Ne face mare plăcere să te invităm la primul eveniment în aer liber pe care îl organizăm în această toamnă. Duminică, 4 Octombrie, îți dăm întâlnire la North Tennis (în parcul Herstrău), unde organizăm un super eveniment  marca Next Door Fitness.

Ne este foarte dor de voi și abia așteptăm să ne revedem pentru a ne antrena live, împreună. Ți-am pregătit o mulțime de surprize plăcute, antrenamente intense, concursuri și premii!

Detalii eveniment

 • Când? Duminică, 4 Octombrie, ora 11:00

 • Unde? NORTH TENNIS, parcul Herăstrău (locația este pe waze)

 • Cât? Evenimentul începe la 11:00 și durează 2 ore, cu pauze incluse. Prima parte va fi interactivă, pe teren, in a doua parte a evenimentului ne retragem pe saltea si lucram exercitii de tonifiere, mobilitate, posturale si stretching:)

Detalii organizare

 • Accesul este permis unui număr limitat de persoane, așa că te rugăm să îți rezervi locul înainte cu maxim 1 zi (înscrierile se fac pana sâmbătă, ora 15:00)

 • Evenimentul începe la ora 11:00, însă îți recomandăm să ajungi la ora 10:45, pentru a avea timp să ne completezi formularul de participare

 • Pentru a participa la eveniment, ai nevoie de incaltaminte corespunzatoare ( de sală, de tenis – este interzis accesul pe teren cu încălțăminte de munte, de fotbal etc)

 • La eveniment te încurajăm să vii cu salteluța ta și obligatoriu prosop.

Gazdele evenimentului FIT CRUSH: Andreea Stănisor , Andrei Mușat și Ana Rus

 

 

FIT CRUSH

50leiacces eveniment
 • preț întreg

FIT CRUSH

25leiacces eveniment
 • preț pentru membri (abonament activ)

 

Dacă ai abonament activ la serviciile platformei online Next door Fitness, ai discount 50% la prețul biletului. După ce completezi formularul de înscriere de mai jos, îți vom trimite un cod de reducere pentru a beneficia de reducerea de membru.

Mulțumim, NORTH TENNIS, pentru susținere și pentru că sunteți alături noi în organizarea primul eveniment Next Door Fitness în aer liber. În plus, NORTH TENNIS oferă participanților la evenimentul FIT CRUSH super reduceri la închirierea terenului de tenis sau la antrenamente de tenis cu antrenor personal (detalii la eveniment).

Aflați mai multe detalii despre terenurile si activitățile NORTH TENNIS, urmărindu-le paginile de facebook si instagram.

FIT CRUSH - Eveniment sportiv in aer liber

2 ore de mișcare, antrenamente super fun, care te vor umple de energie alături de antrenorii tăi preferați: Andreea Stănișor, Andrei Mușat și Ana Rus

FIT CRUSH - Eveniment sportiv in aer liber

Te așteptăm la FIT CRUSH, locurile sunt limitate! Rezervă-ți locul completând formularul de mai jos! Ne vedem la eveniment!

 

  danu