0787.327.196

Zumba

Zumba este programul de aerobic care reuseste sa sparga tiparele. Dupa doar cateva sedinte vei observa o schimbare in viata ta, deoarece dupa fiecare ora de Zumba Aerobic la care participi te incarci cu energie si pofta de viata.

Zumba a pornit dintr-un mic studio din Statele Unite si s-a transformat peste noapte intr-un fenomen de amploare internationala, cu milioane de fani in intreaga lume. Ritmurile frenetice, muzica distractiva, miscarile provocatoare, pasii de dans combinati cu exercitii de tonifiere te vor transforma si pe tine in fan! Cu Zumba Aerobic te vei incarca cu energie, vei elimina kilogramele in plus si vei invata coregrafii distractive la cele mai in voga melodii.Kilogramele vor disparea – la fiecare sedinta se ard pana la 1000 de calorii – iar tu nici nu vei simti cum trec cele 50 de minute alocate fiecarei sedinte de Zumba Aerobic: distractia, miscarile intense de dans si ritmul alert nu iti vor da ocazia sa te plictisesti. Mai mult, vei deprinde miscari specifice unor diverse stiluri de dans: salsa, cumbia, merengue, bachata, reggaeton, rock'n'roll si chiar hip-hop!

Nu ai nevoie de antrenament in prealabil, instructorul de Zumba iti va explica miscarile iar tu nu trebuie decat sa te lasi purtat de ritm. Grupele de Zumba Aerobic sunt formate din maxim 15 persoane, pentru ca fiecare dintre participanti sa poata beneficia de atentia instructorului.

 

Indiferent de varsta sau de sex, Zumba este programul potrivit pentru a te incarca cu buna-dispozitie si a face miscare intr-un mod distractiv! Te asteptam la Zumba Aerobic sa ne distram impreuna!
 

 

Consulta programul, alege-ti grupa la care vrei sa vii, tipul de abonament  care ti se potriveste si inscrie-te!

Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro