Nu doar pentru tonusul pe care ți-l oferă, ci și pentru a te menține sănătos timp îndelungat, un stil de viață sănătos este cheia unui trai armonios. Începând cu o dietă echilibrată și activitate fizică în mod constant, un stil de viață sănătos îți aduce multiple beneficii. Fie că te simți adesea obosit, suferi de insomnii sau te confrunți cu probleme de sănătate ori greutate, sportul și dieta merg mână-n mână.

Dar ce te faci atunci când pofta pentru dulciuri ori activitățile sociale te îndepărtează de planul tău? Pe cât de amânata este dorința de a începe un stil de viață sănătos, pe atât de ușor se poate spulbera în fața ispitelor de tot felul. Dacă decizia de a trăi sănătos are rădăcini extrinseci, pofta de mâncăruri nesănătoase se dovedește a fi mai degrabă intrinsecă. De ce? Pentru că endorfinele eliminate atunci când savurezi o brioșă întrec cu brio gustul pastei de avocado la micul dejun. Pe de altă parte, o sesiune „binemeritată” de Netflix după o zi la lucru echivalează negreșit 15 minute de cardio în aer liber.

Ei bine, pentru a evita astfel de situații și a face față provocărilor, este necesar să rămâi motivat. Nimic nu se compară cu satisfacția că ai reușit! Iar tu știi prea bine asta, pentru că ai experimentat-o cu siguranță în alte circumstanțe. Ce-ar fi să te bucuri și de felul în care te simți și arăți?

  • Răsplătește-ți progresul

    Pentru a rămâne fidel unui stil de viață sănătos este nevoie să îți răsplătești progresul. Cu toții ne simțim bine atunci când primim cadouri, fie ele și de la noi înșine. Urmărește săptămânal progresele pe care le faci în atingerea obiectivului tău. Ai slăbit un kilogram sau te simți mult mai plin de viață? Super! Arătă-i propriei persoane că ești mândră de ea și oferă-ți un dar! Asta nu înseamnă că e timpul să mergi în oraș pentru o prăjitură, ci să îți cumperi o haină nouă, produse de skincare sau plăcuțe noi de frână – orice te face fericit! Astfel, vei ști că reușitele aduc cu sine lucruri frumoase pentru care merită să rămâi motivat.

  • Vizualizează și revizualizează rezultatele

    Orice plan are un obiectiv. Al tău este să fii mai energic, mai tonifiat, mai sănătos. Imaginează-ți cum ai arăta cu câteva kilograme în minus, zâmbetul pe buze și un tonus radiant. Aplică acest truc mintal ori de câte ori ispitele culinare îți dau bătăi de cap. În acest mod, obiectivul tău se întipărește clar în subconștient și vei putea să îl atingi cu mai multă ușurință. Amintește-ți constant care sunt motivele pentru care să alegi un stil de viață sănătos!

  • Album foto cu file pline de inspirație și motivație

    Pentru zilele lipsite de motivație, în care nimic nu te mai mulțumește, a venit timpul să îți faci o amintire palpabilă a progresului tău. Adună o colecție de fotografii din etape diferite ale dezvoltării tale într-un album pentru fotografii. Ordonează-le cronologic, de la începutul schimbării până în prezent. Vei retrăi propria poveste când îl răsfoiești. Și nici nu vrei să știi cât de mândru vei fi când îl vei arăta și cunoscuților!

Acestea fiind spuse, motivația pentru un stil de viață sănătos vine tocmai de la tine! Salvează articolul și recitește-l ori de câte ori simți că ai nevoie de un boost!

Dacă argumentele prezentate anterior te-au convins să alegi un antrenament online, nu ezita să ne contactezi. Next Door Fitness îți pune la dispoziție 3 variante: GO LIVE, ON DEMAND și PERSONAL TRAINING ONLINE. Pentru mai multe detalii despre antrenamentele online, intră aici!

Testează noua platformă!

Facem cinste cu 3 zile GRATUITE la achiziționarea oricărui pachet GO LIVE, timp în care te poți decide dacă este potrivit pentru tine, fără niciun cost 🙂

Testează serviciile GO LIVE

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail pe [email protected] cu subiect – VREAU SĂ TESTEZ. Ne vedem online!

Vrei pe cineva alături de tine? Noi te putem ajuta!

Intră în comunitatea Next Door Fitness – intră în prima paltformă online cu servicii complete:
✔antrenamente de grup online, live și on demand
✔antrenamente personale online, live
✔nutriție online