DESCHIDEM PORȚILE VIRTUALE

Intră în comunitatea Next Door Fitness și antrenează-te online, LIVE, alături de super echipa noastră. În plus, socializezi cu alți GO LIVEri în timp real. 

În fiecare săptămâna avem un program nou, vrem diversitate si ZERO plictiseală!

Luni Marți Miercuri Joi Vineri
ON DEMAND ONLINE ONLINE ONLINE ONLINE
19:00

FULL BODY WORKOUT
(mediu-intens)
Ema Popa

BOOTY UP!
(mediu-intens)
Ana Rus

#6PACK CHALLENGE
(intens)
Andrei Mușat

CALORIE KILLER
(mediu-intens)
Ana Rus

DESCHIDEM PORȚILE VIRTUALE

Facem cinste cu antrenamente GRATUITE, fără să fii nevoit să plătești nimic!

DESCHIDEM PORȚILE VIRTUALE

Bucură-te de toate avantajele pe care ți le oferă antrenamentele online!

Te poți antrena din confortul casei tale

Nu mai pierzi timpul pe drum către/de la sală

Ai nevoie de accesorii minime: saltea, gantere (sticle cu apă), elastic (opțional)

Ai super antrenamente, iar antrenorul e alături de tine

VREI SĂ PARTICIPI LA PORȚILE DESCHIDE?

Completează datele de mai jos și ÎȚI VOM OFERI ACCES ÎN PLATFORMĂ!

  Meet The Team! Ei sunt colegii noștri antrenori, responsabili cu antrenamente eficiente și buna dispoziție!

  Andreea Stănișor
  Andreea StănișorFondator
  Instructor Group Fitness, Diet Coach – Diet Plan
  Andrei Mușat
  Andrei MușatInstructor rezident
  Instructor Group Fitness și Personal Trainer
  Ana Rus
  Ana RusInstructor
  Instructor Group Fitness și Personal Trainer
  Ema Popa
  Ema PopaInstructor
  Instructor Group Fitness

  Accesul este GRATUIT în perioada PORȚILOR DESCHSE! Ulterior, dacă vrei să continui, te vei putea bucura de prețuri avantajoase la super servicii: antrenamente live, on demand și nutriție online!

  Ce părere au ceilalți GO LIVE-ri din comunitate?

  Pentru mine, antrenamentele online sunt cele mai eficiente! Mă pot antrena oricând am timp, chiar și când sunt în delegații. Imi place că pot accesa și înregistrările, atunci când nu am cum să intru în live. Antrenorii sunt super profi și prietenoși, creează o atmosferă foarte furmoasă la antrenamente.

  Anca D.

  Eu am început să mă antrenez online mai mult din curiozitate. Mi-a plăcut sistemul și conceptul, antrenamentele sunt eficiente și pot face exercițiile propuse chiar și în sala de forță. Recomand!

  Cosmin B.

  Wow! Ce bucurie că s-au inventat clasele online! Nu mai pierd timpul pe drum către sală, e super comod să mă antrenez de acasă. Îmi place diversitatea antrenamentelor și faptul că avem clase noi săptămânal, chiar nu am timp să mă plictisesc, Am slăbit 4 kilograme cu antrenamentele Next Door Fitness, însă cel mai important este că am energie și poftă de viață!

  Cristina P.

  Mai jos am adunat o serie din cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de la clienții noștri

  Din secțiunea “Contul meu” – clase LIVE – vei găsi toate clasele din săptămâna în curs. Accesul se poate face oricând pe durata antrenamentului, cu maxim 5 minute înainte de începerea clasei.

  Pentru a se ține un antrenament, este necesar să fie conectate minim 3 persoane în LIVE. Vrei să confirmi cu ceilalti GO LIVEri? Intră în grupurile de wapp/telegram sau facebook și comunică direct cu ei:)

  Nu, nu ești obligat să dai drumul la camera și microfon, deși este recomandat 🙂 În felul acesta, instructorul te poate vedea și îți poate oferi indicații suplimentare dacă este nevoie.

  Nu ai nevoie de echipament special, dar îți recomandăm să ai o saltea, o pereche de gantere (sau sticle cu apă)  și o bandă elastică. Exercițiile se pot face și fără aceste echipamente.

  Nu este nicio problemă, vei avea acces din “Contul meu” la toate înregistrările din ultimele 7 zile, plus acces la antrenamentele ON DEMAND

  Cu pachetul GO LIVE ai acces la antrenamentele LIVE si la inregistrarile GO LIVE. La antrenamentele live poți interacționa cu ceilalțti participanți și poți comunica direct cu instructorul. Instructorii de la clase te pot vedea (daca oferi acces video) și îți pot oferi explicații suplimentare și extra motivație, dacă este cazul. De asemenea, cu pachetul GO LIVE ai acces si la serviciile ON DEMAND.

  Plățile se pot face doar online, cu cardul bancar. Procesarea plăților se face în deplinătate siguranță, urmând cele mai exigente protocoale, iar noi nu stocăm nicio informție legată de cardul tău bancar. Mai multe detalii găsesti pe site-ul procesatorului de plăți: plationline.ro