Îți plac orele de sport, dar ai prefera ca hainele tale să-și păstreze mirosul proaspăt de la începutul antrenamentului? Din acest articol vei afla cum îți poți îngriji echipamentul sportiv, astfel încât acesta să reziste mai mult în timp și să nu capete un miros neplăcut odată cu trecerea timpului.

În mod natural, corpul nostru elimina toxinele din organism sub diverse forme, iar una dintre acestea este transpirația. După o serie de antrenamente, corpul tău nu numai că îți recapătă formele dorite, dar este si mai curat „pe interior„. Transpirația eliminată cu fiecare antrenament conține o sumedenie de agenți toxici din organism, dar și bacterii și ciuperci care se găsesc la suprafața pielii. Toate acestea dau naștere mirosului neplăcut al țesăturilor, pe care încercam să-l eliminăm prin spălare.

  • Știai, însă, că bacteriile și ciupercile nu mor la temperaturi joase și nici dacă adaugăm balsam la fiecare spălare? Aceasta se intamplă deoarece balsamul nu conține ingrediente speciale care să omoare bacteriile. Astfel, hainele tale sport capătă în timp un miros neplăcut ce nu mai poate fi eliminat. În plus, dacă țesătura nu este perfect curată, la contactul cu pielea ta poate cauza apariția alergiilor, mâncărimilor și chiar a eczemelor.


Ce poți face, pentru a-ți păstra echipamentul sportiv curat, lipsit de bacterii, cu o țesătură de calitate pentru mai mult timp? În primul rând, îți recomandăm achiziționarea unui echipament din materiale de calitate, care să permită trecerea aerului, așa cum este bumbacul. În al doilea rând, mărimea echipamentului trebuie să fie potrivită staturii tale. Hainele mai stâamte se distrug mai repede în timp, deoarece țesătura este forțată să se întindă pentru a cuprinde corpul tău.

Nu în ultimul rând, îți recomandăm curățarea echipamentului sportiv cu Sanytol dezinfectant lichid pentru haine, un produs inovator, menit să elimine în propoțtie de 99% bacteriile și ciupercile, principala cauză a mirosului neplăcut. Sanytol dezinfectant nu conține clor și curăță cu delicatețe țesăturile, păstrând fibrele intacte mai mult timp. O singură doză de Sanytol înlocuiește cu succes balsamul, deoarece, pe lângă eliminarea bacteriilor, lasă hainelor și un miros plăcut, proaspăt.

Sanytol dezinfectant pentru haine poate fi utilizat atât manual, dar și la mașina de spălat, pentru haine colorate și albe. La mașina de spălat, adaugă Sanytol in cuva pentru balsam, alături de detergent și acesta va acționa în ultima apă de clătire, lăsându-ți hainele curate și dezinfectate. Dacă vei folosi manual Sanytol, adaugă doza de produs în apa de clătire a echipamentului, lasă-l să acționeze 10-15 minute și gata magia. Te vei bucura de un antrenament intens, lipsit de neplăceri!

Sperăm că vei urma sfaturile noastre și…te așteptăm la antrenamente!