este un antrenament de intensitate medie spre ridicată, cu exerciții de tip aerob dar și anaerob, un antrenament complet și complex, care te va ajuta să slăbești și să intri în cea mai bună formă!

Lucrezi cu Kettlebell Workout toate grupele musculare, cu precădere musculatura abdominală și a spatelui, brațe, umeri și coapse, fesieri.

Strong by Zumba

Un al treilea antrenament ce merită menționat! O clasă distractivă și intensă, intensă, intensă! Cele 50 de minute atribuite acestui antrenament sunt structurate pe blocuri de exerciții, executate pe muzică. Fiecare mișcare este corelată pe beat, senzația este una wow! La sfârșitul antrenamentului vei fi, cel mai probabil, surprins când vei vedea tricoul ud! Fără să îți dai seama, vei transpira și vei arde multe calorii, totul în cel mai distractiv și interactiv mod.

 Misiunea Next Door Fitness este aceea de a aduce un suflu proaspăt în rutina ta de antrenamente și să prezinte celor interesați, indiferent de pregătirea lor, că e distractiv să faci sport!