0787.327.196

Yogalates

Yogalates reprezinta un concept revolutionar in materie de miscare, insumand exercitii combinate din antrenamentele deja celebre: Yoga si Pilates. La clasa de Yogalates vei gasi echilibrul perfect intre exercitiile de meditatie, respiratie, echilibru, control si tonifiere.

Clasa de Yogalates te va surprinde cu elemente de meditatie, preluate din Yoga, si elemente de tonifiere, echilibru, mobilitate, preluate din Pilates. 

Yogalates este un mod foarte bun de a elimina stresul acumulat, dar si pentru a obtine o conditie fizica buna. 

Yogalates este recomandat tuturor, indiferent de gradul de pregatire fizica: poti fi la inceput sau deja practicant de sport, Yogalates te va ajuta sa adaugi echilibru in viata ta. Muzica relaxanta, exercitiile preluate din Yoga si Pilates si atmosfera de la clasa de Yogalates te vor ajuta sa te incarci cu energie pozitiva si sa capeti un corp tonifiat armonios.

Exista beneficii extraordinare pe care le vei dobandi in urma practicarii clasei de aerobic (group training) Yogalates, insa printre ele mentionam:

  • Te eliberează de stres
  • Iti creşte forta şi flexibilitatea corpului
  • Iti dezvoltă echilibrul
  • Te scapa de unele forme de dureri de spate sau articulare
  • Creşte nivelul de energie
  • Este foarte relaxant
  • Tonifiaza corpul armonios

Clasa de Yogalates de la Next Door Fitness, te va ajuta sa elimini toxinele din organism si ti se va revigora intregul corp.

 

Daca vrei sa participi la antrenamentul Yogalates, te asteptam in fiecare Luni, de la 20.30, la Next Door Fitness.

 

Next Door Fitness este cea mai noua sala de antrenamente, situata pe Popa  Nan, zona Piata Muncii, Decebal, Piata Unirii.  Conditii excelente, sala spatioasa, vestiare, dusuri, zona de receptie, sistem de sonorizare performant.

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro