„New Year, new Me” – cu toții am spus măcar o dată acest lucru. Însă, câți dintre noi chiar s-au ținut de acest obiectiv? Cu siguranță mulți ne-am pierdut pe drum, lăsând în urmă dorințe sau obiective. Iar în anul următor ne-am dat seama că nu am realizat nici măcar jumătate din ce ne-am propus. Te regăsești? Atunci, anul acesta te vom ajuta să depășești acest cerc vicios și te vom învăța cum să fii acel „new me”!

Dacă te-am făcut curios, continuă să citești articolul. Vei rămâne surprins de ce ți-am pregătit!

 • Self-discipline

  Acum că ești alături de noi și îți dorești să-ți transformi noul an în unul legendar, vom apela la un exercițiu mintal și te vom întreba cât de determinat sau motivat ești? Dacă răspunsul tău nu a fost unul hotărât și categoric, te informăm că, din păcate, ai nevoie de self-discipline. Ce înseamnă acest lucru?

  Să faci lucruri care pe moment ți se par incomode, dar care știi că îți vor face bine mai târziu.

 • Lucrează la cea mai bună versiune a ta! FII ACTIV!

  Începe să practici un sport. Da, self-discipline are nevoie și de acest aspect. Am putea spune că este un factor esențial, deoarece sportul este o modalitate de a te motiva, de a te disciplina și de a-ți crea rutine benefice atât pentru programul tău, cât și pentru sănătatea ta. Astfel, dacă nu ai avut niciodată dorința de a face sport sau de a merge la sală în noul an, anul acesta pune-o cap de listă. Te va ajuta să devii cea mai bună versiune a ta!

 • Setează-ți obiective realizabile

  Astfel, pentru a avea un an plin de activități și de obiective atinse, trebuie să te motivezi să continui chiar și atunci când nu îți dorești acest lucru. Pentru a face această experiență cât mai plăcută poți apela la citate motivaționale care te vor face să mergi înainte. Însă, nu uita: progresul lent este tot progres, de aceea nu trebuie să fii radical cu tine.

  Fii realist! Încearcă să-ți pui în lista de obiective aspecte pe care știi că ai putea să le și îndeplinești. Cu toții ne dorim să câștigăm la loto sau să ne întâlnim cu o celebritate de peste ocean, însă suntem conștienți că acest lucru este aproape irealizabil. Mizează pe aspecte legate de carieră, de prieteni, de sănătatea ta.

 • Wishlist

  Începe anul cu o listă a dorințelor. Îți amintești când erai mic și îi scriai lui Moș Crăciun o listă cu jucăriile preferate? Acum tu ești propriul Moș Crăciun și va trebui să muncești pentru jucăriile care ulterior s-au transformat în bunuri materiale, experiențe profesionale sau dorințe sufletești. Nu le pune dată de realizare, însă poți adaugă note în care îți poți exprima dorința de a se realiza înainte de un anotimp. Spre exemplu: „Îmi doresc să călătoresc cu avionul înainte de Paști!”. Așa vei fi determinat să realizezi acest lucru până la acea dată, însă nu vei fi dezamăgit cum ai fi dacă ai pune o dată exactă din calendar.

Prin „New Year, new Me” ne axăm pe dezvoltarea armonioasă, pe învățarea de noi obiceiuri benefice corpului și, nu în ultimul rând, pe o evoluție echilibrată, raportată la noi înșine.

Simți că nu ești suficient de motivat pentru a porni pe drumul spre un corp tonifiat? Accesează platforma noastră și descoperă alături de noi zeci de motive pentru care să nu renunți la obiectivele tale!

Alimentația este fără doar și poate elemental de bază atunci când vrei să abordezi un stil de viață sănătos. Dacă articolul prezentat ți-a fost de folos și vrei să afli mai multe informații, intră aici. Îți oferim servicii de nutriție online pentru a porni împreună spre rezultatul mult dorit!

Testează noua platformă!

Facem cinste cu 3 zile GRATUITE la achiziționarea oricărui pachet GO LIVE, timp în care te poți decide dacă este potrivit pentru tine, fără niciun cost 🙂

Testează serviciile GO LIVE

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail pe [email protected] cu subiect – VREAU SĂ TESTEZ. Ne vedem online!

Vrei pe cineva alături de tine? Noi te putem ajuta!

Intră în comunitatea Next Door Fitness – intră în prima paltformă online cu servicii complete:
✔antrenamente de grup online, live și on demand
✔antrenamente personale online, live
✔nutriție online