Sportul este fără doar și poate un element esențial atunci când alegi un stil de viață sănătos. Totuși, dacă faci parte din categoria celor care planifică, dar renunță de fiecare dată la sesiunile de mișcare, îți prezentăm o alternativă.

Antrenamentele online reprezintă una din cele mai bune variante atunci când vrei să trăiești sănătos fără să te abați de la rutina cotidiană. De ce? Dacă vrei să afli motivele pentru care să le alegi, citește în continuare acest articol!

 • Economisești TIMP

  Timpul este o sursă limitată și de cele mai multe ori sarcinile și responsabilitățile zilnice transformă „de azi fac sport!” în „poate de mâine”, iar cu acel „de mâine” trec zile, săptămâni, poate chiar și luni. Fie că îți planifici o sesiune de alergare în parc sau o vizită la sala de fitness, la finalul zilei realizezi că, din nou, ai ratat acest obiectiv. Drept urmare, din grijă pentru timpul tău, au fost create antrenamentele online. Acestea pot fi realizate acasă, și nu numai, oricând îți dorești, iar timpul pierdut va deveni o amintire sau o simplă scuză.
 • Antrenament acasă, confort cât cuprinde

  Un antrenament online realizat acasă înseamnă confort. De ce? Ei bine, când alegi această variantă, echipamentul complet și privirile celor din jur sunt o simplă amintire. Antrenamentul online îți oferă posibilitatea să duci la îndeplinire obiectivele într-o ținută lejeră, singur, sau împreună cu cei dragi.

 • Ai libertate totală

  Pe lângă confort, libertatea este un alt motiv pentru care un antrenament online este alegerea potrivită. Fie că alegi să faci o serie de exerciții fizice în miez de noapte sau preferi sportul de dimineața, această variantă îți permite orice capriciu. Astfel, ai posibilitatea să faci sport când îți dorești, fără a ține cont de un program rigid și greu de îndeplinit. Mai mult decât atât, un antrenament online poate fi realizate în ritmul melodiei tale preferate astfel încât să ai doza de energie.
 • Economiești bani

  Știm cu toții că practicarea unui sport, implică inevitabil diverse sume de bani. Totuși, atunci când alegi antrenamentele online, costurile pot scădea semnificativ. Cum? Ei bine, vei salva o serie de cheltuieli suplimentare precum transportul sau echipamentul, chiar și costul abonamentului.
 • Ai rezultate mai bune

  Exact! Dacă ai ratat o zi la sală, o poți recupera a doua zi, cel mai devreme. Dacă ai ratat un antrenament live, te poți antrena de pe înregistrare când te eliberezi. Cool, nu?

Dacă argumentele prezentate anterior te-au convins să alegi un antrenament online, nu ezita să ne contactezi. Next Door Fitness îți pune la dispoziție 3 variante: GO LIVE, ON DEMAND și PERSONAL TRAINING ONLINE. Pentru mai multe detalii despre antrenamentele online, intră aici!

Testează noua platformă!

Facem cinste cu 3 zile GRATUITE la achiziționarea oricărui pachet GO LIVE, timp în care te poți decide dacă este potrivit pentru tine, fără niciun cost 🙂

Testează serviciile GO LIVE

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail pe [email protected] cu subiect – VREAU SĂ TESTEZ. Ne vedem online!

Vrei pe cineva alături de tine? Noi te putem ajuta!

Intră în comunitatea Next Door Fitness – intră în prima paltformă online cu servicii complete:
✔antrenamente de grup online, live și on demand
✔antrenamente personale online, live
✔nutriție online