Next Door Fitness a luat parte la evenimentul Body, Mind, Spirit Festival, desfășurat  la Sala Palatului. Aici am avut trei demonstrații de fitness aerobic :Fitball Aerobic, Capoeira Aerobic și Zumba Aerobic.

Body, Mind and Spirit Festival este așteptat în fiecare an cu mult interes, fiind un mix de expozanți de top, speakeri internaționali, traineri de înaltă ținută. Aici găsești locul ideal pentru prospectare, explorare, creștere și dezvoltare personală.

  • Fitball Aerobic este un program de aerobic nou, foarte distractiv, care se efectuează cu ajutorul mingii de fitness. Fiecare ședință are o durată medie de 50 de minute, însă nu vei simți când trece timpul, nici rutina specifică orelor de aerobic clasic.
  • Zumba Aerobic este un program de aerobic ce îmbină mișcările de dans (din cele mai variate stiluri: salsa, bachata, reggaeton, indian, rock’n’roll ) cu mișcările de aerobic și cele de tonifiere. Zumba este un program de aerobic care se adresează persoanelor energice, vesele și cărora le place să danseze. ă

Next Door Fitness, sala aerobic Bucuresti, promovează un stil de viață sănătos și activ și modalități distractive de a combate monotonia orelor de aerobic.