DA! Aerobicul este antrenamentul care te ajută să dai jos kilogramele în plus, rapid și eficient.

“Aerobic” se traduce în limbajul comun drept “cu oxigen”, acest tip de antrenament fiind un bun adjuvant în procesul de slăbire, însă este extraordinar pentru obținerea și menținerea unei stări de sănătate perfecte și menținerea unui tonus optim!

La fiecare ședință de aerobic ajungi să consumi suplimentar peste 500 de calorii, ceea ce în mod evident, în corelarea unei diete echilibrate, te va ajuta să slăbești mai repede, aportul caloric fiind mult mai scăzut față de consumul caloric. Pe lângă caloriile consumate, te vei simți extrem de energizat și cu o stare psihică exuberantă. În urma unui antrenament de aerobic se secretă endorfinele, cunoscute drept “hormonul fericirii”. De ce să mănânci ciocolată și să te îngrași, când poți face un antrenament care te si ajută să slăbești? 

Totuși, recomandăm ca sesiunile de antrenament de tip aerobic să aibă o zi pauză între ele, acestea pot fi alternate cu sesiuni de toning, deoarece, odată ce începi să arzi grăsimi practicând clase de aerobic și reducând din consumul alimentar excesiv, vei remarca faptul că și musculatura va simți modificări: se va reduce odată cu stratul adipos si cel muscular.

Deși antrenamentele de tip aerobic te ajută să slăbești, este bine să nu uiți de antrenamentele de tonifiere, precum: Pilates, Total Toning, BodyArt, care deși lucrează cu greutăți reduse sau doar cu propria greutate, te vor ajuta să îți definești musculatura în mod armonios.

La sala de aerobic Next Door Fitness din București, din zona Piața Muncii – Piața Unirii, ai posibilitatea să alegi dintr-o multitudine de antrenamente, în funcție de stilul pe care îl preferi.

La sala de aerobic Next Door Fitness găsești antrenamente de aerobic precum: Group Workout, Kettlebell Workout, Zumba, Fitball, Step Aerobic, Step Coregrafie, Strong by Zumba, Mix Class.

Nu uita de dietă! În niciun caz nu pica pradă “dietelor minune”. Cel mai sigur mod prin care poți da jos kilogramele în plus este prin combinația de sport – dietă echilibrată – masaj!

Vom vorbi într-un articol următor despre diete vs. regim – metode de a slăbi rapid și sănătos!

Până atunci vă dorim spor la sport și slăbire rapidă!