Detoxifierea este necesară pentru a elimina toxinele acumulate în organism, iar recomandarea specialiștilor este ca detoxifierea să se facă periodic.

Pe timpul verii însă, natura ne pune la dispoziție alimente de care e bine să NU te ferești și pe care îți propunem să le incluzi în planul tău alimentar zilnic!

Iata cele mai importante alimente care ajută oranismul să se detoxifieze și te feresc de problemele de sănătate!
1. Ceai Verde

Îți asiguri necesarul de lichide zilnic, ajută digestia și protejează ficatul datorită catechinelor care se regăsesc în ceaiul verde.

2. Lămâi

Aportul de vitamina C este asigurat prin consumul de lămâi! Adaugă lămâie la apa pe care o bei zilnic pentru un plus de gust și boost de energie.

3. Usturoi

Consumul de usturoi ajută organismul să producă enzime, benefice pentru sănătatea inimii și a ficatului. Adaugă acest ingredient minune în alimentația ta, cercetarile arată că usturoiul reduce riscul apariției cancerului.

4. Brocoli

Brocoli, consumat frecvent, reduce riscul apariției cancerului și te protejează împotriva iritațiilor stomacale sau ulcer. Sună bine, nu?

5. Legume verzi

Legumele verzi te ajută să îți protejezi organismul de toxinele din mediu și reprezintă cea mai bună protecție a ficatului.

Mâncate în salate sau în mâncăruri gătite (legumele fierte) aduc un plus de savoare și sănătate!

6. Varza

Varza produce enzime care protejează ficatul și este bogată în vitamina C, care reduce riscul cancerului de colon.

Iată cele mai importante și accesbile alimente pe care le poți introduce în dieta ta zilnică, pentru un plus de sănătate și energie!
Combină alimentația sănatoasă cu sportul, te vei simți mult mai bine în pielea ta și vei avea cele mai bune rezultate!

La sala de aerobic Next Door Fitness din Bucuresti, din zona Piața Muncii – Piața Unirii, ai posibilitatea să alegi dintr-o multitudine de antrenamente, în funcție de stilul pe care îl preferi.

Sala Next Door Fitness este spațioasă, clubul se desfășoară pe o suprafață de 250 mp, in care există sala principală de peste 100 mp – dedicată antrenamentelor de grup, sala antrenamentelor particulare, sala de masaj, dușuri, vestiare și sala de așteptare – recepție.

Vrei să afli mai multe? Hai să ne cunoaștem!