Activități Sportive Copii – Next Door Fitness- sala fitness sector 3
Activități Sportive Copii 2019-08-05T09:22:00+00:00

Project Description

Antrenament de slăbit pentru copii

Un copil din cinci este afectat de obezitate la nivel mondial, iar peste 40% dintre copiii români suferă de supraponderalitate şi obezitate, potrivit specialiștilor Institutului Parhon din Bucureşti, iar această tendință este în creștere.

Copilul tău are nevoie de un specialist pentru a da jos kilogramele în plus într-un mod sănătos, care să il ajute să se dezvolte armonios.

Instructorii Next Door Fitness au experiență în antrenamentele pentru copii, special concepute pentru a remedia această problemă. Antrenamentele sunt distractive, însă și educative! Copilul va înțelege că mișcarea și alimentația sănătoase sunt benefice, iar antrenamentele vor fi indrăgite de copilul tău.

Antrenamentele de slăbit pentru copii se fac pe baza de programare, află mai multe! Contacteaza-ne!

Tarife antrenamente de slăbit pentru copii

1 ședință

100lei
  • 1 ședință private – 150 lei

8 ședințe

30 zile700lei
  • 8 ședințe private – 1100 lei

12 ședințe

30 zile1000lei
  • 12 ședințe private – 1300 lei

Yoga pentru copii (engleză, germană, română)

Un curs de Yoga pentru copii durează între 30-60 de minute și îmbină armonios tehnici de respirație, posturi corporale, meditație și relaxarea finală.

Seria de ateliere pentru copii cuprinde teme precum – Yoga&I (introducere), Memory card yoga game, The Lion & the Princess, Magical Safari, Mystical creatures, Into the jungle, By the sea, Africa zoo, etc. Fiecare curs va avea la bază o poveste legată de tema aleasă, poveste cu ajutorul căreia se introduc elemente de mișcare, secvențe de grup, exerciții de respirație și momente de relaxare. Cursurile pot fi susținute ulterior și în engleză și/sau germană.

Tarife Yoga pentru copii

1 ședință grup

50lei
  • limba română

1 ședință private

120lei
  • limba română

1 ședință grup

70lei
  • limba engleză / germană

1 ședință private

150lei
  • limba engleză / germană

BreakDance

BreakDance este un sport extrem de apreciat de cei mici, de băieței și de fetițe, în egală măsură. La BreakDance se pune accent pe exerciții de condiție fizică și dezvoltare fizică, pentru ca cel mic să poată executa elemente de breakdance ulterior (stat in mâini, stat in cap, roata etc).

O clasa de BreakDance dureaza 50 minute, timp în care cel mic se antrenează alături de alți copii.

StreetDance

StreetDance reprezintă cea mai distractivă formă de a face sport pentru copilul tău. La clasa de StreetDance, copiii invață să danseze Streetdance – un dans foarte modern și apreciat de cei mici – și adoptă noțiuni de ritm, coordonare, lucru in echipă, toate acestea în cel mai plăcut și distractiv mod.

O clasă de StreetDance durează 50 minute, timp în care cel mic dansează, se distrează și socializează cu alți copii.

Zumba Kids

Zumba Kids este un program super distractiv, dezvoltat de Zumba Fitness, special conceput pentru copii. Având la bază mișcări de dans, exerciții distractive pe care cei mici le vor savura, cu ajutorul programului de Zumba pentru copii reușim să avem copii activi și sănătosi. In plus, copilul va deprinde mișcări de dans, va socializa cu alți copii și îi va crește încrederea în sine.

Tarife StreetDance/Breakdance sau Zumba pentru copii

4 ședințe

30 zile100lei

8 ședințe

30 zile120lei

Nelimitat

30 zile200lei

Te invitam sa ne cunosti

Stim ca sunt zile in care parca timpul nu este suficient sa realizezi ce ti-ai propus.
Completeaza datele de mai jos si te ajutam cu orice informatie ai nevoie!