Personal Training 2018-11-22T16:23:20+00:00

Project Description

Personal Training

Personal Training este cea mai bună alegere dacă îți dorești rezultate rapide și antrenamente eficiente, dezvoltate personalizat pe nevoile tale de antrenament.

Vei beneficia de ședințe particulare și suport din partea antrenorului tău personal, un plan de antrenament în concordanță cu nivelul tău de pregătire  și program alimentar care să te ajute să îți atingi obiectivele.

  • Înainte de a începe programul Personal Training vei avea o discuție cu antrenorul tău, în care ii vei comunica exact ceea ce îți dorești, condiții medicale existente, istoricul tău în materie de diete, sport, rezultate. Antrenorul tău personal va concepe un program de antrenamente care va fi supravegheat permanent, ți se va explica fiecare exercițiu în parte și vei înțelege care sunt beneficiile pe care ți le aduce fiecare antrenament.
  • La prima ședință de Personal Training ți se va face un set de poze, vei fi cântărit și ți se va face analiza corporala: procentul de masă de grăsime, procentul de apă din organism, procentul de masă musculară. Cu aceste informații, ți se va concepe un plan alimentar și de antrenament pentru a-ți atinge obiectivele. Măsuratorile se vor reface periodic.
  • La fiecare ședință Personal Training vei avea parte de atenția completă a instructorului tău, acesta va concepe structura programului de exerciții iar tu te vei auto-depăși la fiecare Personal Training. Rezultatele sunt vizibile dupa primele ședințe de Personal Training.
  • Pe toata durata programului de antrenamente vei primi coaching motivațional pentru ca tu să fii motivat în permanență și să treci cu ușurință peste zonele de „platou” – stagnare – și să ai un tonus optim.
  • La sala Next Door Fitness, ședințele de Personal Trainer sunt particulare, ceea ce înseamnă faptul că nu va mai fi nimeni în sală în timp ce tu te antrenezi, în afară de tine și de antrenorul tău personal.

Echipa de Personal Trainer Next Door Fitness:
  • Andrei Mușat
  • Andreea Baicu
  • Marian Cristian Marin