De cele mai multe ori, odată cu gradele scăzute în termometru, sportul devine un obicei tot mai rar. Vremea capricioasă, zilele scurte și lipsa de vlagă ne determină să rămânem în casă. Să recunoaștem, un antrenament la 6 dimineața sau 5 după-amiaza când plouă și afară e întuneric nu este o plăcere.

Totuși, dacă vrei să găsești o alternativă potrivită de a face sport în sezonul rece, citește în continuare acest articol!

Alege un antrenament online

Poate una dintre cele mai bune variante, antrenamentul online este soluția potrivită atunci când frigul te îndeamnă să stai în casă. Fie că vorbim de toamnă sau iarnă, această variantă îți oferă posibilitatea să menții un stil de viață sănătos, într-un mediu călduros, confortabil și plăcut.
În momentul de față, cu un simplu „click” poți obține o serie variată de antrenamente online, clasificate în funcție de nevoi, cerințe și timpul disponibil.

De ce să te antrenezi în sezonul rece?

Chiar dacă sportul este recomandat în orice anotimp pentru a menține un stil de viață sănătos, în sezonul rece beneficiile aduse de acest obicei sunt nenumărate.  Pe lângă un sistem imunitar întărit, un metabolism sănătos și menținerea mobilității, există alte motive care să te determine să te antrenezi. Dacă vei continua să incluzi mișcarea fizică în rutina zilnică, chiar și în sezonul rece, te vei bucura de:

 • Prilejul potrivit de a te dezmorți

  sezonul rece aduce cu sine stări neplăcute precum amorțeala și senzația continuă de frig. Acestea apar din cauza temperaturilor scăzute, a activităților zilnice tot mai reduse și a timpului petrecut acasă. De aceea, antrenamentele făcute cu regularitate îți oferă posibilitatea să rămâi fresh și energic tot anul.

 • Hainele care te avantajează

  toamna și iarna tindem să acumulăm kilograme în plus deoarece activitățile cotidiene se reduc considerabil, iar alimentația suferă modificări.Totuși, dacă alegi să incluzi sesiunile de mișcare în rutina zilnică, vei purta hainele preferate fără griji. Fie că vorbim de cămăși cambrate, rochii elegante sau jeansi skinny, le vei purta cu încredere oricând dorești!

 • Endorfinele care suplinesc lipsa soarelui

  știm cu toții că atunci când soarele e pe cer, parcă suntem mai binedispuși. Iar în timpul iernii știm razele mult dorite sunt rare. De aceea, poți înlocui endorfinele obținute cu ajutorul soarelui prin sport. Mișcarea fizică produce endorfine, ceea ce îți va oferi instant o doză de energie și fericire, imediat după antrenament!

 • Exercițiile fizice susțin sistemul imunitar

  persoanele active au șanse sa scape de gripa si raceala. Activitatea fizică ajută la eliminarea bacteriilor prin plămâni, reducând astfel șansele sa te îmbolnăvesti. Creșterea temporară a temperaturii corporale din timpul antrenamentelor poate preveni dezvoltarea bacteriilor și astfel, vei lupta mai eficient contra infecțiilor.

Când vine vorba de sport, în momentul de față variantele sunt nenumărate. Dacă ți-am stârnit interesul, iar antrenamentul online ți se pare o variantă potrivită pentru sezonul rece, intră aici și descoperă o serie de variante. Alege-o pe cea adecvată nevoilor tale și bucură-te de rezultate!

Dacă argumentele prezentate anterior te-au convins să alegi un antrenament online, nu ezita să ne contactezi. Next Door Fitness îți pune la dispoziție 3 variante: GO LIVE, ON DEMAND și PERSONAL TRAINING ONLINE. Pentru mai multe detalii despre antrenamentele online, intră aici!

Testează noua platformă!

Facem cinste cu 3 zile GRATUITE la achiziționarea oricărui pachet GO LIVE, timp în care te poți decide dacă este potrivit pentru tine, fără niciun cost 🙂

Testează serviciile GO LIVE

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail pe [email protected] cu subiect – VREAU SĂ TESTEZ. Ne vedem online!

Vrei pe cineva alături de tine? Noi te putem ajuta!

Intră în comunitatea Next Door Fitness – intră în prima paltformă online cu servicii complete:
✔antrenamente de grup online, live și on demand
✔antrenamente personale online, live
✔nutriție online