În urma ultimelor noutăți apărute, am luat decizia de a suspenda activitățile de grup și masaj în perioada 14 Martie – 22 MArtie – urmând să reluăm activitatea pe 23 Martie, până la noi informații.

Pentru activitatile de Personal Training vă rugăm să luați legătura cu instructorii personali, sau să ne contactați pe e-mail sau telefonic: [email protected] / 0787.327.196 Eventuale plăți se vor face doar pe platforma www.nextdoorfitness.ro/tarife sau cu card , vom evita tranzacțiile în numerar.

Decizia de a suspenda activitățile de grup și masaj a fost luată pentru siguranța voastră, în primul rând, dorim să ne aliniem și să respectăm sfaturile emise de autoritățile competente.

Noi, echipa Next Door, vom reveni cu sfaturi și informații legate de antrenamentele pe care le puteti face acasa. În plus, suntem online și vom răspunde la toate întrebările pe care ni le veți adresa pe facebook, instagram, în mesaj sau e-mail si telefonic, legate de antrenamente și dietă, sfaturi de nutriție.

Ne vedem pe paginile oficiale Next Door Fitness, unde vom posta frecvent informatii despre tipuri de exercitii, antrenamente, diete si sfaturi de nutriție.

Vă recomandăm să fiți precauți, să dezinfectați frecvent suprafețele și să evitați în perioada următoare contactul cu persoane gripate, care prezintă semne de răceală sau care au fost în locuri aglomerate recent.

Toate abonamentele active se vor prelungi, va recomandam sa evitati cat mai mult deplasarile si sa va bucurati de aceasta perioada de “vacanta” pentru a va relaxa si pentru a va face planuri de viitor!

In încheierea acestui articol, vă îndemnăm să vă luați informațiile doar din surse sigure, nu vă panicați, însă tratați cu maximă prudentă această situație.

 

Echipa Next Door Fitness

Ne gasiti pe Facebook și pe Instagram
Suntem activi pe Whatsapp – pentru a accesa grupul Next Door Fitness trimiteti-ne un mesaj la 0787.327.196