Vremea rece de foarte multe ori te îndeamnă la relaxare, la seri lungi de film, la cine târzii și multe altele. Te îndeamnă să petreci mai mult timp cu tine, însă de foarte multe ori, omitem fix ceea ce ne-ar face cu adevărat bine. Sportul.

Odată cu instalarea sezonului rece, evităm să mai facem mișcare în afara locuinței, iar din diferite cauze, nu îți înnoiești nici abonamentul la sală. Totuși, cum am putea să facem mișcare într-un mod eficient, practic și în același timp să nu simțim că depunem un efort imens?

 • Urcă scările de fiecare dată când ai ocazia

  O modalitate de a face sport și de a te menține în formă este urcatul scărilor în loc să apelezi la lift. Cu toate că liftul este mult mai confortabil și mai rapid, scările te vor ajuta să îți menții articulațiile sănătoase.

 • Plimbări cu prietenul patruped

  O altă activitate plăcută care te va ajuta este aceea de a petrece mai mult timp cu animalul de companie afară. Îmbracă-te gros și bucură-te de aerul curat alături de acesta. Pentru a anima totul, poți lua cu tine o minge. Cu siguranță atât tu, cât și el vă veți bucura, iar activitatea sportivă va fi în parametri optimi.

 • Dans, Dans, Dans

  Dacă iubești dansul, putem spune că deja ești la un pas de a avea o condiție fizică de invidiat pe timpul sezonului rece. Poți face zumba sau aerobic, iar dacă dorești să ai parte și de socializare, sfatul nostru este să te înscrii la cursuri specializate. Dacă dorești să faci totul într-un mod cât mai profesionist, poți apela la videourile de pe platforma noastră.

 • Antrenamente acasă

  Totuși, dacă nu vrei să ieși din casă și nici dansul nu-ți surâde, poți face exerciții de tonifiere și de menținere, în confortul căminului tău. Îți poți comanda greutăți, saltea, aparate, toate acestea venind în ajutorul tău. Astfel, poți face chiar la tine acasă ridicări de greutăți, fandări, abdomene, flotări, transformându-ți locuința într-o super sală de antrenamente.

 • Sport ȘI hidratare

  Nu uita că pe lângă sport ai nevoie și de hidratare. În sezonul rece, fără să ne dăm seama, mâncăm mult mai multe calorii, de aceea și apa trebuie să fie din belșug. Cu ajutorul citricelor, poți să-ți creezi diferite băuturi delicioase, dar mai ales sănătoase, precum apă cu lămâie, apă cu portocale, mandarine și multe alte combinații savuroase.

Totuși, de ce trebuie să avem o activitate fizică atât de ridicată în sezonul rece? Răspunsul este foarte simplu.

Sistemul nostru imunitar este pus la încercare de temperaturile scăzute, iar sportul ne ajută să dezvoltăm o barieră protectoare. Astfel, un stil de viață activ îți asigură și o imunitate imbatabilă. De asemenea, inima și plămânii vor funcționa optim. Un alt aspect foarte important este acela că sportul reprezintă cel mai bun terapeut. Acesta te ve feri de stări anxioase, atacuri de panică și chiar depresie. Te va ajuta să te binedispui și să fii mult mai conștient de propriile puteri.

Sperăm că articolul nostru ți-a fost de folos și că te-am făcut să conștientizezi importanța sportului în viața ta. Ai nevoie de ajutor? Accesează platforma noastră și hai să ne cunoaștem!

Dacă argumentele prezentate anterior te-au convins să alegi un antrenament online, nu ezita să ne contactezi. Next Door Fitness îți pune la dispoziție 3 variante: GO LIVE, ON DEMAND și PERSONAL TRAINING ONLINE. Pentru mai multe detalii despre antrenamentele online, intră aici!

Testează noua platformă!

Facem cinste cu 3 zile GRATUITE la achiziționarea oricărui pachet GO LIVE, timp în care te poți decide dacă este potrivit pentru tine, fără niciun cost 🙂

Testează serviciile GO LIVE

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail pe [email protected] cu subiect – VREAU SĂ TESTEZ. Ne vedem online!

Vrei pe cineva alături de tine? Noi te putem ajuta!

Intră în comunitatea Next Door Fitness – intră în prima paltformă online cu servicii complete:
✔antrenamente de grup online, live și on demand
✔antrenamente personale online, live
✔nutriție online