Pentru că trăim într-un secol al vitezei, am fi tentați să spunem că tot mai mulți oameni au activitate fizică regulată. Greșit! Modul în care trăim este într-adevăr mai accelerat față de cel de acum 50 de ani, dar nu din punct de vedere fizic, ci psihic. Locul de muncă, activitățile sociale, grija pentru aproape sau treburile casnice te solicită mai mult decât ai putea crede. Astfel, ajungi adesea la finalul zilei să te plângi că ești extenuat, deși realizezi că ziua ta a trecut pe nesimțite.

Pentru un stil de viață echilibrat, specialiștii recomandă cel puțin 30 minute de sport pe zi. Fie că ai un job care te menține activ, fie că lucrezi de la birou, cele 30 minute sunt o sursă binemeritată de energie, de care trebuie să profiți. Haide să descoperim împreună care sunt beneficiile pe care sportul ți le aduce, atât pentru corp, cât și pentru minte.

  • Uită de insomnii, oboseală, stări de anxietate sau depresie!

    Sună bine, așa-i? Insomniile, oboseala, stările de anxietate sau depresia dispar cât ai clipi odată ce îți concentrezi atenția pe exercițiile fizice. Un set de abdomene, genuflexiuni sau fandări este necesar atunci când te simți extenuat fizic și psihic. La prima vedere, ai fi tentat să spui că lipsa de energie nu se poate trata prin efort fizic. Dar nu este deloc așa! Activitatea fizică îți stimulează creierul, iar flexibilitatea corpului este vizibil îmbunătățită. Așadar, data viitoare când vei vrea să dai skip antrenamentelor, amintește-ți că sportul este indispensabil pentru o bună funcționare a organismului tău.

  • Sistemul digestiv și cel respirator îți vor mulțumi!

    De-a lungul timpului, te-ai confruntat cel puțin o dată cu probleme de constipație. Astfel de situații semnalează că metabolismul tău nu funcționează tocmai cum ar trebui și a intrat într-o perioadă de repaus. Începe-ți dimineața cu câteva exerciții de stretching și un pahar generos cu apă. Sistemul tău digestiv va fi recunoscător pentru acest lucru, mulțumindu-ți prin a-ți oferi un tranzit optim. De asemenea, exercițiile fizice susțin sistemul respirator, oferindu-ți mai mult control asupra modului în care respiri. Cu siguranță sesiunile de fitness îmbinate cu cele de respirație conștientă te vor ajuta să îți pui mai multă ordine în gânduri.

  • Slăbești sănătos și te bucuri de un corp tonifiat!

    Fii sincer! Cine nu își dorește un abdomen care să facă furori pe litoral? Sau cine nu ar vrea să poarte croielile preferate la ocazii speciale? Sportul, alături de o dietă echilibrată, te ajută să îți tonifiezi corpul și să elimini surplusul de grăsime. În plus, stima de sine crește odată cu pierderea în greutate. Știi și tu prea bine că nimic nu se compară cu sentimentul acela pe care îl ai când te simți bine în pielea ta.

Acum, mai mult ca niciodată, este momentul să devii cea mai bună variantă a ta! Redescoperă iubirea de sine și oferă-le organismului și minții tale echilibrul pe care îl merită!

Echipa NEXTDOOR FITNESS îți pune la dispoziție planuri alimentare și de exerciții fizice pe care să le aplici sub îndrumarea atentă a specialiștilor noștri în sport și nutriție. Click aici  pentru a afla mai multe!

Testează noua platformă!

Facem cinste cu 3 zile GRATUITE la achiziționarea oricărui pachet GO LIVE, timp în care te poți decide dacă este potrivit pentru tine, fără niciun cost 🙂

Testează serviciile GO LIVE

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail pe [email protected] cu subiect – VREAU SĂ TESTEZ. Ne vedem online!

Vrei pe cineva alături de tine? Noi te putem ajuta!

Intră în comunitatea Next Door Fitness – intră în prima paltformă online cu servicii complete:
✔antrenamente de grup online, live și on demand
✔antrenamente personale online, live
✔nutriție online