Dragii mei, anul 2020 este un an care va rămâne în istorie, un an care a venit cu multe încercări și situații excepționale. Anul 2020 este anul care ne-a făcut să ne auto-depășim și să aflăm despre noi cât de puternici suntem în fața unor situații pe care nu le putem controla.

În data de 15 Martie am fost nevoiți să închidem din ordin militar studioul Next Door Fitness, pentru a preveni răspândirea COVID19. Am reușit, în timp record, să mutăm aproape toată activitatea Next Door Fitness în mediul online, antrenamentele de grup, cât și antrenamentele personale și consilierea de nutriție. Motivația mea și a echipei mele se naște din dorința de a vă oferi servicii de calitate și de a vă vedea mulțumiți, tocmai de aceea, în cele 3 luni în care am fost închiși, nu am stat degeaba, ci am adus antrenamente de calitate, clase noi, antrenamente personale și workshopuri online și am rămas ÎMPREUNĂ.

Vă mulțumim vouă, clienților Next Door Fitness, pentru tot suportul acordat și pentru că ați fost alături de noi în permanență.

Începând cu data de 15 Iunie, sălile se redeschid. Totuși, condițiile impuse de autorități, precum și situația economică dificilă din ultimele 3 luni, fac imposibilă redeschiderea pe timpul verii a clubului Next Door Fitness.

Așa cum bine știți, cei care ne-ați călcat pragul, activitatea Next Door Fitness se bazează pe antrenamente de grup și antrenamente personale în sistem privat. Însă, cu numărul maxim legal de participanți aprobat în sala noastră, suntem în imposibilitatea de a acoperi costurile de funcționare.

Așadar, după ce am discutat variantele redeschiderii clubului cu voi, clienții Next Door Fitness, am luat decizia de a sista pe timpul verii cursurile din sală și de a ne concentra pe activitatea online.

Motivele pentru care am decis să închidem pe perioada verii sala Next Door Fitness din Popa Nan sunt următoarele:

  • imposibilitatea de a susține cheltuielile de funcționare cu doar 6 clienți la antrenament
  • răspunsul negativ primit din partea clienților, legat de o posibilă creștere a prețurilor care să ne permită să susținem cheltuielile
  • răspunsul negativ al clienților noștri vis a vis de interesul de a se întoarce la sală în condițiile în care încă există riscul de îmbolnăvire coronavirus
  • dorința clienților de a continua antrenamentele în mediul online

  • Continuăm activitatea online și, în plus, vom organiza activități în aer liber, în parc, precum și activități la munte și la mare. Vă invit să rămânem conectați și să urmăriți conturile de social media și pagina web pentru a afla toate surprizele pe care vi le pregătim.

Îmi iau angajamentul de a vă oferi în continuare servicii de calitate, iar din toamnă să ne revedem în casă nouă, o nouă sală pe care o amenajăm pentru voi!

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare legate de abonamentele Next Door Fitness neefectuate în perioada Ianuarie – Martie 2020, va rog să îmi scrieți la adresa [email protected]

 

Cu drag,

Andreea Stănișor

Manager Next Door Fitness