0787.327.196

XTT - Circuit Training

XTT - Circuit Training - este un antrenament intens, ce combina exercitii de tip cardio cu cele de tonifiere. Antrenamentul este foarte bine structurat, astfel incat, la final de clasa, vei simti cum ai lucrat fiecare grupa musculara.

 

XTT este un antrenament de tip circuit, la care se lucreaza pe timp, nu pe numaratoare, ceea ce inseamna ca fiecare participant isi poate doza ritmul in felul propriu, astfel incat sa poata duce exercitiul in timpul stabilit de instructor.

 

Chiar daca XTT este un antrenament de intensitate ridicata, diversitatea exercitiilor, structura circuitului si timpul alocat fiecarui exerctiu, sunt elemente care ridica nivelul de concentrare si auto-control. Tocmai de aceea, indiferent de gradul de pregatire fizica, poti participa la acest antrenament, deoarece tu singur iti poti doza energia si intensitatea exercitiilor, pentru a le duce la bun sfarsit.

 

Echipeaza-te cu entuziasm si determinare si vino la XTT-antrenament circuit, pentru rezultate maxime:

-cresterea rezistentei

-tonus ridicat

-kilograme in minus 

-centimetri in minus

-stare psihica execelenta

 

Daca te-ai decis sa incerci XTT- un antrenament  group-fitness de tip circuit, te asteptam la Next Door Fitness!

 

Next Door Fitness este cea mai noua sala de antrenamente, situata pe Popa  Nan, zona Piata Muncii, Decebal, Piata Unirii.  Conditii excelente, sala spatioasa, vestiare, dusuri, zona de receptie, sistem de sonorizare performant.

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro