Next Door Fitness, sala de aerobic din București, susține un stil de viață sănătos, pe lângă viața activă, echilibrul trebuie să fie găsit în obiceiurile alimentare.

Din dorința de a informa și de a promova un stil de viață echilibrat și sănătos, participăm la Nutraceutica, cel mai amplu eveniment dedicat nutriției sănătoase, alimentelor și băuturilor, eveniment ce se va desfășura la Romexpo,pavilion C6.

În data de 9 Aprilie, ora 13.00, vino la Romexpo să ne vezi susținând o demonstrație de Dance Time, în cadrul expozitiei Nutraceutica. Mai mult, participă alături de noi și intri in concursul nostru, unde punem la bătaie premii consistente:

  • premiul I : abonament Nelimitat + 1 ședință de masaj
  • premiul al II-lea : abonament 12 ședințe aerobic
  • premiul al III-lea: abonament 8 ședințe aerobic

Nu uita! Ne intâlnim  la @Nutraceutica între 7 – 9 aprilie, începând cu ora 12:00. Vino la seminarele si demonstratiile organizate în cadrul expozitiei si poti fi unul dintre câstigătorii zecilor de premii si surprize! INTRAREA ESTE GRATUITĂ! Detalii aici 

La sala de aerobic Next Door Fitness, situată în zona Piața Muncii, Piața Unirii, pe strada Popa Nan, 82 – lângă Universitatea Hyperion, poți alege din peste 20 tipuri de antrenamente, diferite ca structura și stil, care te vor ajuta să slăbești, să ajungi la greutatea ideală, să te incarci cu energie pozitivă și să ai un tonus perfect!