Activități Sportive Copii 2018-11-26T17:11:37+00:00

Project Description

Activități Sportive Copii

  • Antrenament de slăbit pentru copii

Un copil din cinci este afectat de obezitate la nivel mondial, iar peste 40% dintre copiii români suferă de supraponderalitate şi obezitate, potrivit specialiștilor Institutului Parhon din Bucureşti, iar această tendință este în creștere.

Copilul tău are nevoie de un specialist pentru a da jos kilogramele în plus într-un mod sănătos, care să il ajute să se dezvolte armonios.

Instructorii Next Door Fitness au experiență în antrenamentele pentru copii, special concepute pentru a remedia această problemă. Antrenamentele sunt distractive, însă și educative! Copilul va înțelege că mișcarea și alimentația sănătoase sunt benefice, iar antrenamentele vor fi indrăgite de copilul tău.

Antrenamentele de slăbit pentru copii se fac pe baza de programare, află mai multe! Contacteaza-ne!

  • StreetDance

StreetDance reprezintă cea mai distractivă formă de a face sport pentru copilul tău. La clasa de StreetDance, copiii invață să danseze Streetdance – un dans foarte modern și apreciat de cei mici – și adoptă noțiuni de ritm, coordonare, lucru in echipă, toate acestea în cel mai plăcut și distractiv mod.

O clasă de StreetDance durează 50 minute, timp în care cel mic dansează, se distrează și socializează cu alți copii.

  • BreakDance

BreakDance este un sport extrem de apreciat de cei mici, de băieței și de fetițe, în egală măsură. La BreakDance se pune accent pe exerciții de condiție fizică și dezvoltare fizică, pentru ca cel mic să poată executa elemente de breakdance ulterior (stat in mâini, stat in cap, roata etc).

O clasa de BreakDance dureaza 50 minute, timp în care cel mic se antrenează alături de alți copii.

  • Yoga pentru copii (engleză, germană, română)

Un curs de Yoga pentru copii durează între 30-60 de minute și îmbină armonios tehnici de respirație, posturi corporale, meditație și relaxarea finală.

Seria de ateliere pentru copii cuprinde teme precum – Yoga&I (introducere), Memory card yoga game, The Lion & the Princess, Magical Safari, Mystical creatures, Into the jungle, By the sea, Africa zoo, etc. Fiecare curs va avea la bază o poveste legată de tema aleasă, poveste cu ajutorul căreia se introduc elemente de mișcare, secvențe de grup, exerciții de respirație și momente de relaxare. Cursurile pot fi susținute ulterior și în engleză și/sau germană.

Principiile Yogostories:

· Imaginația – Orice există este creat mai întâi în imaginație

· Putere – Puterea minții, a corpului și a caracterului

· Prietenia – a fi prieteni versus a fi singuri ( învățăm cum să ne bucurăm de prieteni și cum să fim noi siguri pe sine și atunci când suntem singuri)

Modulul de yoga pentru copii durează 8 săptămâni (un curs pe săptămână). Yogostories nu aduce elemente religioase în atelierele pe care le susține.

Yoga pentru copii creează o legătură frumoasă între minte și suflet și îi ajută pe aceștia să fie conștienți, veseli și sănătoși.

  • Zumba Kids

Zumba Kids este un program super distractiv, dezvoltat de Zumba Fitness, special conceput pentru copii. Având la bază mișcări de dans, exerciții distractive pe care cei mici le vor savura, cu ajutorul programului de Zumba pentru copii reușim să avem copii activi și sănătosi. In plus, copilul va deprinde mișcări de dans, va socializa cu alți copii și îi va crește încrederea în sine.

—————————————-

Principalele beneficii pe care copiii le resimt atunci când practică sport:

Dezvoltarea fizică:

– se sporește rezistența împotriva bolilor cardio vasculare

– se mărește rezistentța fizică a copilului și se previn leziunile musculare

– se sporește coordonarea și echilibrul

– se diminuează / înlătură tendințele de supraponderabilitate

– copiii vor adopta o ținută corectă, elegantă

Dezvoltarea psihică:

– crește încrederea în forțele proprii;

– se dezvoltă simțul disciplinei, copiii vor învața să accepte regulile și vor fi răsplătiți pentru fiecare reușită a lor;

– vor socializa cu copii de vârste apropiate dar și cu instructorii care ii vor învăța și ghida pe parcursul antrenamentelor;

– li se va dezvolta simțul de competiție, de auto-depășire. De asemenea, apartenența la grup le va insufla și spiritul de echipă.

Vino cu copilul tău la activitățile pentru copii (zumba kids, antrenament pentru slăbit, streetdance si breakdance, yoga pentru copii) pe care le desfășurăm la sala din Bucuresti, Next Door Fitness. Ne găsești in zona Piata Muncii, Hala Traian.