Vreau să fiu mai slabă, vreau să pot purta acea rochie fără să mă simt stânjenită, vreau gambe mai subțiri și brațe tonifiate. Așa-i că sună cunoscut? Astfel de complexe (și multe altele), apar odată cu schimbările pe care le observi la corpul tău. La început minore, ulterior depășind 5 sau 10 kilograme, sunt inevitabile atunci când nu oferi suficientă atenție alimentelor pe care le consumi sau modului de viață.

Cu toții ne dorim un corp tonifiat, care să întoarcă toate privirile, dar câți dintre noi muncesc pentru acest vis? Unii amână lupta cu kilogramele în plus deoarece prioritizează plăcerile de scurtă durată, alții renunță atunci când nu văd rezultate imediate. Nu te poți aștepta să slăbești 5 kilograme într-o săptămână, atât timp cât contribui la colecția ta cu bonuri de la burgeri de mai bine de 3 luni (sau ani?).

Sportul și dieta nu sunt două concepte abstracte, clișeizate atunci când vorbim de pierderea kilogramelor în plus. Sportul și dieta sunt un stil de viață pe care trebuie să îl alegi conștient. Sfaturile nutriționiștilor și ale antrenorilor sunt în zadar, cât timp nu ajungi TU la concluzia că ai nevoie de o schimbare.

  • Dieta îți este un aliat, nu un dușman

    În primul rând, demitizează ideea că dieta este un monstru ce te ține departe de plăcerile culinare. Într-adevăr, nu poți consuma 3 felii de tort și o porție de cartofi prăjiți la prânz, dar te vei simți mult mai sătul după o porție de cartofi frăgeziți la cuptor cu verdețuri și o salată de vară. O dietă corectă se bazează pe numărul de calorii pe care îl consumi. Este exclus să te înfometezi până la ora 18:00, iar mai târziu să cedezi poftelor din miezul nopții. Apelează la mici gustări în timpul zilei, precum nuci sau fructe, și ține piept ciocolatei din dulapul cu dulciuri. Indicat ar fi ca în perioada inițială a dietei să elimini acest spațiu din cămara ta. Dacă nu există alimente nepotrivite în casă, vei depăși tentația mult mai ușor. Nu uita de beneficiile pe care dieta le aduce sistemului tău digestiv!

  • Sportul te ajută să te menții în formă

    În al doilea rând, pentru rezultate mai eficiente, este necesar să îmbini dieta cu antrenamentele fizice. Nu spune nimeni că trebuie să devii un halterofil. Treizeci de minute de mers pe jos pe zi, joggingul în weekend prin parc sau un set de antrenamente de acasă au efecte extraordinare asupra corpului tău. Acesta are nevoie să fie antrenat nu doar pentru a elimina toxinele, ci și pentru a-ți conferi o stare de bine. Începe cu exerciții ușoare, acordă-ți timp și conștientizează cum te simți după fiecare antrenament. Găsești o multitudine de antrenamente eficiente pe platformă, care să te ajute să te menții în formă.

Nu în ultimul rând, începe un nou stil de viață cu un mindset nou. Încurajează-te, bucură-te de reușite, fie ele și mici, și gândește pozitiv. Nu poți arăta bine dacă doar îți reproșezi propriile decizii, și tu știi asta! Cu o dietă echilibrată, un plan de antrenamente fizice și un mod nou de a gândi, nu ai cum să nu reușești să îți atingi obiectivele.

Dacă argumentele prezentate anterior te-au convins să alegi un antrenament online, nu ezita să ne contactezi. Next Door Fitness îți pune la dispoziție 3 variante: GO LIVE, ON DEMAND și PERSONAL TRAINING ONLINE. Pentru mai multe detalii despre antrenamentele online, intră aici!

Testează noua platformă!

Facem cinste cu 3 zile GRATUITE la achiziționarea oricărui pachet GO LIVE, timp în care te poți decide dacă este potrivit pentru tine, fără niciun cost 🙂

Testează serviciile GO LIVE

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail pe [email protected] cu subiect – VREAU SĂ TESTEZ. Ne vedem online!

Vrei pe cineva alături de tine? Noi te putem ajuta!

Intră în comunitatea Next Door Fitness – intră în prima paltformă online cu servicii complete:
✔antrenamente de grup online, live și on demand
✔antrenamente personale online, live
✔nutriție online