Project Description

antrenament de slabit pentru copii - antrenor personal

Antrenament de slăbit pentru copii

Un copil din cinci este afectat de obezitate la nivel mondial, iar peste 40% dintre copiii români suferă de supraponderalitate şi obezitate, potrivit specialiștilor Institutului Parhon din Bucureşti, iar această tendință este în creștere.

Copilul tău are nevoie de un specialist pentru a da jos kilogramele în plus într-un mod sănătos, care să il ajute să se dezvolte armonios.

Instructorii Next Door Fitness au experiență în antrenamentele pentru copii, special concepute pentru a remedia această problemă. Antrenamentele sunt distractive, însă și educative! Copilul va înțelege că mișcarea și alimentația sănătoase sunt benefice, iar antrenamentele vor fi indrăgite de copilul tău.

Antrenamentele de slăbit pentru copii – Fit Star Kid – se fac pe baza de programare cu Antrenor Personal! Află mai multe! Contacteaza-ne!

antrenament de slabit pentru copii - antrenor personal

Tarife antrenamente de slăbit pentru copii

1 ședință

100lei
  • 1 ședință private – 150 lei

8 ședințe

30 zile700lei
  • 8 ședințe private – 1100 lei

12 ședințe

30 zile1000lei
  • 12 ședințe private – 1300 lei
Yoga pentru copii la sala de activitati recreative pentru copii: Next Door Fitness

Yoga pentru copii (engleză, germană, română)

Un curs de Yoga pentru copii durează între 30-60 de minute și îmbină armonios tehnici de respirație, posturi corporale, meditație și relaxarea finală.

Seria de ateliere pentru copii cuprinde teme precum – Yoga&I (introducere), Memory card yoga game, The Lion & the Princess, Magical Safari, Mystical creatures, Into the jungle, By the sea, Africa zoo, etc. Fiecare curs va avea la bază o poveste legată de tema aleasă, poveste cu ajutorul căreia se introduc elemente de mișcare, secvențe de grup, exerciții de respirație și momente de relaxare. Cursurile pot fi susținute ulterior și în engleză și/sau germană.

Copiii se vor simți relaxați și plini de energie în același timp! La cursurile de Yoga pentru copii ne jucăm și învățăm mai multe despre corpul nostru. Atenție! La cursurile de Yoga pentru copii NU se folosesc elemente religioase!

Tarife Yoga pentru copii

1 ședință grup

50lei
  • limba română

1 ședință private

120lei
  • limba română

1 ședință grup

70lei
  • limba engleză / germană

1 ședință private

150lei
  • limba engleză / germană

BreakDance

BreakDance este un sport extrem de apreciat de cei mici, de băieței și de fetițe, în egală măsură. La BreakDance se pune accent pe exerciții de condiție fizică și dezvoltare fizică, pentru ca cel mic să poată executa elemente de breakdance ulterior (stat in mâini, stat in cap, roata etc).

O clasa de BreakDance dureaza 50 minute, timp în care cel mic se antrenează alături de alți copii.

Începem grupe noi pentru copii! Vino cu cel mic la clasele de StreetDance și BreakDance pentru copii, va învăța noțiuni de dans, de ritm și își va face prieteni noi! Află mai multe!

BreakDance pentru copii - activitati pentru copii in Bucuresti
StreetDance si BreakDance pentru copii - cursuri de dans pentru copii in bucuresti, sector 3

StreetDance

StreetDance reprezintă cea mai distractivă formă de a face sport pentru copilul tău. La clasa de StreetDance, copiii invață să danseze Streetdance – un dans foarte modern și apreciat de cei mici – și adoptă noțiuni de ritm, coordonare, lucru in echipă, toate acestea în cel mai plăcut și distractiv mod.

O clasă de StreetDance durează 50 minute, timp în care cel mic dansează, se distrează și socializează cu alți copii.

Începem grupe noi pentru copii! Vino cu cel mic la clasele de StreetDance și BreakDance pentru copii, va învăța noțiuni de dans, de ritm și își va face prieteni noi! Află mai multe!

Zumba kids - cursuri de zumba pentru copii in Bucuresti

Zumba Kids

Zumba Kids este un program super distractiv, dezvoltat de Zumba Fitness, special conceput pentru copii. Având la bază mișcări de dans, exerciții distractive pe care cei mici le vor savura, cu ajutorul programului de Zumba pentru copii reușim să avem copii activi și sănătosi. In plus, copilul va deprinde mișcări de dans, va socializa cu alți copii și îi va crește încrederea în sine.

Zumba kids - cursuri de zumba pentru copii in Bucuresti

Tarife StreetDance/Breakdance sau Zumba pentru copii

4 ședințe

30 zile100lei

8 ședințe

30 zile120lei

Nelimitat

30 zile250lei

Abonamentele de 4 ședințe și cele de 8 ședințe vă permit accesul la un singur tip de activitate: StreetDance, BreakDance sau Zumba Kids. Abonamentul nelimitat vă permite accesul la oricare activitate din cele trei.

Te invităm să ne cunoști

Știm că sunt zile în care parcă timpul nu este suficient să realizezi ce ți-ai propus.
Completează datele de mai jos și te ajutăm cu orice informație ai nevoie!