Project Description

GO LIVE

Intră în comunitatea Next Door Fitness și antrenează-te online, LIVE, alături de instructorii tăi preferați. În plus, socializezi cu alți GO LIVEri în timp real. 

În fiecare săptămâna avem un program nou, vrem diversitate si ZERO plictiseală! 

Luni Marți Miercuri Joi Vineri
ON DEMAND ONLINE ONLINE ONLINE ONLINE
anytime 19:30

19:00

19:00

19:30

ABS MIX
(mediu-intens, HIIT)
Andreea Stănișor
BE FIT – CIRCUIT
(tonifiere, intens)
Andreea Stănișor
BOOTY FIT UP!
(mediu -intens, HIIT)
Ana Rus
UPPER BODY FIT UP!
(mediu -intens, HIIT)
Andrei Musat
SUMMER BODY
(intens, HIIT)
Ema Popa

Accesul la antrenamentele LIVE se face din secțiunea CONTUL MEU – MY MEMBERSHIP – ANTRENAMENTE LIVE

REZULTATE CLIENȚI NEXT DOOR FITNESS

TESTEAZĂ NOUA PLATFORMĂ

Facem cinste cu 3 zile GRATUITE, fără să fii nevoit să plătești nimic! Trebuie doar să îți faci cont pe site și să ne trimți un mail să îți activăm accesul. Vei putea testa timp de 3 zile: GO LIVE, ON DEMAND, NUTRIȚIE ONLINE

TESTEAZĂ NOUA PLATFORMĂ

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți faci cont pe site și să ne trimiți un mail pe [email protected] cu subiect – VREAU SĂ TESTEZ. Ne vedem online!

VREAU DETALII

Alege abonamentul preferat și ai acces nelimitat la toate antrenamentele LIVE și ON DEMAND de pe platformă 

GO LIVE

250leipe lună
 • include acces GO LIVE
 • include acces ON DEMAND
 • include acces NUTRIȚIE ONLINE
 • beneficii membri
 • 250 lei suma totală de plată la fiecare lună

GO LIVE 3 luni

220leipe lună
 • include acces GO LIVE
 • include acces ON DEMAND
 • include acces NUTRIȚIE ONLINE
 • beneficii membri
 • 660 lei suma totală de plată la fiecare 3 luni

GO LIVE 6 luni

190leipe lună
 • include acces GO LIVE
 • include acces ON DEMAND
 • include acces NUTRIȚIE ONLINE
 • beneficii membri
 • 1140 lei suma totală de plată la fiecare 6 luni

PACHETE BASIC

GO LIVE - BASIC

150leipe lună
 • acces antrenamente live
 • acces Workshop
 • 150 lei suma totală de plată la fiecare lună
 • plată recurentă

COMBO – GO LIVE

200leipe lună
 • acces BASIC: GO LIVE + ON DEMAND
 • acces Workshop
 • 200 lei suma totală de plată la fiecare lună
 • plată recurentă

Invită-ți prietenii la o clasă online gratuită! Dacă ești membru activ Next Door Fitness, le poți oferi prietenilor tăi câte o invitație pentru a testa antrenamentele LIVE! Trimite-ne un mail la [email protected] cu numele invitaților tăi și le vom emite codurile de acces!

VREAU DETALII

Meet The Team! Ei sunt colegii noștri antrenori, responsabili cu antrenamente eficiente și buna dispoziție!

Andreea Stănișor
Andreea StănișorFondator
Instructor Group Fitness, Diet Coach – Diet Plan
Andrei Mușat
Andrei MușatInstructor rezident
Instructor Group Fitness și Personal Trainer
Ana Rus
Ana RusInstructor
Instructor Group Fitness și Personal Trainer
Roxana Butnaru
Roxana ButnaruInstructor
Instructor Group Fitness

Ce părere au ceilalți GO LIVE-ri din comunitate?

Pentru mine, antrenamentele online sunt cele mai eficiente! Mă pot antrena oricând am timp, chiar și când sunt în delegații. Imi place că pot accesa și înregistrările, atunci când nu am cum să intru în live. Antrenorii sunt super profi și prietenoși, creează o atmosferă foarte furmoasă la antrenamente.

Anca D.

Eu am început să mă antrenez online mai mult din curiozitate. Mi-a plăcut sistemul și conceptul, antrenamentele sunt eficiente și pot face exercițiile propuse chiar și în sala de forță. Recomand!

Cosmin B.

