0787.327.196

Total Toning

Total Toning este un antrenament de tonifiere, de  o intensitate medie spre ridicata. Total Toning este format din exercitii pe forta, menite sa lucreze fiecare grupa musculara. Indiferent daca iti doresti sa tonifici sau sa dai jos kilogramele in plus, fii sigur ca nu ratezi aceste antrenamente!

 

Total Toning este un antrenament de tonifiere totala, asa cum zice si numele, care lucreaza grupat pe fiecare parte musculara. Exercitiile se executa la sol sau in picioare, si nu implica si exercitii de tip cardio. Scopul este acela de a transforma in masa musculara stratul adipos existent.

 

Exercitiile de forta implica si anumite accesorii, precum: gantere, bara, elastice, etc. Sala de aerobic Next Door Fitness iti pune la dispozitie toate echipamentele, iar instructorul va fi cel care iti va arata exact cum trebuie sa lucrezi.

 

Total Toning este un antrenament de group fitness, iar clasa este formata din pana la 20 de cursanti. Exercitiile intense, spiritul de echipa si motivatia oferita de instructor iti vor da o stare de spirit excelenta si un tonus ridicat.

 

Te asteptam si pe tine la Next Door Fitness, la clasa Total Toning sa iti definesti musculatura, sa iti intaresti organismul si sa obtii o stare de spirit excelenta!

 

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro