Întreținere Corporală și Masaj 2018-11-26T17:13:17+00:00

Project Description

Întreținere Corporală

  • Împachetări corporale 

Împachetările corporale sunt la mare căutare în rândul clienților, deoarece au multiple beneficii testate de-a lungul timpului. Indiferent de anotimp, împachetarile sunt recomandate persoanelor care își doresc să elimine apa in exces din organism, să hidrateze piele intensiv și să elimine din circumferință.

Ce implica împachetările corporale?

-peeling corporal, care pregătește pielea pentru împachetare, elimină celulele moarte și deschide porii
-aplicarea cremelor specifice tipului de împachetare, creme care te vor ajuta să elimini apa în exces
-timpul efectiv de așteptat să își facă efectul cremele. În această perioadă, clientul va fi pus în termocuvertă dacă se optează pentru împachetările la cald sau înfășurat în folie specială, acoperit cu un prosop, dacă se optează pentru împachetările la rece. În acest timp – 30 min – 40 min, corpul transpiră, excesiv, eliminând apa, precum și toxinele acumulate
curățarea cremelor folosite la împachetare și masarea corpului cu o cremă specială de refacere și rejuvenare, anticelulitică sau antivergeturi, în funcție de împachetarea avută

1.Împachetări la termocuvertă – 3 zone cu infraroșu

Termocuverta cu 3 zone de încălzire cu infraroșu te ajută să lucrezi total sau zonal, în funcție de gradul de suportabilitate al căldurii. Încălzirea profundă  a țesuturilor se face  prin căldura de iradiere care folosește radiațiile infraroșu, deloc periculoasă pentru organism

Beneficii și rezultate:
– arderea țesutului adipos
– diminuarea celulitei, chiar și a celulitei avansate
– pielea capătă elasticitate și fermitate
– eliminarea toxinelor și a apei din țesuturi
– are efect hidratant asupra pielii, cu efect anti age
– musculatura se tonifică
– âmbunătățirea circulației limfatice
– reglarea circulației
– activarea metabolismului
– centimetri În minus
– pierderea În greutate
– ameliorează aspectul vergeturilor și previne apariția unora noi;
– activează circulația periferică;
– ameliorează eventualele dureri de articulații
– ameliorează dureri musculare

Contraindicații:
– varice pronunțate; vase sparte; boli dermatologice;
– boli cardiace grave;
– sarcina; în perioada de menstruație;
– epilepsie;
– spasmofilie;
– cancer;
– hipertiroidie;
– boli autoimune; diabet;
– boli respiratorii; claustrofobie;
– steriletul (dacă este confecționat din material metalic, cele din plastic neavând nici o contraindicație).

2. Împachetări la rece

Pentru cei care nu au voie împachetările la cald, putem face împachetări la rece, fără termocuvertă, care urmăresc aceiași pași ai tratamentului, diferă însă produsele folosite – crema pentru împachetările la rece este una specială care îngheață țesutul, nu încălzește.

  • Masaj

Masajul este o practică cu o veche istorie, masajul fiind în prezent foarte căutat de o mare diversitate de persoane, datorită efectelor benefice pe care masajul le are asupra sănătații.

Masajul, făcut regulat, ameliorează starea fizică, însă și pe cea psihică.

Combinat cu antrenamentele fizice, masajul te ajută să atingi obiectivele mult mai usor. Pe lângă kilogramele date jos, dispariția celulitei și refacerea musculară, masajul are rol de a regla circulația sanguină și limfatică, ajută la regenerarea organismului, elimină toxinele din organism și conferă o stare emoțională pozitivă!

1. Masaj anticelulitic

Masajul Anticelulitic este un adevărat adjuvant în combaterea celulitei. Combinat cu orele de antrenament, rezultatele sunt incredibile, iar aspectul de „coajă de portocala” este vizibil diminuat dupa primele ședințe.

Benefic pentru stimularea circulației sanguine, masajul anticelulitic ajută și la eliminarea toxinelor din corp, diminuarea stratului adipos, îmbunătățirea oxigenării țesuturilor. Se reduce celulita și aspectul pielii se îmbunătățește.

Dupa numai o luna de masaj efectuat cu o regularitate de 1-2 ori pe săptămână vei remarca vizibile rezultate, iar dacă vei combina cu ședințe de sport, rezultatele sunt mult mai rapide.

Contraindicat în cazuri de: răni deschise, eczeme, arsuri, afecțiuni ale sistemului circulator, varice, vene sparte!

2. Reflexoterapia

Reflexoterapia se poate defini ca tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate a fi sensibile. Acest tip de masaj este util în tratarea unei largi varietăți de afecțiuni.

Masajul Reflexoterapeutic este extrem de benefic în tratarea bolilor aparatului respirator, cardio-vascular, digestiv, ficat, pancreas, renal, endocrin, reumatic, nevroze, nevralgii, ginecologic.

Prin reflexoterapie se deblochează și se elimină acumulările de toxine din organism, cel mai important efect fiind relaxarea musculară și nervoasă. Vei simti cum se ameliorează circulația sanguină și limfatică și cum se îmbunătățește funcționarea sistemului nervos (după prima ședința de reflexoterapie te vei putea odihni linistit în cazul în care sufereai de tulburări de somn).

Masajul reflexoterapeutic este contraindicat persoanelor cu: boli infecțioase, sarcini cu risc, ulcere varicoase, hemoragii interne, tumori maligne!

3. Masaj terapeutic 

Extrem de important daca stai multe ore la birou, masajul terapeutic este cel care te va ajuta să îți corectezi eventuala postură greșită a spatelui, vei putea să depistezi și să eliberezi contracturile musculare nedorite și corpul tău se va relaxa și revitaliza.

Masajul Terapeutic este extrem de benefic pentru activarea sistemului nervos, cu efect calmant. O oră de masaj terapeutic va reuși să combată stresul și să elimine toxinele din organism.

Contraindicat în cazuri de: astm și bronșită, tuberculoză, în perioada menstruației, în unele cazuri de cancer!

4. Masaj de relaxare

Masajul de relaxare este recomandat celor care se simt obosiți, tensionați și care simt nevoia să se relaxeze.

Masajul de relaxare, făcut regulat, te va ajuta să obții o stare de relaxare optimă, vei putea să te concentrezi mai ușor și vei simti cum nevralgiile vor dispărea.

Masajul de relaxare conferă  o elasticitate crescută a pielii, însă ajută foarte mult la buna funcționare a întregului organism și a sistemelor sale, cu precădere circulația sanguină și limfatică. Întreaga musculatură se va relaxa, iar tu te vei simți mult mai energic!

Masajul de relaxare este contraindicat persoanelor care suferă de boli infecto – contagioase ale pielii, hemoragii cerebrale , infarct miocardic, hipertensiune arterială, tuberculoză și fracturi recente.