Wow! Ce bucurie că s-au inventat clasele online! Nu mai pierd timpul pe drum către sală, e super comod să mă antrenez de acasă. Îmi place diversitatea antrenamentelor și faptul că avem clase noi săptămânal, chiar nu am timp să mă plictisesc, Am slăbit 4 kilograme cu antrenamentele Next Door Fitness, însă cel mai important este că am energie și poftă de viață!

Cristina P.

Mai jos îți oferim câteva antrenamente On Demand – spor la treabă! 🙂

Mai jos am adunat o serie din cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de la clienții noștri

Din secțiunea „Contul meu” – clase LIVE – vei găsi toate clasele din săptămâna în curs. Accesul se poate face oricând pe durata antrenamentului, cu maxim 5 minute înainte de începerea clasei.

Pentru a se ține un antrenament, este necesar să fie conectate minim 3 persoane în LIVE. Vrei să confirmi cu ceilalti GO LIVEri? Intră în grupurile de wapp/telegram sau facebook și comunică direct cu ei:)

Nu, nu ești obligat să dai drumul la camera și microfon, deși este recomandat 🙂 În felul acesta, instructorul te poate vedea și îți poate oferi indicații suplimentare dacă este nevoie.

Nu ai nevoie de echipament special, dar îți recomandăm să ai o saltea, o pereche de gantere (sau sticle cu apă)  și o bandă elastică. Exercițiile se pot face și fără aceste echipamente.

Nu este nicio problemă, vei avea acces din „Contul meu” la toate înregistrările din ultimele 7 zile, plus acces la antrenamentele ON DEMAND

Cu pachetul GO LIVE ai acces la antrenamentele LIVE si la inregistrarile GO LIVE. La antrenamentele live poți interacționa cu ceilalțti participanți și poți comunica direct cu instructorul. Instructorii de la clase te pot vedea (daca oferi acces video) și îți pot oferi explicații suplimentare și extra motivație, dacă este cazul. De asemenea, cu pachetul GO LIVE ai acces si la serviciile ON DEMAND.

Simplu, direct pe site, cu cardul bancar. Plățile sunt procesate de platforma Raiffesen plationline.ro și se fac în maximă siguranță.

Este foarte simplu să renunți la abonament. Din secțiunea „Contul meu-Detalii cont” poți solicita anularea abonamentului, fără nicio explicație suplimentară (doar dacă dorești să ne lasi un feedback, ne ajuta mult:) ). Următoarea plata nu se va mai procesa, iar abonamentul tău va fi activ doar până la terminarea perioadei deja achitate sau perioadei de probă, după caz.

Este foarte simplu să renunți la abonament. Din secțiunea „Contul meu-Detalii cont” poți solicita anularea abonamentului, fără nicio explicație suplimentară (doar dacă dorești să ne lasi un feedback, ne ajuta mult:) ). Următoarea plata nu se va mai procesa, iar abonamentul tău va fi activ doar până la terminarea perioadei deja achitate

Plățile se pot face doar online, cu cardul bancar. Procesarea plăților se face în deplinătate siguranță, urmând cele mai exigente protocoale, iar noi nu stocăm nicio informție legată de cardul tău bancar. Mai multe detalii găsesti pe site-ul procesatorului de plăți: plationline.ro

Meniurile pe care le propunem sunt calculate pe 4 necesare calorice. În funcție de necesarul tău caloric vei alege cantitățile recomandate pentru slăbit sau menținere. Necesarul caloric îl vei afla din secțiunea „Contul meu – Calculator necesar caloric”

Pentru a oferi invitațiile prietenilor tăi trebuie doar sa ne trimiți un mail cu numele lor și adresa de mail iar noi ne vom ocupa să le creăm membership-ul. Îți poți invita toți prietenii, singura condiție este ca aceștia să nu fi participat la antrenamentele noastre în ultimele 6 luni.

Schimbăm programul și antrenamentele în fiecare săptămână, însă mai jos ai descrierea celor mai uzuale clase

Pilates

tonifiere, postural, intensitate medie

Pilates este un mod revoluționar de a face exerciții pentru minte și trup, cu el vei reuși să ajungi la rezultatele dorite în cel mai scurt timp. Pilates te va ajuta să adopți o postură corectă și elegantă datorită mișcărilor grațioase, care nu necesită un efort susținut ca în cazul exercițiilor cardio.

Pilates lucrează cu trupul și sufletul! Vei observa că devii conștient de modul în care corpul tău se mișcă și funcționează. Cu Pilates reușești să îți controlezi respirația, astfel încât vei putea executa mișcările la capacitate maximă. Controlul asupra propriului corp și respirația corectă te vor ajuta să faci fața stresului cotidian cu zâmbetul pe buze!

