Antrenamente de Grup – Next Door Fitness- sala fitness sector 3
Antrenamente de Grup 2019-09-04T14:12:35+00:00

Project Description

Antrenamente de grup

1 ședință

30lei

4 ședințe

30 zile100lei

10 ședințe

30 zile120 lei

12 ședințe

30 zile140lei

Nelimitat

30 zile180lei

Îți dorești să achiziționezi un abonament? E simplu, îl  poți achita și online, direct pe site, economisești timp la recepția clubului.

Zumba

cardio, intensitate medie, dans

Zumba este programul de aerobic care reușește să spargă tiparele. După doar câteva ședințe vei observa o schimbare în viața ta, deoarece după fiecare ora de Zumba Aerobic la care participi te încarci cu energie și poftă de viață.
Cu Zumba te vei încarca cu energie, vei elimina kilogramele în plus și vei învăța coregrafii distractive la cele mai în vogă melodii.

Kilogramele vor dispărea – la fiecare ședință se ard până la 600 de calorii – iar tu nici nu vei simți cum trec cele 50 de minute alocate fiecărei ședințe de Zumba Aerobic: distracția, mișcările intense de dans și ritmul alert nu îți vor da ocazia să te plictisești. Mai mult, vei deprinde mișcări specifice unor diverse stiluri de dans: salsa, cumbia, merengue, bachata, reggaeton, rock’n’roll și chiar hip-hop!

Fitball

cardio, tonifiere, intensitate ridicată

Fitball reprezintă un nou program de aerobic, foarte distractiv, care te ajută în lupta cu kilogramele și să capeți un tonus excelent. Cu ajutorul programului de Fitball îți vei antrena toate grupele musculare și vei obține rezultate remarcabile: îți vei tonifia corpul, vei elimina kilogramele în plus și vei căpăta un tonus excelent.

Beneficiile Fitball-ului sunt numeroase și le vei resimți și tu chiar după prima lună: arderea rapidă a grăsimilor, tonifierea abdominală, tonifierea mușchilor spatelui, îmbunătățirea echilibrului și coordonării, creșterea fexibilității, creșterea tonusului muscular, combaterea celulitei.

Mingea specială folosită la programul de Fitball te va ajuta să adopți o postură corectă în efectuarea mișcărilor specifice acestui antrenament fizic.

Yogalates

tonifiere, stretching, postural, intensitate medie

Yogalates reprezintă un concept revoluționar în materie de mișcare, însumând exerciții combinate din antrenamentele deja celebre: Yoga și Pilates. La clasa de Yogalates vei găsi echilibrul perfect intre exercițiile de meditație, respirație, echilibru, control și tonifiere.

Yogalates este recomandat tuturor, indiferent de gradul de pregătire fizică: poți fi la început sau deja practicant de sport, Yogalates te va ajuta să adaugi echilibru în viața ta. Muzica relaxantă, exercițiile preluate din Yoga și Pilates și atmosfera de la clasa de Yogalates te vor ajută să te încarci cu energie pozitivă și să capeți un corp tonifiat armonios.

Beneficiile antrenamentului de Yogalates: Te eliberează de stres, îți creşte forța şi flexibilitatea corpului, îți dezvoltă echilibrul, te scapă de unele forme de dureri de spate sau articulare, creşte nivelul de energie, este foarte relaxant, tonifiază corpul armonios.

PUMP

tonifiere, forță, intensitate medie spre ridicată

PUMP este un antrenament la care se lucrează exerciții de tonifiere cu greutăți medii și repetări mai multe. În urma antrenamentului PUMP scapi de grăsime și câștigi forță și condiție fizică.

Exercițiile de la clasa de PUMP sunt structurate astfel încât vei lucra intens toate grupele musculare. Muzica antrenantă, exercițiile combinate și intensitățile diferite,care alternează te vor ajuta să lucrezi pe tot parcursul clasei și să obții rezultatele dorite.

Step & Tone

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Step & Tone este un antrenament de aerobic ce folosește ca accesoriu banca stepper. Exercițiile pe stepper, cu stepper aduc un plus de dificultate orei de Step & Tone. Combinațiile de pași, ritmul cardio și exercițiile pe stepper conduc la un plus de adrenalină și te captivează de la primele mișcări.

Cu antrenamentul de Step & Tone lucrezi cu accent mai mult trenul inferior: picioare, coapse și abdomen. De asemenea, simți cum lucrează și fesierii. Exercițiile de la ora de Step & Tone sunt sigure pentru articulații și genunchi, iar ritmul alert duce la un număr ridicat de calorii – slăbești și te tonifiezi, sigur și rapid!

Pilates

tonifiere, postural, intensitate medie

Pilates reprezintă un sistem de exercitii fizice dezvoltat la începutul secolului XX de către Joseph Pilates în Germania. Pilates este un mod revoluționar de a face exerciții pentru minte și trup, cu el vei reuși să ajungi la rezultatele dorite în cel mai scurt timp. Pilates te va ajuta să adopți o postură corectă și elegantă datorită mișcărilor grațioase, care nu necesită un efort susținut ca în cazul exercițiilor cardio.

