Cel mai bun MOTIVATOR:

VINE VARA!

ANTRENAMENTE ONLINE

Antrenamentele ONLINE sunt potrivite pentru tine dacă nu îți plac sălile de fitness, dacă ești o persoană cu programul foarte încarcat, dacă nu ai un program fix, dacă ești proaspătă mămică și vrei să intri în formă, dar timpul nu îți permite antrenamente lungi la sală.

Indiferent dacă preferi clasele LIVE pe ZOOM sau antrenamentele înregistrate,vei găsi pe platforma Next Door Fitness varianta care ți se potrivește.

PREȚURI PROMOȚIONALE

GO LIVE - BASIC

135lei10% REDUCERE
  • PREȚ DE LISTĂ: 150 LEI

ON DEMAND - BASIC

90lei10% REDUCERE
  • PREȚ DE LISTĂ:100 LEI

COMBO GO LIVE

180lei10% REDUCERE
  • PREȚ DE LISTĂ: 200 LEI

oferta se aplică doar produselor BASIC

oferta este valabilă până la 31 Mai 2022

oferta este valabilă doar prin activarea codului de reducere

oferta nu se cumulează cu alte oferte

abonamentul este pe 30 zile

abonamentele nu se îngheașă si nu se transferă

BENEFICII

SUCCESUL CLIENȚILOR NEXT DOOR FITNESS

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU ECHIPA NEXT DOOR FITNESS

Andreea Stănișor
Andreea StănișorFondator
Instructor Group Fitness, Diet Coach – Diet Plan
Andrei Mușat
Andrei MușatInstructor Rezident
Instructor Group Fitness
Ana Rus
Ana RusInstructor Rezident
Instructor Group Fitness
Ema Popa
Ema PopaInstructor Rezident
Instructor Group Fitness

Mai jos am adunat o serie din cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de la clienții noștri

COMBO GO LIVE îți oferă acces atât la GO LIVE BASIC (antrenamente LIVE), cât și la ON DEMAND BASIc (antrenamente înregistrate)

Nu, nu ești obligat să dai drumul la camera și microfon, deși este recomandat 🙂 În felul acesta, instructorul te poate vedea și îți poate oferi indicații suplimentare dacă este nevoie.

Nu ai nevoie de echipament special, dar îți recomandăm să ai o saltea, o pereche de gantere (sau sticle cu apă) și o bandă elastică. Exercițiile se pot face și fără aceste echipamente.

Nu este nicio problemă, în funcție de abonament, vei avea acces din „Contul meu” la secțiunea ON DEMAND cu peste 200 de antrenamente înregistrate

Simplu, direct pe site, cu cardul bancar. Plățile sunt procesate de platforma Raiffesen plationline.ro și se fac în maximă siguranță.

Este foarte simplu să renunți la abonament. Din secțiunea „Contul meu-Detalii cont” poți solicita anularea abonamentului, fără nicio explicație suplimentară (doar dacă dorești să ne lasi un feedback, ne ajuta mult:) ). Următoarea plata nu se va mai procesa, iar abonamentul tău va fi activ doar până la terminarea perioadei deja achitate sau perioadei de probă, după caz.

Este foarte simplu să renunți la abonament. Din secțiunea „Contul meu-Detalii cont” poți solicita anularea abonamentului, fără nicio explicație suplimentară (doar dacă dorești să ne lasi un feedback, ne ajuta mult:) ). Următoarea plata nu se va mai procesa, iar abonamentul tău va fi activ doar până la terminarea perioadei deja achitate

Plățile se pot face doar online, cu cardul bancar. Procesarea plăților se face în deplinătate siguranță, urmând cele mai exigente protocoale, iar noi nu stocăm nicio informație legată de cardul tău bancar. Mai multe detalii găsesti pe site-ul procesatorului de plăți Raiffeisen: plationline.ro

VREI SĂ AFLI MAI MULTE INFORMAȚII?

Completează datele de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp!