Pilates Reformer reprezintă un echipament inovator cu ajutorul căruia se execută un antrenament complex, inedit și, mai ales, foarte eficient. Ședințele sunt particulare, antrenamentul fiind creat special pentru fiecare persoană și susținut în permanență de un instructor certificat. Antrenamentul pe Reformer a câștigat tot mai multă popilaritate în România, fiind promovat de multe vedete, deoarece acest tip de antrenament este foarte bun, extrem de sigur pentru cel care îl execută și foarte eficient: obții un abdomen puternic, picioare suple, brate tonifiate.

De ce să alegem Pilates reformer?
  • Lucrând cu ajutorul reformerului vom obține mușchi mai puternici și mai flexibili, dar și o mobilitate a articulațiilor mult îmbunătățită.

  • Se obține o postură mai bună, odată cu ameliorarea durerii asociate cu dezechilibre fizice, cum ar fi durerea de spate, acolo unde este cazul.

  • Procentul de grăsime din organism se reduce. Masa musculara crește, astfel crește și numărul de calorii arse. Dacă cantitatea de calorii arse depăsește calorii consumate, este arsă grăsimea corporală, transformându-se în energie.

  • Aparatul de Reformer poate ajuta la remedierea tiparelor incorecte de mișcare cu care corpurile noastre s-au obișnuit atât de mult, în special în cazul în care petreceți multe ore lucrând la birou.

  • Nu îți face griji în cazul în care nu ai practicat sport în ultimul timp, aparatul Reformer este ideal dacă ești la început de drum. În plus, poti seta nivelul la care se lucrează, astfel că în timp poți mări intensitatea la care lucrezi.

Și totuși, cu ce este diferit pilatesul pe reformer față de pilatesul pe saltea?

Antrenamentul Pilates Reformer, realizat în mod constant, garantează rezultate foarte bune, vizibile într-un timp relativ scurt, motiv pentru care este alegerea mai multor vedete din Romania și din străinătate.

Aparatul Reformer îți conferă susținere, te obligă să lucrezi la capacitate maximă și să antrenezi simultan mai multe grupe musculare.

reformer

Printre rezultatele acestui antrenament pe reformer menționăm controlul complet al corpului și un grad extrem de ridicat de forță abdominală, prin urmare un abdomen plat, tonifiat așa cum ne dorim cu toții.

În executarea exercițiilor, corpul se opune rezistenței scripetilor și arcurilor, musculatura este solicitată mai mult decât atunci când se lucrează cu greutatea proprie pe saltea, în concluzie, rezultatele apar mult mai rapid.

Și, în final, este foarte important de precizat faptul că vei participa la un antrenament distractiv și plăcut, ceea ce te va ajuta foarte mult să fii motivat și dornic de fiecare dată să vii la sală. Antrenamentele de pilates Reformer sunt antrenamente personale și particulare și durează 50 de minute.

Prețuri Pilates Reformer

1 Ședință

150lei

4 Ședințe

520lei

8 Ședințe

800 leiREDUS de la 960 lei

12 Ședințe

1200lei

Poți achiziționa o ședință sau pachetul potrivit nevoilor tale direct de pe site, de la rubrica Tarife! In plus, la plata online ai reducere la pachetul de 8 ședințe!

Clienții cu abonament activ la clasele de grup și antrenamente personale pot testa o ședință la prețul de 60 lei.