Next Door Fitness a luat parte la evenimentul Health & Beauty Expo, desfășurat în luna Noiembrie la Sala Palatului. Aici am avut două demonstrații de fitness aerobic : Capoeira Aerobic și Zumba Aerobic.

  • Capoeira Aerobic este un antrenament nou, foarte  eficient. Elementul de noutate constă în miscarile inspirate din dansul brazilian, Capoeira și de muzica antrenantă, specifică acestui dans. Cei participanți la expoziția Health & Beauty s-au lăsat purtați de val și și-au arătat interesul crescut față de acest curs de aerobic.
  • Zumba Aerobic este un program de aerobic ce îmbinîa mișcările de dans (din cele mai variate stiluri: salsa, bachata, reggaeton, indian, rock’n’roll) cu mișcările de aerobic și cele de tonifiere. Zumba este un program de aerobic care se adresează persoanelor energice, vesele și cărora le place sa danseze. La demonstrația susținută la Health & Beauty Expo, am avut încântarea de a participa alături de noi, pe scena, persoane din public care au arătat cât de distractiv și ușor este să practici acest antrenament.

Next Door Fitness, sala aerobic Bucuresti, promovează un stil de viață sănătos și activ și modalităși distractive de a combate monotonia orelor de aerobic.