Știi acel moment când îți propui să adopți un stil de viață în care sesiunile de mișcare sunt regulate, dar după 3 – 4 zile renunți la idee? Dacă răspunsul tău este pozitiv, ți-am pregătit un articol care să te determine să continui, indiferent de situație. Citește în continuare pentru a afla cum să nu renunți la sport!

 • Fixează un obiectiv

  Fie că vorbim de un număr de kilograme pierdute sau de blugii preferații care stau ascunși în dulap, este important să fixezi un obiectiv. De ce? Pentru că astfel vei ști pe tot parcursul „călătoriei” care este punctul în care vrei să ajungi.

  De aceea, îți recomandăm ca înainte să începi introducerea antrenamentelor în programul tău, să te măsori și să te cântărești. În plus, nu uita ca la un anumit interval de timp să notezi progresul. Astfel, vei ști exact că ești pe drumul cel bun.

 • Alege un partener

  Unde-s doi puterea crește, iar sesiunile de sport nu fac excepție de la această regulă. Dacă vrei să nu renunți cât ai clipi la antrenamente, alege un partener. Astfel, exercițiile ce par dificile pot deveni adevărate sesiuni de amuzament alături de o persoană dragă. În plus, vă veți bucura de timpul petrecut împreună într-un mod constructiv. Să nu mai menționăm faptul că veți motiva reciproc.

 • Îmbracă-te în ținuta de antrenament

  Știi momentul în care vrei să faci sport, dar nu ai starea necesară pentru a începe? Dacă da, avem trucul potrivit pentru tine. Ce trebuie să faci? Ei bine, îmbracă-te în ținuta de antrenament chiar dacă nu ai chef. Dacă utilizezi accesorii fitness, nu ezita să le așezi în centrul camerei dedicate sesiunilor de sport. Astfel, cheful de antrenament apare inevitabil, iar dacă nu ne crezi, îți recomandăm să încerci cât mai curând!

 • Numără până la 5

  Acest truc este utilizat în orice circumstanță, nu neapărat doar atunci când vine vorba de sport. Ce trebuie să faci? Nimic mai simplu! Oricând îți propui să începi sesiunile de sport să numeri până la 5 și… să începi. Astfel, eviți să amâni sau să anulezi antrenamentul propus.

 • Alege momentul potrivit pentru tine

  În momentul de față există diverse păreri cu privire la momentul perfect pentru a face sport. Dacă unii recomandă sesiunile de mișcare dimineața, alții mizează pe varianta nocturnă. De aceea, este important să ții cont doar de momentul potrivit pentru tine și atât.

 • Oferă-ți recompense pentru fiecare obiectiv atins

  Credeai că recompensele sunt potrivite doar pentru copii? Ei bine, acestea pot fi trucul potrivit atunci când vrei să menții rutina pentru sesiunile de sport. Fie că vrei un obiect vestimentar nou sau un accesoriu, achiziționează-l doar dacă și-ai îndeplinit planul. Astfel, te vei bucura și de rezultate, dar și de obiectele proaspăt achiziționate.

 • Alege antrenamentele online

  Când nu vrei să ieși din casă, antrenamentele online reprezintă trucul de care ai nevoie. Această variantă este flexibilă, la îndemână și nu în ultimul rând, potrivită pentru oricine. Antrenamentele online te vor determina să nu renunți când exerciile potrivite sunt la un „click” distanță.

Sperăm că articolul nostru ți-a fost de folos. Dacă ești în căutarea variantei potrivite de antrenamente online, intră numaidecât aici. Abia așteptăm să lucrăm împreună!

Dacă argumentele prezentate anterior te-au convins să alegi un antrenament online, nu ezita să ne contactezi. Next Door Fitness îți pune la dispoziție 3 variante: GO LIVE, ON DEMAND și PERSONAL TRAINING ONLINE. Pentru mai multe detalii despre antrenamentele online, intră aici!

Testează noua platformă!

Facem cinste cu 3 zile GRATUITE la achiziționarea oricărui pachet GO LIVE, timp în care te poți decide dacă este potrivit pentru tine, fără niciun cost 🙂

Testează serviciile GO LIVE

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail pe [email protected] cu subiect – VREAU SĂ TESTEZ. Ne vedem online!

Vrei pe cineva alături de tine? Noi te putem ajuta!

Intră în comunitatea Next Door Fitness – intră în prima paltformă online cu servicii complete:
✔antrenamente de grup online, live și on demand
✔antrenamente personale online, live
✔nutriție online