Când sezonul rece bate la ușă, iar gradele din termomentre scad simțitor, imunitatea noastră are nevoie de un mic ajutor. Pe lângă recunoscutele vitamine ascunse în pilule, poți apela la cea mai simplă și recomandată metodă. Care este aceasta?

Ei bine, îți poți crește imunitatea în mod natural cu ajutorul alimentelor. Dacă te-am făcut curios, citește în continuare pentru a le afla!

 • Usturoi

  Ingredient secret pentru majorititatea rețetelor, usturoiul este un bun aliat ce ajută la prevenirea problemelor de sănătate. De ce? Pentru că are în compoziția sa o canitate mare de antioxidanți. Așadar, adaugă cât de des poți usturoi în meniul tău și bucură-te de o stare de bine pe tot parcursul sezonului rece. În plus, dacă nu știai, acesta capătă noi arome în funcție de modul de gătire.

 • Dovleac

  Dovleacul este fără doar și poate vedeta toamnei, iar preparatele cu acesta sunt de întotdeuna un deliciu. De la tarte până la supe, gustul deosebit îi cucerește chiar și cei mai pretențioși gurmanzi. Iar dacă nu știai, dovleacul este indispensabil pentru imunitatea ta. Acesta conține cantitate foarte ridicată vitamina A, iar în cantități mai reduse vitaminele C și E. Putem adăuga și faptul că rotofeiul oranj poate fi consumat atât în deserturi, cât și în preparate, așa că nu ai nicio scuză să nu îl incluzi în alimentație.

 • Cruciferele comune

  La această categorie nu am vrut să ne rezumăm la un singur aliment pentru că o întreagă gamă vine la pachet cu beneficii pentru imunitatea ta. Cruciferele comune sunt pline de antioxidanți și ajută la eliminarea toxinelor din organism. Astfel, consumul de varză, conopidă sau broccoli ajută întărirea sistemului imunitar chiar și în sezonul rece.

 • Citrice

  Știai că organismul nostru nu dispune de capacitatea de a produce vitamina C? Chiar dacă acesta este un element cheie pentru imunitate, trebuie să o obținem pe cont propriu. Iar citricile sunt recunoscute pentru faptul că sunt bogate în vitamina C. Scapă de grija unei imunități scăzute prin includerea fructelor delicioase în alimentație. De la portocale sau grapefruit, până la kiwi sau mandarine, posibilitățile sunt multiple. În plus, le poți include în băuturi, deserturi sau preparate fastuoase.

 • Miere

  Mierea este un aliment recunoscut pentru un stil de viață echilibrat. Aceasta înlocuiește cu biro zahărul în diverse alimente, de a băuturi până la deserturi. Totuși, știai că mierea este un aliment care îți întărește imunitatea? Aceasta are proprietți antioxidante și antifungice și ajută la prevenirea și tratarea inflamațiilor. În plus, îți spunem un secret, mierea de hrișcă este cel mai bun aliment care te ajută să ai o imunitate indestructibilă.

Când sezonul rece își intră în drepturi, organismul nostru are nevoie de mai mult ajutor ca oricând. Sperăm că alimentele prezentate te-au determinat să creionezi un meniu plin de beneficii pentru sănătatea ta. Obține o imunitate naturală și bucură-te de zilele frumoase de toamnă. Mai mult decât atât, dacă ai nevoie de ajutor pentru crearea unui meniu personalizat, nu ezita să intri aici.

Dacă argumentele prezentate anterior te-au convins să alegi un antrenament online, nu ezita să ne contactezi. Next Door Fitness îți pune la dispoziție 3 variante: GO LIVE, ON DEMAND și PERSONAL TRAINING ONLINE. Pentru mai multe detalii despre antrenamentele online, intră aici!

Testează noua platformă!

Facem cinste cu 3 zile GRATUITE la achiziționarea oricărui pachet GO LIVE, timp în care te poți decide dacă este potrivit pentru tine, fără niciun cost 🙂

Testează serviciile GO LIVE

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail pe [email protected] cu subiect – VREAU SĂ TESTEZ. Ne vedem online!

Vrei pe cineva alături de tine? Noi te putem ajuta!

Intră în comunitatea Next Door Fitness – intră în prima paltformă online cu servicii complete:
✔antrenamente de grup online, live și on demand
✔antrenamente personale online, live
✔nutriție online