Fie că vrem să recunoaștem sau nu, sportul este una dintre activitățile scrise cu litere mici la capătul listei cu activități. Drept urmare, rareori se întâmplă ca sesiunile de mișcare propuse să fie realizate.

Fie că ești părinte cu program întreg sau ai un loc de muncă flexibil, antrenamentele online pot fi varianta ideală când nu ai timp, dar ai voință. Iar astăzi ți-am pregătit un articol cu avatarul potrivit pentru această alternativă. Citește în continuare pentru a le afla în ce categorie te încadrezi!

 • Dacă ții cont de timpul tău…

  Știm că timpul este prețios și de cele mai multe ori uiți de pauze. Dacă ceasul și agenda săptămânală sunt cei mai buni prieteni ai tăi, e semn clar că ești avatarul perfect pentru antrenamentele online.

  De ce? Pentru că această variantă a fost creată pentru a economisi timp. Antrenamentele online îți oferă posibilitatea să le poți practica la orice oră și oriunde. Așadar, dacă ții cont de timpul tău, alege această alternativă!

 • Dacă ai un loc de muncă cu program flexibil…

  Programul flexibil la locul de muncă nu mai este demult un subiect tabu. În prezent, o mare parte din angajați lucrează în intervale orare distincte, merg în delegații sau stau peste program. De aceea, acest avatar nu putea lipsi din clasificarea noastră, iar antrenamentele online reprezintă alternativa potrivită. Acestea se mulează perfect în funcție de program, dar și de locul de desfășurare a exercițiilor.

 • Dacă acasă e locul perfect pentru tine…

  În perioada actuală locurile de muncă remote au căpătat tot mai multă notorietate, iar oamenii petrec tot timpul acasă. Astfel, o ieșire afară pentru a practica sport pare cu adevărat imposibilă, fie că vorbim de aer liber sau o sală de fitness. De aceea, acasă poate deveni cu ușurință locul în care poți desfășura sesiunile de mișcare. Ai nevoie doar de un dispozitiv pe care să poți vizualiza antrenamentele și de multă voință.

 • Dacă ești părinte full time…

  Când devenim părinți, ajungem să avem două perioade: înainte de copil și după copil. Astfel, dacă înainte de a avea un micuț în casă timpul pentru propria persoană era nelimitat, în cea de-a doua perioadă lucrurile se schimbă. De ce? Pentru că puiul de om devine centrul universului nostru, iar sportul este o simplă amintire. Totuși, antrenamentele online pot fi varianta potrivită pentru avatarul părinte. De ce? Pentru că poți face exercițiile împreună cu toată familia sau singur când prinzi un moment liber.

 • Dacă te protejezi…

  Lumea este într-o schimbare continuă, iar sănătatea a devenit o prioritate în adevăratul sens al cuvântului. De aceea, dacă te încadrezi în categoria avatarului care pune preț pe protecție și liniște, antrenamentele online sunt create special pentru tine. Astfel, te poți bucura de un stil de viață sănătos într-un mediu sigur din toate punctele de vedere. În plus, putem adăuga că nu depinzi de schimbarea regulilor din perioada actuală.

În ce avatar te încadrezi? Indiferent de varianta aleasă, știm sigur că antrenamentele online sunt cu siguranță răspunsul potrivit. Dacă te-am convins să încerci o astfel de variantă pentru sesiunile de mișcare, intră aici pentru mai multe detalii!

Dacă argumentele prezentate anterior te-au convins să alegi un antrenament online, nu ezita să ne contactezi. Next Door Fitness îți pune la dispoziție 3 variante: GO LIVE, ON DEMAND și PERSONAL TRAINING ONLINE. Pentru mai multe detalii despre antrenamentele online, intră aici!

Testează noua platformă!

Facem cinste cu 3 zile GRATUITE la achiziționarea oricărui pachet GO LIVE, timp în care te poți decide dacă este potrivit pentru tine, fără niciun cost 🙂

Testează serviciile GO LIVE

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail pe [email protected] cu subiect – VREAU SĂ TESTEZ. Ne vedem online!

Vrei pe cineva alături de tine? Noi te putem ajuta!

Intră în comunitatea Next Door Fitness – intră în prima paltformă online cu servicii complete:
✔antrenamente de grup online, live și on demand
✔antrenamente personale online, live
✔nutriție online