Pilates lucrează cu trupul și sufletul! Vei observa că devii conștient de modul în care corpul tău se mișcă și funcționează. Cu Pilates reușești să îți controlezi respirația, astfel încât vei putea executa mișcările la capacitate maximă. Controlul asupra propriului corp și respirația corectă te vor ajuta să faci fața stresului cotidian cu zâmbetul pe buze!

Group Workout

cardio, tonifiere, intensitate ridicată

Group Workout este un antrenament la care lucrezi toate grupele musculare, cu accesorii precum: gantere, bara de greutăți, stepper. Instructorul este atent la fiecare cursant în parte, exercițiile fiind intense și foarte eficiente. Lucrezi intens pe exercitii de tip cardio, HIT ( High Intensity) și combini cu exercitii la sol. Rezultatul: slăbești, tonifici musculatura, îmbunătățești condiția fizică generală.

BeachBody TBW

cardio, tonifiere, intensitate ridicată

BeachBody TBW este un antrenament intens și complex, la care vei simți cum lucrezi fiecare grupă musculară, punând accent pe abdomen, spate, fesier dar și pe brate! Practicând acest antrenament vei pierde în greutate, vei tonifia și vei obține o condiție fizică excelentă.

Antrenamentul de BeachBody TBW este recomandat tuturor persoanelor, accesoriile sunt de diferite greutăți, putând să optezi pentru greutăți mai ușoare sau mai mari, în funcție de condiția ta fizică.

Total Body Workout

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Total Body Workout este un antrenament care lucrează intens zona coapselor, fesieri și abdomen. Exercițiile de tonifiere, alternate cu exercițiile cardio, special concepute și ombinate, te vor ajuta să obții cea mai bună formă a ta!

Total Body Workout te ajută să scapi de celulită, să obții un fesier tonifiat și să elimini de grăsimea de pe abdomen. De asemenea, vei lucra și brațele și spatele. Exercițiile se execută cu greutatea proprie dar și cu greutăți, gantere, elastice și alte accesorii pe care le găsești în sala Next Door Fitness.

MixWorkout

cardio, tonifiere, intensitate ridicată

MixWorkout este un antrenament intens, potrivit pentru cei care își doresc să se auto-depășească! La Mix Workout alternezi exercițiile de tip cardio cu exercițiile de tonifiere, lucrezi cu greutăți, bara de greutăți, gantere și alte accesorii, combini exerciții de tip funcțional, exerciții de tip HIT (high Intensity) cu exerciții la sol.

Acest antrenament este potrivit dacă îți dorești să slăbești și să îți îmbunătățești condiția fizică. Vino cu consecvență și vei observa rezultatele în cel mai scurt timp.

Functional

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Functional este o clasă de tip cardio, însă și cu exercitii de tonifiere, de intensitate medie spre ridicată, la care se lucrează toate grupele musculare. Clasa de Functional reprezintă o reinterpretare a claselor clasice de aerobic, la care se renunță la greutățile foarte mari, accentul se pune pe greutatea propriului corp, adăugându-se, după caz, mici accesorii specifice: bară, gantere, mingea de fitball.

Beneficiile antrenamentului Functional: îmbunătățirea sistemelor aerobe și anaerobe, previne accidentările prin îmbunătățirea musculaturii întregului corp, te ajută să slăbești, te ajută să tonifici, elimini toxinele din organism, obții forță, putere, viteză, echilibru, elimini stresul cotidian

Step Athletic

cardio, intensitate ridicată

Step Athletic este un antrenament intens la care lucrezi toate grupele musculare, cu accent pe picioare, fesier și abdomen. Exercițiile executate la stepper, la care se adaugă și greutăți, bara sau gantere, te ajută să îți atingi obiectivele: un corp tonifiat, kilograme în minus.

Step Workout

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Antrenamentul de Step Workout este antrenament de tip aerob, la care se lucrează intens exerciții de cardio în prima parte a clasei, urmate de exerciții de tonifiere pentru abdomen și fesier, în a doua parte a clasei. Accesoriile folosite sunt stepper, gantere sau bara de greutăți, pentru un antrenament intens.

Step Workout pune accent în primul rând pe coapse, abdomen, fesier dar și brate, exercitiile sunt intense și cu rezultate la nivel de: kilograme în minus, eliminarea celulitei, tonifiere musculară.

Functional Step

cardio, tonifiere, intensitate medie spre ridicată

Functional Step este un antrenament de step în care se adaugă elemente de tip funcțional, exerciții care se lucrează pe diferite nivele de înălțime, în picioare, fandare, la sol. Intensitatea crescută este dată și de exercițiile de coordonare.

La Functional Step se lucrează exerciții cardio și de tonifiere, se pune accent pe: fesier, core, abdomen, coapse.

Te invităm să ne cunoști

Știm că sunt zile în care parcă timpul nu este suficient să realizezi ce ți-ai propus.
Completează datele de mai jos și te ajutăm cu orice informație ai nevoie!

Îți dorești să achiziționezi un abonament? E simplu, îl  poți achita și online, direct pe site, economisești timp la recepția clubului.