Știm, ai făcut un pas important în a începe o relație cu sportul și pentru asta TE FELICITĂM.

Ești printre oamenii care investesc în ei, previn și vor ca uitându-se peste ani la ei, la corpul lor să-și mulțumească pentru alegerea făcută.

O relație cu sportul de cele mai multe ori înseamnă și o încredere mai mare în sine, o sănătate mai bună, o relație mai bună și…o viață mai bună.

Luând în seamă toate aceste considerente, am organizat special pentru tine un workshop interactiv în care afli: ce să mănânci, când să mănânci și cât să mănânci pentru atingerea obiectivului tău (slăbit, îngrășat, menținere).

Pe lângă acestea vei afla și cum funcționează corpul tău, cum să îl ajuți și cum să ai rezultate pe termen lung fără efectul yo-yo.

Vă promitem informații valoroase, activități practice și alte câteva surprize.

Ce mănânc când fac sală? – Este tema evenimentului pe care îl organizăm alături de Maria-Raluca Huluță și la care te invităm și pe tine să iei parte.

Când: 18 Mai 2019, ora: 16:30
Unde? Next Door Fitness – Popa Nan, nr 82, et 1
Durata: 90 minute

workshop de nutriție
Ce mănânc când fac sală?
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
  • Locurile sunt limitate la 40 și înscrierea la eveniment se face pe e-mail: [email protected]

  • Care este investiția ta pentru acest eveniment?

    Pentru toți clienții Next Door Fitness, intrarea este oferită în mod gratuit.

    Dacă nu ești membru Next Door Fitness, dar îți dorești să participi la acest eveniment, investiția ta este de 40 de lei și se achită în avans cu minim 3 zile la recepția clubului sau online.


Cine este Raluca Huluță?

Raluca Huluță este tehnician nutriționist, speaker, antreprenor și adoră să lucreze cu oamenii.

Face asta de peste 6 ani și știe că doar punând semințe pozitive în viața altor oameni, poate avea, cu adevărat, succes.

 

 

Standard

lei40

Premium

Gratuit

 

Te așteptăm la workshop-ul “Ce mănânc când fac sală?” organizat de Next Door Fitness, invitat special tehnician nutriționist Raluca – Maria Huluță.