• Reducere!
    Un specialist în nutriție Next Door Fitness te va consilia și îți va oferi informații personalizate online, live. În urma sesiunii online, îți vom alcătui un meniu pe 7 zile 100% personalizat pe care il vei primi pe mail, iar pe tot parcursul programului, vei avea suport zilnic pe whatsapp. La fiecare 7 zile (4 săptămâni) vei primi un meniu nou, 100% personalizat, updatat la progresele făcute și creat pe baza feedback-ului primit de la tine. 
  • Un specialist în nutriție Next Door Fitness te va consilia și îți va oferi informații personalizate online, live. În urma sesiunii online, îți vom alcătui un meniu pe 7 zile 100% personalizat pe care il vei primi pe mail, iar pe tot parcursul programului vei avea suport zilnic pe whatsapp.
  • Reducere!
    Un specialist în nutriție Next Door Fitness te va consilia și îți va oferi informații personalizate online, live. În urma sesiunii online, îți vom alcătui un meniu pe 7 zile 100% personalizat pe care il vei primi pe mail, iar pe tot parcursul programului, vei avea suport zilnic pe whatsapp. La fiecare 7 zile (12 săptămâni) vei primi un meniu nou, 100% personalizat, updatat la progresele făcute și creat pe baza feedback-ului primit de la tine.