Beach Ready

tonifiere, cardio, intensitate medie spre ridicată

Beach Ready este un antrenament la care se lucrează exerciții de tonifiere și cardio și se pune accent pe abdomen, talie și coapse. În urma antrenamentului Beach Ready scapi de grăsime și câștigi forță și condiție fizică.

Exercițiile de la clasa de Beach Ready sunt structurate astfel încât vei lucra intens grupele targetate, pentru rezultate rapide.

 • Accesorii necesare: saltea, gantere (sau sticle cu apa) și un kettlebell (sau bidon de 5 Litri). Antrenamentul se poate face și fără accesoriile menționate.

Arms & Abs

tonifiere, postural, intensitate medie

Arms & Abs este antrenament de intensitate medie, super eficient, care pune accent pe partea superioara a corpului: abdomen, spate și brațe.  Scopul antrenamentului este acela de a întări musculatura spatelui, de a defini abdomenul și de a sculpta brațele armonios. Exercițiile sunt combinate astfel încât să simți beneficiile estetice (definire musculară) dar și fizice (întărire musculaturii și detensionarea spatelui).

 • Accesorii necesare: saltea și gantere (sticle cu apă)

Lower Body

tonifiere, cardio, intensitate medie spre ridicată

Lower Body este un antrenament intensitate medie spre ridicată la care se lucrează intensiv coapse, fesier, talie și abdomen. Antrenamentul are la bază exerciții de tonifiere și exerciții HIT, cu accesorii.

 • Accesorii necesare: bara de greutăți (coada de mătură), benzile elastice, gantere (sticle cu apă) și saltea.

Sweat – Shape

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Sweat – Shape este un antrenament minunat dacă scopul tău este să dai kilograme jos sau să tonifiezi zonele cu probleme: coapse, talie, fesier, brațe. Exercițiile sun de tip cardio (High Impact), combinate cu exerciții tonifiere. Rezultatul: calorii arse, tonus ridicat.

 • Accesorii necesare: gantere (sa sticle cu apă), banda elastică, saltea. Exercițiile se pot face și fără accesoriile menționate,

Zumba

cardio, intensitate medie

Zumba este programul de aerobic care reușește să spargă tiparele. După doar câteva ședințe vei observa o schimbare în viața ta, deoarece după fiecare ora de Zumba Aerobic la care participi te încarci cu energie și poftă de viață.
Cu Zumba te vei încarca cu energie, vei elimina kilogramele în plus și vei învăța coregrafii distractive la cele mai în vogă melodii.

Kilogramele vor dispărea – la fiecare ședință se ard până la 600 de calorii – iar tu nici nu vei simți cum trec cele 50 de minute alocate fiecărei ședințe de Zumba Aerobic: distracția, mișcările intense de dans și ritmul alert nu îți vor da ocazia să te plictisești. Mai mult, vei deprinde mișcări specifice unor diverse stiluri de dans: salsa, cumbia, merengue, bachata, reggaeton, rock’n’roll și chiar hip-hop!

Stretching Routine

stretching, postural, intensitate medie

Stretching Routine este un antrenament de tip postural, cu exercitii de stretching. Beneficiile participării la acest antrenament sunt numeroase, printre care: îmbunătățirea posturii, detensionarea musculară și prevenirea accidentărilor.

 • Accesorii necesare: saltea

Brazilian Butt

tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Brazilian Butt este un antrenament la care lucrezi intens coapse și fesier. Exercițiile sunt combinate astfel încât să obții cele mai bune rezultate: să definești musculatura și să scapi de celulită.

 • Accesorii necesare: banda elastică, gantere (sau sticle cu apă), saltea

Silhouette

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Silhouette este un antrenament special gândit pentru a obtine un corp armonios. Lucrăm full body, cu exerciții cardio și de tonifiere. Zonele pe care ne concentrăm sunt: abdomen, talie, fesier și brațe, exercițiile se fac în picioare, dar și la saltea.

 • Accesorii necesare: bara (coada de mătură), gantere (sticle cu apă), elastice și saltea. Exercițiile se pot face și fără accesorii.

Mix Workout

tonifiere, HIT, intensitate medie spre ridicată

Mix Workout este un antrenament full body, lucrezi toate grupele musculare cu exerciții combinate în intervale.

 • Accesorii necesare:  gantere (sau sticle cu apă), saltea

Te invităm să ne cunoști

Știm că sunt zile în care parcă timpul nu este suficient să realizezi ce ți-ai propus.
Completează datele de mai jos și te ajutăm cu orice informație ai nevoie!

  Îți dorești să achiziționezi un abonament? E simplu, îl  poți achita online, direct pe site, cu cardul.