Când vine vorba de un stil de viață sănătos, alimentația este cu siguranță factorul determinat. De ce? Pentru că oricâte sesiuni de de sport vom include în rutina zilnică, alimentele bogate în calorii și grăsimi vor stagna schimbările pe care le așteptăm.

De aceea, atât ședințele de mișcare cât și meniul alimentar pe care îl avem trebuie abordate în același timp. Iar un meniu personalizat este decizia potrivită. Dacă vrei să afli de ce, citește în continuare acest articol!

 • Include alimente sănătoase

  Un meniu personalizat include atât alimentele tale preferate, cât și pe cele de care ai nevoie. De la avocado sau rucola, până la semințe de chia sau ovăz, toate sunt îmbinate armonios în mese delicioase și sățioase. Da, am zis sățioase. Știm că pare greu de crezut, dar alimentele slabe în calorii și bogate în nutrieți îți oferă starea de saturație pe termen lung. Astfel, te vei rezuma strict la mesele incluse în meniul personalizat. Iar gustările nesănătoase rămân o simplă amintire.

 • Scapi de întrebarea „Ce mănânc azi?”

  Știi momentul în care stai în fața frigiderului deschis și nu știi ce să alegi? Ei bine, un meniu personalizat te scapă de această grijă. De ce? Pentru că acesta presupune un plan bine pus la punct de un coach de nutriție. Astfel, vei ști zi de zi ce mănânci pe baza unei structuri nutriționale care aduce doar beneficii organismului. În plus, îți poți pregăti meniul cu câteva zile înainte pentru a scăpa de sesiunile de gătit lungi și dese.

 • Economisești bani

  Un meniu personalizat înseamnă un plan, iar atunci când știi exact ce trebuie să cumperi, economiile nu întârzie să apară. Știm cu toții că atunci când mergem la cumpărături, tindem să achiziționăm produse în surplus. Fie că le consumăm sau nu, acestea sunt o cheltuială cotidiană. Totuși când te bazezi pe un meniu personalizat care cuprinde toate mesele zilnice, abaterile nu trebuie să existe. Iar în cazul acesta vom economisi constant sume mai mici sau mai mari.

 • Eviți dietele stricte

  Sinceri să fim, meniul personalizat este exact opusul unei diete. Drept urmare, dacă alegi prima variantă, obții rezultatele dorite fără efort. Fie că vorbim de număratul caloriilor sau un regim absurd, astfel de variante duc la probleme de sănătate grave fără să ne dăm seama. De aceea, dacă vei alege un meniu personalizat te vei bucura de rezultatele dorite, o stare de bine continuă și o sănătate de invidiat.

 • Slăbești sau te menții în mod sigur și sănătos

  Îmbunătățirea aspectului fizic este fără doar și poate unul dintre cele mai întâlnite obiective atunci când abordăm un stil de viață sănătos. Iar meniul personalizat îți oferă posibilitatea să îți îndeplinești obiectivul în mod sigur și eficient. În plus, de cele mai multe ori o astfel de alegere devine, treptat, un stil de viață.

Sperăm că beneficiile prezentate anterior te-au convins să abordezi un meniu personalizat. Dacă da, nu ezita să afli mai multe detalii, de aici. Suntem nerăbdători să pornim împreună la drum spre un stil de viață echilibrat!

Alimentația este fără doar și poate elemental de bază atunci când vrei să abordezi un stil de viață sănătos. Dacă articolul prezentat ți-a fost de folos și vrei să afli mai multe informații, intră aici. Îți oferim servicii de nutriție online pentru a porni împreună spre rezultatul mult dorit!

Testează noua platformă!

Facem cinste cu 3 zile GRATUITE la achiziționarea oricărui pachet GO LIVE, timp în care te poți decide dacă este potrivit pentru tine, fără niciun cost 🙂

Testează serviciile GO LIVE

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail pe [email protected] cu subiect – VREAU SĂ TESTEZ. Ne vedem online!

Vrei pe cineva alături de tine? Noi te putem ajuta!

Intră în comunitatea Next Door Fitness – intră în prima paltformă online cu servicii complete:
✔antrenamente de grup online, live și on demand
✔antrenamente personale online, live
✔nutriție online